*** LA REDOUTE *** (63)
Raspunsuri - Pagina 17
miki68 spune:
Am primit si eu comanda din 26.11. Nu mai pun linkuri ca am luat doar duduna pe portocaliu, mar. 42 care mi-e scurta la maneci (ma gandesc ca 44 mi-e larga) si fusta de 3,75 euro (cu volane) in doua exemplare (rosu si portocaliu), mar. 40 si-mi sunt bune. Mi-ar fi placut o idee mai lungi (imi vin imediat deasupra genunchilor). Cadou a fost uscatorul de par. Comanda a venit in punga, cu eticheta par avion.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Bratu Monica spune:
Fetelor care aveti un cod care sa reduca Mini prix pentru ca am si eu comanda pentru Mos aceasta jucarie.http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6804802&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=2&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Daca aveti un cod va rog mult.Eu am cautat si n-am gasit,poate stiti voi ceva care-mi ot reduce cei 50 de euroi.
Monikka
addya spune:
asta e pisica de care fi-miu a fost asa de dezamagit! 

din pacate nu merge nici un cod, eu am vrut sa o iau de pe net si am testat la greu.....
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Bratu Monica spune:
poate o prindem la reduceri,pentru ca mai am si eu ceva coduri dar asa este ,nimic n-o reduce
La Gima am gasit-o cu 240 lei ,dar parca nu ma indur sa dau atatia bani pe ea.
tu ce parere ai Addya?
Monikka
claujro spune:
Ba da, merg codurile astea pe care le-am primit pe mail in ultima saptamana, eu am primit pe fiecare cont cate un cod (diferite), reduce 15 euro pe prix mini si da FDP gratuit. este mailul in care apare poza catalogului. Cu siguranta il aveti si voi (unele)
Paris
ligeea spune:
cand sunt reduceri-in ianuarie sunt la toate produsele-adica inclusiv cele din ,,linge de maison , deco , etc ?
va multumesc
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by ligeea
cand sunt reduceri-in ianuarie sunt la toate produsele-adica inclusiv cele din ,,linge de maison , deco , etc ?
va multumesc
ligeea
Da.
Jasmine spune:
am vrut sa vad si eu faimoasa pisica,am dat click pe linkul pus de Monica si cica "acest produs nu mai e disponibil".
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
am vrut sa vad si eu faimoasa pisica,am dat click pe linkul pus de Monica si cica "acest produs nu mai e disponibil".
da jasmine,vad si eu ca nu mai merge dar habar n-am de ce.
Poate mai tarziu ,acum pagina nu e accesibila.
mai devreme mergea.

Monikka
claujro spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monicaquote:
Originally posted by Jasmine
da jasmine,vad si eu ca nu mai merge dar habar n-am de ce.
Poate mai tarziu ,acum pagina nu e accesibila.
mai devreme mergea.
Monikka
poate pregatesc o reducere...
Paris