*** LA REDOUTE *** (63)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by ligeea

nu inteleg...
e prima data cand aplic codul 64092 -pentru anularea taxei postale si nu-mi reduce decat cei 6 E initiali. cand vreau sa validez cosul imi adauga 15 Euro taxe de expeditie . E normal ?

ligeea

Niciodata, nici un cod nu a redus taxele postale. Ai explicatii pe prima pagina, in ghidul modificat de Graviduta.

Eu nu sunt de acord cu afisarea adresei de mail a Sabinei pe prima pagina, e o adresa personala. Ea nu a facut-o publica niciodata si chiar ea roaga sa nu ii mai trimitem ei mailuri ci sa scriem la Aide&Services.

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Claudia are dreptate.Si eu am comis o greseala.va rugam sa scoateti adresa Sabinei de pe prima pagina.ce-ar fi acum fiecare cum ii vine o idee sa-i scrie sabinei ,mici intrebari.
Pentru orice nelamurire exista aide&service si cu siguranta raspund.
Va rog mult stergeti acea adresa de pe prima pagina.sa incercam sa ne vedem de -ale noastre ca mai e putin si vin reducerile.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

am comandat si eu dar am luat ,,cadou serviciul de ceai

dupa cea azi toata ziua am luat la rand toate site de reduceri , pot sa le spun ,,incepatoarelor -ca si mine .
nu se reduc bani -eu am comandat prduse amestecate-si pret intreg si pret rosu , erde sau redus -dar am incercat si cosuri fara reduceri , nu mi-a redus 1 cent

sunt multe coduri dar cele mai uzuale si care sunt amintite de reduotiste le gasiti ,,in corpore insite-ul de pe prima pagina a acestui subiect ,,bureau malin -adica setul de ag, vesta ,geaca, pledul etc

nu stiu ce inseamna fdp 0 dar daca aflu , va spun
ps codul pt bij de ag este 30899

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

Mitshu nr de card se scrie fara liniute si fara spatii , se scrie un nr dupa celalalt asa cum e scris pe card fara pauze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by ligeea

am comandat si eu dar am luat ,,cadou serviciul de ceai

dupa cea azi toata ziua am luat la rand toate site de reduceri , pot sa le spun ,,incepatoarelor -ca si mine .
nu se reduc bani -eu am comandat prduse amestecate-si pret intreg si pret rosu , erde sau redus -dar am incercat si cosuri fara reduceri , nu mi-a redus 1 cent

sunt multe coduri dar cele mai uzuale si care sunt amintite de reduotiste le gasiti ,,in corpore insite-ul de pe prima pagina a acestui subiect ,,bureau malin -adica setul de ag, vesta ,geaca, pledul etc

nu stiu ce inseamna fdp 0 dar daca aflu , va spun
ps codul pt bij de ag este 30899

ligeea

da-mi voie sa te contrazic. sunt multe coduri care reduc bani. exact acelea pe care le-ai vazut tu ca dau reduceri in procente % sau in euro. chiar fac ceea ce scrie acolo cu conditia sa ai produsele potrivite in cos.

FDP= frais de port (taxa de manipulare, de ambalare..cum vrei sa-i spui)

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

ligeea, fdp=0 sunt fix aia 6 EUR "frais de traitement" pe care ti-i reduce un astfel de cod. Cei 5% taxa de transport nu se reduc veci (precum a zis si claujro)

In alta ordine de idei mie nu mi-a venit comanda de pe 22 asa-mi trebuie daca m-am gasit sa mai comand; am riscat si am pierdut. De banii aia mai bine dadeam o tura prion magazine...

Am fost la posta si am intrebat la colete, s-a utat prin hartii si nu venise. Erau si niste adidasi barbatesti, trebuiau sa vina colet, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea72 spune:

ligeea,atunci cand aplici un cod trebuie sa vezi pentru ce colectie este,sunt coduri pentru colectia iarna(sus in stanga ai un patratel ROSU in care scrie"Collection Automne Hiver 2007/08)",sunt coduri pentru colectia SM(sus in stanga ai un patratel bleu),etc
Incearca codul "naiss"-scade 20E la o comanda de 30E(merge pentru colectia Automne Hiver la produsele prix vert)

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

daca nici acum nu e clar de ce ma enervasem zilele trecute....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Jasmine, imi place de tine ca nu te lasi.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

daca nici acum nu e clar de ce ma enervasem zilele trecute....

mie mi-a fost foarte clar intainte sa te enervezi tu

eu nu mai dau comenzi anul asta astept reduceri asa ca va las sa va faceti de cap aicivedeti numai sa nu luati tot redoutul mai lasati si pentru reduceri

Mergi la inceput