MARANI, LA MULTI ANI; sorry ca pe fuga....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
KIKINEATA, e banana.si la noi e la fel.,cand banana nu e f.f coapta!stai linistita
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
kikineatza, stai linistita...e banana...la fel si la noi!
Marani!!!! Sa fii fericita si sanatoasa! 
Fulguletzi de 1 anisor, Calin si Daniel!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
roana s-ar putea sa aiba alt gust din acel san, sau poate fi un semn ca se pregateste de intarcat. nu vreau sa te intristez, dar mamicile ai caror copii s-au intarcat singuri povesteau ca la inceputul procesului de intarcare copiii nu mai vroieau sa suga decat dintr-un san.
anateo2004 nu te mai invinovati, accidente din astea se tot intampla. mie zmeul mi-a sarit din carucior, desi era legat cu hamuri.
sa scapati cat mai usor de varicela.
ziggy frumoasa poveste. imi place de calin, baiat hotarat. s-a nascut atunci cand a vrut el.
kikineata cred ca e de la mancare. giardia nu se poate vedea decat la microscop.
Yagmur ma bucur ca ai rezolvat cu tribunalul. vezi cum s-a gandit mosul la tine, daca ai fost cuminte.
bamboletta asemenea aventuri am si eu la pc. zmeul trage mouse-ul, tastatura. uneori se baga sub birou si imi trage toate cablurile. mai nou a observat prelungitorul ca are un led rosu si tot il apasa, si imi opreste pc-ul
Andrei (16.12.2006)
Pai trebuie sa vin tocmai din Canada sa fac capitol nou...!