*** LA REDOUTE *** (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tashica spune:

quote:
Originally posted by leyla

Va salut fetele! Acu o jumate de ora am gasit si eu in cutie aviz colet extern pe care scria foarte urgent! Drept pt care am fugit repede la posta ca am posta aproape, of 4, posta Vitan. L-am ridicat, coletul arata ok, nedesfacut, tantili de la posta sunt ok, coletul nu l-am desfacut inca, astept sa-mi adorma cupilu si dupa aia vedem ce si cum. Comanda am facut-o pe 23 nov pe baza cecurilor.
Se pare ca e o zi productiva. Va pup.

Leyla & bb Kaan (30 nov 2006)

Buna fetelor :) ma bag si eu in seama pe aici :) astazi am primit primul meu colet de la laredoute :) sunt foarte fericita, mai ales ca nu stiam daca se trimite sau nu coletul :). Am fost la posta si eram foarte emotionata iar cand mi`a venit randul doamna de la ghiseu cauta si eu de colo : "uitati uitati acela este al meu" iar ea pe un ton cald "nu cred, ala e al altcuiva" ... cred ca ti'am vazut coletul si tie leyla ';) tare frumoase erau acolo, ne asteptau ;).
Acum ca am vazut ca sunt seriosi cei de la laredoute am zis sa mai fac o comanda :) vreau o jucarie pt un bebe mic, care se invarte si are luminite care se reflecta pe tavan si multe multe altele :), dar se pare ca am o mica mare problema, site-ul merge cam greu, nu stiu ce are, am avut chiar un mare bug, cred ca mi-a pus mie comanda altcuiva in cont :))) si ma uitam ca . Dar pana la urma a disparut :)).
Acum ma intorc din noua la comanda mea, sper ca astazi sa o pot da :)

aaa, am o mica intrebare, am primit un cod de la comanda trecuta si am incercat sa il folosesc dar nu merge, este vorba de un cod cu 20 euro reducere si livrare gratuita si trebuie sa faci cumparaturi de min 55 euro, am incercat sa fac asta, dar nu merge :( tare trista sunt! Ce parere aveti? :)

Tashica nasica de bebe Luca inca prin burtica!! ;) Termen de livrare 30 ianuarie 2008 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Feli am luat eu "duduna" pe roz si e super haioasa, cam electrica culoarea dar nu e rozul ala nasol, e cum se poarta acum..fucsia. Merge la stilul meu sport..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

da, stiu ca dau extarsul pe luna anterioara

dar eu m-am uitat la extras intermediar care e actualizat la zi.
dupa comanda asta problema am mai dat inca 1 si apare cu banii in "tranzactie in asteptare" adica e ok

azi mi-a raspouns Sabine si zice ca e probabil o problema de la banca mea fiindca ei au si trimis pachetul pe 4 dec.
acum sper sa nu cumva sa-mi blocheze contul fiindca nu le-am platit o comanda
am sunat si la banca, si cica la ei nu e nici o problema...

quote:
Originally posted by claujro

adeea, ING-ul nu da decat extrase de cont pe luna trecuta! Pentru a putea lua extras pe noiembrie trebuie sa mergi la ei dupa 2-3 decembrie. Nu ma intreba de ce, stiu ca e o prostie! Eu asa am patit, am fost in noiembrie sa iau extras de cont si mi-a dat pe octombrie.

Uite-te pe foaia aia si vezi ce luna apare acolo.

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

si eu tot de la vitan ridic
sunt fff dragute doamnele de acolo
cu prima ocazie cand mai primesc pachet le duc o ciocolata

quote:
Originally posted by leyla

Va salut fetele! Acu o jumate de ora am gasit si eu in cutie aviz colet extern pe care scria foarte urgent! Drept pt care am fugit repede la posta ca am posta aproape, of 4, posta Vitan. L-am ridicat, coletul arata ok, nedesfacut, tantili de la posta sunt ok, coletul nu l-am desfacut inca, astept sa-mi adorma cupilu si dupa aia vedem ce si cum. Comanda am facut-o pe 23 nov pe baza cecurilor.
Se pare ca e o zi productiva. Va pup.

Leyla & bb Kaan (30 nov 2006)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Mai fetelor,

Am dat si eu comanda pe La Redoute, da' am fost nevoita sa platesc cu cardul altcuiva. De fapt, mi-a facut altcineva comanda, ca la mine nu a mers... Cred ca din cauza cardului? Sau nu am scris eu corect? Am un BRD Isic - card international pentru studenti; e Visa Electron (oare nu accepta electron? ca am trimis mesaj la ei dar... pauza!) si imi spune ca long number-ul nu e corect: eu am scris grupulete de cate 4 cifre cu spatiu intre ele si am incercat si cu liniuta... Care o fi problema? Astept sa imi raspundeti, please! Ca as mai face o comanda
Va pup!

33+ bananutsa sau capsunica?!

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Numarul cardului nu se scrie cu spatii intre.

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello !

Monica si Ines, frumoase lucrusoare ati luat ! Sa le purtati cu drag!

Maria_alexia, uite vesta , poate iti faci o idee mai buna de culoare.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

nu inteleg...
e prima data cand aplic codul 64092 -pentru anularea taxei postale si nu-mi reduce decat cei 6 E initiali. cand vreau sa validez cosul imi adauga 15 Euro taxe de expeditie . E normal ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by ligeea

nu inteleg...
e prima data cand aplic codul 64092 -pentru anularea taxei postale si nu-mi reduce decat cei 6 E initiali. cand vreau sa validez cosul imi adauga 15 Euro taxe de expeditie . E normal ?

ligeea

Da, de taxa de expeditie nu te scapa nimeni

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput