LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

.....nu mai are nici un farmec ca am intarziat cu urarile:

d

ingrid

calin

andrei

revin....

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny - la tarom, zbor direct madrid bucuresti, 600 de euro noi doi si ivan, nu am incredere in companii mici, mai ales ca mama a venit cu airmadrid si cand sa se intoarca n.a mai avut cu ce
ivan are doar certificat de nastere, inainte de plecare merg la consulat si iau foaie de drum, la poza a stat bine, i.am facut.o acum 4 luni cam asa, dar n.am apucat sa.i fac pasaport, oricum si pt foaie de drum ii trebuie poza

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

erika e un sibiect la femina intim, parca , cu quelle. poate te ajuta fetele de acolo...

dbunny un prieten care a mers cu blueair, sau myair, nu mai stiu, povestea ca a fost cea mai horror experienta. pt ca tot avionul parea facut din bucati...nu erau 2 scaune la fel...manete rupte, un huruit infiorator la deolare...a zis ca mai bine merge cu atocarul decat sa mai puna piciorul intr un avion low-cost. arata deplorabil. o merge el ok, dar daca te simti nasol inauntru...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by eri_ka

Sunt indignata ! Dupa 2 luni de la comanda, iata ce primesc: "V#259; anun#355;#259;m c#259; produsul comandat de Dvs., cod AI 495943, denumire „Juc#259;rie multifunc#355;ional#259;”, nu mai este disponibil. Din aceast#259; cauz#259; livrarea lui nu mai este posibil#259;."
A mai primit careva acest mail?

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Jocuri & activitati
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

aham identic si la fel :))) si eu chiar ma bucuram, ca vazusem ca laura si bambo le-au primit, ma gandeam ca-s io urmatoarea pe lista... da da... :)))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by dianocica

dbunny un prieten care a mers cu blueair, sau myair, nu mai stiu, povestea ca a fost cea mai horror experienta. pt ca tot avionul parea facut din bucati...nu erau 2 scaune la fel...manete rupte, un huruit infiorator la deolare...a zis ca mai bine merge cu atocarul decat sa mai puna piciorul intr un avion low-cost. arata deplorabil. o merge el ok, dar daca te simti nasol inauntru...

Mama a venit de 2 ori cu Blueair si nu s-a plans decat de tratamentul spaniolilor in aeroport. I-au tratat pe toti romanii ca pe niste tigani. In fine, eu am zburat odata cu Malev(companie ungureasca) si a fost suuuuper. Foarte amabili, totul in regula, curat chiar si pachet de mancare iti ofereau, si caruciorul cu bauturi a trecut cel putin de 3 ori.... chestia e ca nu vreau sa iau avion din Madrid, stau la 4,5 ore in masina...vreau de la Valencia la Arad...si direct!
M-am bagat nasul la subiectul deschis de tine(alaptarea peste 1 an)...chit ca n-aveam nici in clin nici in maneca cu subiectul propriu zis...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

vreau mai intai sa va multumesc din tot sufletelul meu pt urarile facute bubamarei si mie, aceleasi ganduri bune si voua!

Trebuia sa incepem cheful fetei duminica pe la 15.30....Ora 13.00, fata mea dormea, eu in camera cu ea citeam o revista. Vine sotul si-mi zice ca are interventie. Bun....masivul e aproape, n-are sa dureze mult imi zic ( sambata mai fost-au 3 interventii, dintre care una nasoala rau cu o tipa ce si-a dat efectiv drumul pe "derdelus" de pe Toaca si i-a intrat o cioata in zona genitala ). Si-mi zice barbatul ca interventia e in Piatra Neamt, pe Batca Doamnei, au fost sunati de politie sa coboare un cadavru de pe munte...Am vazut negru in fata ochilor si cu f mult calm am zis.."nu-i nimic, facem cheful cand te intorci".

Si am inceput la 19.00...cand al meu copil trebuia sa fie in pat, dar dadu de gustul petrecerii si la ora 21.30 nu mai vroia nani...Sa nu ma lungesc....a pus mana pe card de 3 ori dar nu l-a putut lua in mana, asa ca nu stiu daca se pune, iar de luat in mana a luat banii, cutie medicamente, penseta de sutura. Asistenta...dr....ori farmacista...materialista sau cu bani....'om vedea...N-a vrut sa sufle in lumanare, a papat tort facut de sotz.

Iar eu m-am imbolnavit...m-a apucat duminica noapte, am luat de la un tip si nu am mai putut sta la Durau asa ca am venit acasa, numai in pat luni si marti....m-am dat jos doar sa hranesc copilul...atat...s-a jucat minunata singurica si venea din cand in cand sa-mi arate dragoste. Ea n-a luat nik de la mine si sper sa nici nu ia.

Acu durere in gat, tusesc ca magarul, infundata rau dar cu cercei noi ( de la iubitul meu ) ca eu remasei fara....in vara fu ziua unei fetite din bloc care mi se plangea ca copiii de la gradi ii zic ca-i baiat pt ca n-are cercei...asa c-am fericit-o!

revin...

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

mihai a zburat numai cu blueair, si a fost absolut ok de fiecare data, la londra am fost cu wizzair, si a fost perfect (in fine..eu nu prea am cu ce compara, dar avionul era impecabil, ca scos din cutie, serviciile super ok, fie ele si low-cost... ma rog, in mare, nimic mai mult sau mai putin decat ce ma asteptam). cu toate ca am auzit xyz povesti despre cam toate low-costurile posibile... asta e, cand mi-oi permite businnes, oi stramba si io din nas, pana atunci, doamne ajuta, bine ca exista si astea :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by a_deju
... asta e, cand mi-oi permite businnes, oi stramba si io din nas, pana atunci, doamne ajuta, bine ca exista si astea :))

Am un prieten care din motive de servici trebuie sa zboare numai cu Iberia, de fiecare data are 2-3 sau chiar mai multe ore intarziere... deci...cand te faci bogatana mare...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

DIANARUS, tare tare rau imi pare ca sunteti iar bolnaviori, vroiam sa trimit sms dar fata mamii mi-a stricat telefonul. Sa vad daca primesc azi vreunul...dar nu prea cred...Dar cand am vazut urarile... si multumim din inima!

RUXANDRA....nu stiu ce faci...dar cand imi adresezi ceva randuri...parca mi le bagi in inima! pricepi ce zic? iote pt ganduri bune!

ERI_KA...hai ca m-ai uimit!!!!!!!!!! pe bune ca nu ma asteptam sa scrii semnificatia numelui meu, sa tii minte cum ma cheama! multumesc tare mult, stiu ca esti f ocupata luna asta si-o !

acestea fiind spuse....sa va invit la un pahar de "beutura fina", vin roshu sau suc....mancare n-am decat supa pt bolnavi si ceva copanele pe gratar...inca bolesc...va pup si multumim inca o data!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by eri_ka

Sunt indignata ! Dupa 2 luni de la comanda, iata ce primesc: "V#259; anun#355;#259;m c#259; produsul comandat de Dvs., cod AI 495943, denumire #8222;Juc#259;rie multifunc#355;ional#259;#8221;, nu mai este disponibil. Din aceast#259; cauz#259; livrarea lui nu mai este posibil#259;."
A mai primit careva acest mail?

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Jocuri & activitati
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

eu le-am trimis aseara un mail in care ii certam si azi de dimineata am primit acelasi mail ca si tine. Se pare jucaria minune nu mai e pentru noi....

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput