*** LA REDOUTE *** (63)
Raspunsuri - Pagina 15
claujro spune:
quote:
Originally posted by ligeea
nu inteleg...
e prima data cand aplic codul 64092 -pentru anularea taxei postale si nu-mi reduce decat cei 6 E initiali. cand vreau sa validez cosul imi adauga 15 Euro taxe de expeditie . E normal ?
ligeea
Niciodata, nici un cod nu a redus taxele postale. Ai explicatii pe prima pagina, in ghidul modificat de Graviduta.
Eu nu sunt de acord cu afisarea adresei de mail a Sabinei pe prima pagina, e o adresa personala. Ea nu a facut-o publica niciodata si chiar ea roaga sa nu ii mai trimitem ei mailuri ci sa scriem la Aide&Services.
Paris
Bratu Monica spune:
Claudia are dreptate.Si eu am comis o greseala.va rugam sa scoateti adresa Sabinei de pe prima pagina.ce-ar fi acum fiecare cum ii vine o idee sa-i scrie sabinei ,mici intrebari.
Pentru orice nelamurire exista aide&service si cu siguranta raspund.
Va rog mult stergeti acea adresa de pe prima pagina.sa incercam sa ne vedem de -ale noastre ca mai e putin si vin reducerile.
Monikka
ligeea spune:
am comandat si eu dar am luat ,,cadou serviciul de ceai
dupa cea azi toata ziua am luat la rand toate site de reduceri , pot sa le spun ,,incepatoarelor -ca si mine .
nu se reduc bani -eu am comandat prduse amestecate-si pret intreg si pret rosu , erde sau redus -dar am incercat si cosuri fara reduceri , nu mi-a redus 1 cent
sunt multe coduri dar cele mai uzuale si care sunt amintite de reduotiste le gasiti ,,in corpore insite-ul de pe prima pagina a acestui subiect ,,bureau malin -adica setul de ag, vesta ,geaca, pledul etc
nu stiu ce inseamna fdp 0 dar daca aflu , va spun
ps codul pt bij de ag este 30899
gab___ spune:
Mitshu nr de card se scrie fara liniute si fara spatii , se scrie un nr dupa celalalt asa cum e scris pe card fara pauze.
claujro spune:
quote:
Originally posted by ligeea
am comandat si eu dar am luat ,,cadou serviciul de ceai
dupa cea azi toata ziua am luat la rand toate site de reduceri , pot sa le spun ,,incepatoarelor -ca si mine .
nu se reduc bani -eu am comandat prduse amestecate-si pret intreg si pret rosu , erde sau redus -dar am incercat si cosuri fara reduceri , nu mi-a redus 1 cent
sunt multe coduri dar cele mai uzuale si care sunt amintite de reduotiste le gasiti ,,in corpore insite-ul de pe prima pagina a acestui subiect ,,bureau malin -adica setul de ag, vesta ,geaca, pledul etc
nu stiu ce inseamna fdp 0 dar daca aflu , va spun
ps codul pt bij de ag este 30899
ligeea
da-mi voie sa te contrazic. sunt multe coduri care reduc bani. exact acelea pe care le-ai vazut tu ca dau reduceri in procente % sau in euro. chiar fac ceea ce scrie acolo cu conditia sa ai produsele potrivite in cos.
FDP= frais de port (taxa de manipulare, de ambalare..cum vrei sa-i spui)
Paris
lavi02 spune:
ligeea, fdp=0 sunt fix aia 6 EUR "frais de traitement" pe care ti-i reduce un astfel de cod. Cei 5% taxa de transport nu se reduc veci (precum a zis si claujro)
In alta ordine de idei mie nu mi-a venit comanda de pe 22
asa-mi trebuie daca m-am gasit sa mai comand; am riscat si am pierdut.
De banii aia mai bine dadeam o tura prion magazine...
Am fost la posta si am intrebat la colete, s-a utat prin hartii si nu venise. Erau si niste adidasi barbatesti, trebuiau sa vina colet, nu?
Andreea72 spune:
ligeea,atunci cand aplici un cod trebuie sa vezi pentru ce colectie este,sunt coduri pentru colectia iarna(sus in stanga ai un patratel ROSU in care scrie"Collection Automne Hiver 2007/08)",sunt coduri pentru colectia SM(sus in stanga ai un patratel bleu),etc
Incearca codul "naiss"-scade 20E la o comanda de 30E(merge pentru colectia Automne Hiver la produsele prix vert)
Andreea
adablackcat spune:
Jasmine, imi place de tine ca nu te lasi. 

![]()
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
daca nici acum nu e clar de ce ma enervasem zilele trecute....
mie mi-a fost foarte clar intainte sa te enervezi tu

eu nu mai dau comenzi anul asta astept reduceri asa ca va las sa va faceti de cap aici