*** LA REDOUTE *** (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Nushu eu parca vad ca la reduceri ori ne iau accesul, ori se blocheaza site-ul, ori nu se reduc lucrurile pe care le vreau eu...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Nushu eu parca vad ca la reduceri ori ne iau accesul, ori se blocheaza site-ul, ori nu se reduc lucrurile pe care le vreau eu...

Doamne fereste!!! cu toate ca ma astept la orice de la ei...chiar si la anularea comenzilor platitecum am patit si in vara

norocul nostru este ca acum suntem fete destepte si stim ce avem de facut chargeback!!! asa ca francezilor pregatiti-va!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna fetelor, am si eu o intrebare, daca-mi raspundeti ma bucur mult.

In 5 decembrie am pus o comanda, am platit-o, am primit confirmarea, azi imi apare un mail in care imi spune ca la ultima vizita am creat un cos care contine inca articole, si sa-l validez. Am intrat pe contul meu, comanda e cica in pregatire, iar in cos, nimic. Am intrat sa-mi verific si cardul, banii sunt inca pe card. Poate sa-mi explice cineva care e fenomenul, au preluat sau nu comanda mea?

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by cristiana70

Buna fetelor, am si eu o intrebare, daca-mi raspundeti ma bucur mult.

In 5 decembrie am pus o comanda, am platit-o, am primit confirmarea, azi imi apare un mail in care imi spune ca la ultima vizita am creat un cos care contine inca articole, si sa-l validez. Am intrat pe contul meu, comanda e cica in pregatire, iar in cos, nimic. Am intrat sa-mi verific si cardul, banii sunt inca pe card. Poate sa-mi explice cineva care e fenomenul, au preluat sau nu comanda mea?

cristina comanda va fi in pregatire si la anu si eu am primit mail azi ca-mi expira cosul si eu abia azi pusesem ceva in el si aia de plictiseala...asa trimit ei mailuri aiurea poate te fac sa mai comanzi ceva

singura nelamurire ar fi ca ai banii in cont, dar avand in vedere ca ai dat comanda abia pe 5 si azi e in 7 sigur nu i-au tras inca...eu am avut comenzi la care au tras banii in 5 zile asa ca stai linistita ca daca ai primit mail de confirmare si apare comanda pe site in pregatire vin sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by adablackcat

Jasmine, imi place de tine ca nu te lasi.

pai cum sa ma las,cand vad cat de tenace (in sensul rau al cuvantului) sunt unele persoane?
Acum serios vorbind,cred ca m-am enervat degeaba.Probabil si la anu' pe vremea asta vom citi aceleasi prostii scrise de aceleasi persoane.

Cristiana70,nu e nimic in neregula.Toate am primit la un moment dat cate un mail de genul "validati repede cosul ca expira",chiar si atunci cand nu aveam nimic in cos.Face parte din strategia lor de marketing,te indeamna sa finalizezi comanda mai repede.poti sa ignori pur si simplu mailul respectiv.

In perioada asta ei sunt aglomerati si nu e de mirare ca inca nu ti-au luat banii de pe card daca ai plasat comanda pe data de 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

NUSHULICA, multumesc, la mine asta e prima comanda, sincer ma asteptam sa traga imediat banii din cont, nu dupa mai multe zile. Eu imi pun sperante ca o voi primi anul acesta, oricum alta comanda nu fac pana n-o vad pe asta. La varianta cu ispitirea pe site ca doar-doar mai fac o comanda nu m-am gandit ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Feli,nu cobi,fato,te rog.Eu incerc sa ma abtin acum ca sa ma dezlantui la reduceri.Nici nu vreau sa ma gandesc ca ne taie astia avantul tocmai atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor oare pot comanda un aspirator? Sunt mult mai ieftine ca la noi
Si mai voiam sa intreb (chiar nush cum se spune si nu am gasit pe site) oare au pe La Redoute serviete barbatesti pt acte?

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

De aspirator nu stiu, incearca... Genti cauta la homme-accesories-sac...daca nu sunt acolo, inseamna ca nu au.

Paris

Mergi la inceput