*** LA REDOUTE *** (63)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ligeea asa e, poti lua si teapa, noi deja cam stim ce sa comandam, dar mai avem si surprize neplacute. Dupa parerea mea, merita banii jucariile (in special cele reduse, evident), hainele sport si cele de copii. Restul - asa si asa. Ultimele mele achizitii au fost un succes, iarna asta numai in redoutisme m-am imbracat.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Felicia,daca ai timp pune un link doua cu ceva achizitii de "succes" .

ligeea,fiecare a patit asta dar eu zic sa nu renunti asa din prima ,comparativ cu ce gasesti in mag la noi sunt multe mult mai ieftine la aceeasi calitate,sfat!citeste mai cu atentie descrierea produselor ,evita-le pe cele din 100% poliester,naylon si cauta sa fie bumbac,vascoza,lana ,la hainute de copii eu nu am avut rateuri ficamea are foarte multe hainute dragute de la LR.si pune linkurile sa vedem produsele (ctrl-C(pe produs) ctrl-V(unde vrei sa apara).

eu sunt in cautare de haine pt job- e foarte cald in birou deci tb sa ma axez pe hainute subtirele.ceva idei??????

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Soanso am pus linkurile cand am luat coletele. Mai astept comanda data pe 7 dec, unde am si topul de matase comandat de Corap

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Fetelor,

Revin cu aceeasi intrebare. Incerc sa mai dau o comada, dar imi spune ca numarul cardului nu e bun... Cineva de aici(imi cer scuze ca nu am retinut numele ) mi-a spus ca trebuie scris numarul asa cum apare pe card, fara spatii... Dar acolo la ei au 19 spatii, ceea ce inseamna ca trebuie sa scriu cele 16 cifre si sa pun ceva intre grupuletele de cate 4?! Sau cum sa fac? Imi da mereu aceeasi eroare, orice as face: Certaines informations que vous avez fournies sont incorrectes. Merci de les corriger.
Ce numéro de carte est incorrect. Merci de le saisir à nouveau.... Adica am incercat sa pun spatii, liniute, puncte, etc., dar am scris si tot numarul legat... Sa fie oare din cauza ca e Visa Electron? (stiu ca se uita la primele 4 cifre din cod si daca nu "inspira incredere" nu ti-l iau...). Ce sa fac? Ca tare as mai vrea sa mai comand pe viitor si mi-e nu-stiu-cum sa apelez mereu la persoana care m-a ajutat data trecuta... O sa zica: "deschide-ti, bre, si tu un card ca lumea!".
Multumesc mult!

33+ bananutsa sau capsunica?!

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

nu vrea sa-mi ia linkul-pe ce se pune CTRl C-pe poza marita sau cea de prezentare a sectiunii de produse ?

Mergi la inceput

nu vrea sa-mi ia linkul-pe ce se pune CTRl C-pe poza marita sau cea de prezentare a sectiunii de produse ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

ctrl-c apasate deodata pe poza marita sa se selecteze (albastru)sus unde srie address! sper ca ai inteles

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput

pt. mitshu -si eu am avut probleme cu Visa electron , mai bine fa-ti un Visa clasc . S-ar [utea ca banca sa nu-l fi ,,operat pt. plati online eu asa am patit cu carul era emis de BCR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Mitsu-bishu ai cont deja, sau incerci sa iti faci acum?
Ca daca iti faci acum nu tre sa scrii nr cardului la datele personale... e pt fr. sectiunea aia.
Daca vrei sa validezi comanda...nu ai nicaieri marcaj cu casute pt nr. cardului. Da mai multe detelii daca vrei sa te ajutam.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

fetelor mai aveti ceva hainute la pret bun care va plac?
poate-mi mai dati ceva idei pentru cosul de azi.

frumoase jucarii.

Monikka

Mergi la inceput