*** LA REDOUTE *** (63)
Raspunsuri - Pagina 12
gab___ spune:
LA MULTI ANI NICOLETA / NICOLAE !!!!
Un gand gand frumos, o inima plina de iubire, pace in suflete iar copiii sa va fie binecuantare!!! este tot ce va doresc tuturor redutistelor !!!
elyanne spune:
quote:Nu merge linku pus de tine... lipseste din el. Asta e?
Originally posted by Bratu Monica
Multumim Gabitaco!
Si tie numai bine,sarbatori fericite,tie si tuturor redoutistelor infocate.sa nu uitam ca pe 13.01.2008 aniversam un an de cand suntem pe acest forum.
Numai bine ,sarbatori fericite,bucurii si sanatate.
Sper ca sacul lui Mos Nicolae sa fie plin de daruri pentru fiecare.
Eu am dat o comanda si o pregatesc pe cea de maine fiindca unele produse nu le-am vazut decat acum.Asta e.
La a cest pulloverp://www.laredoute.fr/vente-pull-col-v-manches-courtes-femme-la-redoute-essentiels.aspx?productid
ma intereseaza al doilea sub cel mov9in imaginea din stanga cu multe puloovere unul peste altul)cum se numeste acea culoare ca nu e beige?
pleasee!!!!!!!!!!!help me!!!!!!!!
Monikka
http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-v-manches-courtes-femme-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324103634&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12
Eu zic ca-i asa ordinea:
1. prune
2. taupe
3. beige
4. encre
5. bleu sauge
6. noir
Taupe eu un gri spre maroniu... iar encre ai zis tu ca inseamna cerneala... al 4-lea ar fi singurul care s-ar potrivi descrierii...
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
Viairo spune:
La multi ani tuturor! Sarbatori fericite cu mos generos!
Monica uite un link pentru TAUPE: http://pourpre.com/chroma/dico.php?typ=fiche&ent=taupe
gab___ spune:
si eu am cautat in dictionar si spune de taupe ca e o culoare pamantie ceva gen inchis.
Bratu Monica spune:
Multumesc fetelor pentru lamuriri.In alta ordine de idei azi au venit 2 colete,diseara bag link-uri super isto toate.
Setul de argint e cum e dar am folosit codul pentru ceas si in loc de ceas mi-au trimis o cutie cu o curea de piele barbateasca si o cravata super,super misto.O recomnd cu caldura pentru ai vostri sotiori.din pacate nu stiu codul dar merita.
Revin mai pe seara.
Monikka
gab___ spune:
la comanda facuta si mie mi-au dat un cod dar inca nu stiu ce e cu el si daca pot alege cadouri de unde ce cum habar nu am.
moni abia astept sa ne spui cum sunt cele pe care le-ai primit,si sa vedem link-urile.
apropo de setul cu pietre swarovsky(sau cum se scrie corect) mie chiar mi se pare dragut.
Jasmine spune:
am comandat eu mai demult o bluza taupe.E o culoare urata,un fel de gri-bej inchis murdar-maro.Nu mi-a placut deloc.
leyla spune:
Va salut fetele! Acu o jumate de ora am gasit si eu in cutie aviz colet extern pe care scria foarte urgent! Drept pt care am fugit repede la posta ca am posta aproape, of 4, posta Vitan. L-am ridicat, coletul arata ok, nedesfacut, tantili de la posta sunt ok, coletul nu l-am desfacut inca, astept sa-mi adorma cupilu si dupa aia vedem ce si cum. Comanda am facut-o pe 23 nov pe baza cecurilor.
Se pare ca e o zi productiva. Va pup.
maria_alexia spune:
Camelia, as vrea sa comand si eu www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4424638&SizeCode=00098&Quantity=1&PersText=&ItemId=4&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">vesta si camasa de care spuneai... Tu ai luat setul brique+marine cumva?
Am o nedumerire despre cum arata "brique" asta, pe LR e un bordeaux frumos dar in lista de pe wiki apare un caramiziu cam murdar...
Si spui ca la camasa mar. 39-40 ai ales vesta L si vine bine? (la ei vad ca s-ar potrivi mai degraba M-ul...)
Multumesc mult!