*** LA REDOUTE *** (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

quote:
Originally posted by maria_alexia

Camelia, as vrea sa comand si eu www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4424638&SizeCode=00098&Quantity=1&PersText=&ItemId=4&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">vesta si camasa de care spuneai... Tu ai luat setul brique+marine cumva?
Am o nedumerire despre cum arata "brique" asta, pe LR e un bordeaux frumos dar in lista de pe wiki apare un caramiziu cam murdar...
Si spui ca la camasa mar. 39-40 ai ales vesta L si vine bine? (la ei vad ca s-ar potrivi mai degraba M-ul...)
Multumesc mult!

la ei brique cica e caramiziu poate cine a mai comandat ceva cu culoare asta stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

LA MULTI ANI SABATORITILOR DE AZI!
i-am facut poze lui fie-mea in ce i-am mai luat de pe site asa ca iat-o in pulovarul coocon si in costumasul de iarna
sambata are sotul petrecere pentru copii angajatilor de la firma si o imbrac in sarafanul de reiat roz ,abia astept

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Maria, asa am luat brique + marine, insa brique asta e un fel de grena mai stins, in niciun caz caramiziu (ii fac o poza sotului, poate iti dai seama mai bine). Marimea L ii vine bine ca largime, dar pentru el e cam lung (are cca. 1.75 m). Camasa ii vine bine. I-au placut sotului !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna! Poate la voi o fi buna - dupa ce posta ma punea sa platesc taxe la coletele strawberyy (insa pana la urma m-au iertat) acum nu pot intra pe contul LR. La voi merge?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Buna! Poate la voi o fi buna - dupa ce posta ma punea sa platesc taxe la coletele strawberyy (insa pana la urma m-au iertat) acum nu pot intra pe contul LR. La voi merge?

Eu ma pot loga, dar pt. suivi si panier imi apare desoleu'

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

ia uitati la ce pret a ajuns douduna:
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune.aspx?productid=324089070&documentid=346107&categoryid=37790671&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16
Pacat ca e disponibila pe culori imposibile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

si eu incerc sa ma loghez si nu reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

CUM va spuneam link-uri:http://www.laredoute.fr/vente-caban-anne-weyburn.aspx?productid=324087188&documentid=346107&categoryid=36798133&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16
foarte dragut 655 lana-recomand
http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-top-pantalon-cardigan-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324122981&documentid=201207&categoryid=22939061&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
foarte draguta,bumbac bun culoare frumoasa -super ok
-papucii mov nu mai erau pe stock
-http://www.laredoute.fr/vente-plaid-polaire-clan-urban-shop.aspx?productid=324125876&documentid=201207&categoryid=22931495&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16
foarte draguta 1,20X 1,60 culori super frumoase moale,merita
pozele cu cadoul pentru sot sunt contul comun,le puteti vedea.
toate au fost super ok ,mai coc o comanda azi,maine.

Monikka

Mergi la inceput

monica f frumoase hainele mai ales cel de seara

Mergi la inceput

la mine merge LR

Mergi la inceput