LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by marani

acestea fiind spuse....sa va invit la un pahar de "beutura fina", vin roshu sau suc....mancare n-am decat supa pt bolnavi si ceva copanele pe gratar...inca bolesc...va pup si multumim inca o data!

mie mi-ar venii bine o supica calda...daca se poate...daca n-a plecat inca bucatarul...si pupici la beteaga tusitoare si la okioasa bubamara....

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Marani-La multi ani,multa sanatate si multi ani fericiti alaturi de cei dragi

Calin de Ziggy
Andrei de Radu.Anca

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by eri_ka

quote:
Originally posted by flore26

www.youtube.com/watch?v=JGFSOwal82A" target="_blank">SUNT MARE
CALIN
ANDREI
MARANI

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Felicitari! E prima timisoreanca ccc care merge! Asai-i?

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Jocuri & activitati
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Nu, prima a fost Oana, pe la vreo 7/8 luni , apoi Karina de Miro, si apoi suntem noi...deci avem medalia de bronz , ca doar nu degeaba ne cheama BRONT...pe de alta parte, ea e cea mai mica dintre timisorence, asa ca...

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Flore, doamne ce frumos....felicitari...vreau si eu sa mearga Sara, ma uit Alessia e cu o luna mai mica si deja merge, nu degeaba se zice mai intai in Timisoara si apoi in toata tara...bine nici cu Iasiul nu mi-e rusine si mai sunt...dar azi e ziua micii printese blonde...bravo...mami noteaza ca a mers in ziua dinainte de Mos Niculae...ce cadou frumos ti-a daruit, tu ce-i daruiesti???

Maranoooo, La multi Ani sa traiesti!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny- - pai da, malev ca si iberia si tarom e companie mare nationala, dar in alea mici nu ma urc nici batuta, cu toate ca acum 2 ani am fost cu alitalia , si cand am plecat din romania catre spania, i s.a rupt o roata la decolare, s.a intors pe pista si cu noi in avion reparau roata, care binenteles nu s.a putut repara si stai o noapte prin aeroport, sa gasesc drum de intors

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

LA MULTI ANI, CALIN SI ANDREI !!!

LA MULTI ANI, DRAGA MARANI !!!
Sa fii sanatoasa,fata draga, sa te bucuri de frumoasa ta familie, sa ramai la fel de generoasa si sa-ti daruiasca Dumnezeu tot ce-ti doresti !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

MARIANI
CALIN
ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny - nu stiu daca ai vazut pozele lui marani, cand avea parul lung, mai ales una in rochie de mireasa :) ghici cu ce prezentatoare de la un post tv spaniol seamana (telecinco)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

scuze, scuze, scuze...

la multi ani calin si andrei!!! sa cresteti mari, frumosi si destepti, felicitari mamicilor!!

LA MULTI MULTI MULTI ANI mariaaaa mirabelaaaaaaaaaa, aka marani!!!! sa traiesti, sa infloresti!!! pupici de la mare !!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Printesuca Alessia, felcitari pentru primii pasi
Aszia, Donia, ma bucur ca baieteii vostri sunt bine, numai niste muci trecatori ii supara. Nu ati observat, ca Denis si Cristinel sunt cam solidari la boala si necaz...Cand a facut Cristinel laringita, hop si Denis, sa nu se lase mai prejos, acum a inceput Denis cu mucii, hai si Cristinel urgent la bine si la rau langa prietenul de peste mari si tari. Pfiu, ce legatura stransa intre fulguletzi!!
Dia, pt. aprecieri.
Referitor la frica de apa a Oanei, chiar nu stiu ce sa te sfatuiesc, David e chelutz asa ca nu sunt nevoita sa-l spal prea mult pe cap, un doi il ud putin cu palma si gata, dar si asa observ ca nu-i face mare placere.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput