Piticodromul de Sept - Oct 2005 (195)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Nicole, nu-ti face griji cu avionul, se descurca copiii...Ana mea, la fel, n-a avut nici o treaba, eu ma gandeam cum sa-i desfund urechile, sa-i dau sa inghita sau s-o fac sa rada...iar ea avea cu totul si cu totul alte probleme cum ar fi fost masuta aia de pe spatele scaunului din fata, sau pliantele sau vroia sa se uite pe geam...
Cum sunt pisicuta aia FurReal si catelusul? Ce fac si how much? Poneiul il stiu, e superrrr, dar si 14 milioane e la fel de super!
Irina, bafta cu borna!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Merci Miflore de incurajare!

Pisi toarce, se aseaza jos, doarme, mai multe maine cand vine mosul cu ea. Catelul nu e de la FurReal, e de la Real Toys si latra, a din coada, stranuta si are nasul rece. Despre cutu am sa va scriu dupa Mos Craciun mai multe.
Si pisi are certificat de adoptie.

Aici sunt f. ieftine http://www.hasbro.com/default.cfm?page=ps_results&prevpage=ps_results&keyword=fur+real&go.x=11&go.y=18&viewall=yes

Nu vad pisica, dar poneiul e pe prima pagina.

Nicole&Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

eu despre ponei nu pot spune decat ca am remarcat ca e dublu decat in America....mi se pare si normal, ca doar vine tooocmai din China!

Kid, Kristina, Irina, sa va fie de bine plimbarile!!!

Irina, incurajeaza bona si din partea noastra!!

declar inchisa sesiunea de cumparaturi pt Mos Nicolae...am fost si in Cora, unde am gasit in sfarsit mult ravnita trusa de doctor...Ma declar multumita!Ioana, ce dulciuri pui Mirunei in cizme?

Mai ramane de rezolvat Mos Craciun (l-am luat deja pe Lightning...mare...)...dar in afara de masini si pesti(care sunt exclusi) nu stiu ce ar vrea.
Mai greu e pt nepotica de 2 ani jumate, ca la fete nu prea ma pricep...dar am vazut ceva gen supermarket, avea si carucior...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Va salutam si noi din si va trimitem zapada.

http://picasaweb.google.com/marius.geana/IarnaInMontreal20073Decembrie?authkey=3_evaji_6PI

Si noi il asteptam pe mos Nicolae, avem si dulciuri pregatite (ptr Anca biscuiti), si jucarii, carti, DVD-uri conform scrisorii scrise de Victor.

Nicole, copiii reactionaza bine in avion, in afara de faptul ori dorm ori fac show.

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Cristina,ce poze frumoase,trebuie sa ne mobilizam sa facem o escapada in fata blocului impreuna...numai ca noi nu avem sanie inca...poate s-o indura vreun mos sa ne aduca si noua.
E superb cand vezi in poze,dar va spun ca pe mine ma doare realitatea.Am balconul plin de zapada...ca noi stam la ultimul etaj si tot ce vine se opreste la noi.
Pe Mos Nicolae si noi il asteptam....Iaris a ramas la ideile lui cu galbenii,sincer eu cred ca isi doreste bani sa isi ia ce vrea el...dar cum stiu ca i-ar face mare placere niste jucarele ...le va primi.Nu va primi dulciuri ca si asa ne innebuneste in fiecare zi cu ceva dulce....si mai enervant e ca cedam la cate o bucatica de cioco....sau acadea.asta cu acadeaua i-a ramas de la Haloween si nu stiu cum sa ii scot din cap ca a trecut si am cam terminat cu bobo.....
Zborul cu avionul e o poveste recenta pt noi...dar nu ma plang deloc de Iaris...a fost mult prea ocupat cu ce vedea nou ca sa isi mai dea seama ce se intampla de fapt.A fost fascinat de avion,de butoane,de geam si de obloanele alea cu care se acopera geamul...incat a trecut zborul foarte rapid pt noi.O parte a zborului,ultima a dormit-o ca sa ma exprim asa...ca intrase deja in somnul de noapte din Romania...si pe noi ne-a multumit asta..va dati seama.In rest...mancarea din avion i-a placut,a primit si carticica de colorat si creioane....s-a pus pe jos,intre scaune,a circulat pe culoar...dar nu a urlat,nu a facut crize...ca nici noi nu l-am bagat in seama prea mult,stiam ca nu are unde sa plece.Singurul inconvenient a fost toaleta unde a trebuit sa ii schimb pampersul..Era mica si spatiul de schimbat ingust si s-a speriat putin..dar a trecut.Am vazut bebei mici,mici care au zburat ore in sir si nu au scos nici un sunet.Adik,mno intelegeti voi..nu au facut circ.
Va pupam de la pol.Pozele Cristinei exprima cel mai bine situatia in zona.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberte est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Fetele din Canada, voi vorbiti serios?? Bine ca am pus cauciucuri de iarna la masina..., pai atunci trebuie sa sap prin dulap dupa haine groase.
Vineri venim in Montreal, duminica ne intoarcem. Mergem la un botez si e timpul scurt, desi cand am auzit ca mergem, am inceput sa-mi fac vise ca ne putem intalni
Sau poate ne intalnim din intamplare, cum m-am intalnit cu Ioana si Smaranda in Gima

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Diana, pai cum sa nu ne intalnim daca ajungeti in Montreal ?
Vorbim pe PM.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata, va invitam la o cafeluta....

Am admirat poze frumoase cu copilasi super (Vladut, Victor, Anca). Ce de zapada aveti in Canada!!!
Aici sunt 12 grade si e vremea cam ploioasa!

Va dorim o zi buna, succes la pregatit/curatat ghetutele si cit mai multe cadouri de la Mos!

Salutari si toate cele bune,

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Sa nu-mi vina sa cred ochilor.....am "reusit" 450 de mesaje........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza,

Multumiri multe ca ne-ati admirat!

dana_lucia la mai multe .

Cristina supe pozele . Ce fain ca aveti asa multa zapada! Sigur voi o sa aveti un Craciun alb!

Miflore, Bianca mersi de sustinere.
Sper ca borna sa stea macar pana in martie ca apoi il dau la gradi si cu asta basta...

Eu inca nu stiu exact ce-i voi da lui Vladut de MN.
Mi-a luat Ruxi () o mega-trusa cu plastilina si accesorii si mai am un joc luat din Real acum o luna...
Dar ma bate gandul sa-i dau doar o singura jucarie si dulciuri.
Nu stiu de dar anul asta imi intru mai greu in spiritul cadourilor...
Dar sa va povestesc de Vladut care deja i-a scris lui Mos Craciun.
Am tinut si eu mana peste manuta lui si am scris exact ce zicea el.
Vladut isi doreste o masina si un pix albastru care se apasa .
A doua zi am mai scris o scrisoare deoarece a zis ca nu vrea o papusa (nu stiu de unde i-a venit ideea asta), ci o masina si un pix roz cu albastru care se apasa .
A priceput ideea cu Mos Craciun, dar Mos Nicolae il lasa rece.
Aseara zicea "sa nu vina Mos Nicolae, mergem noi la magazin si cumparam cadouri" (o fi vazut reclama ai la carrefour ).
Cam atat ca m-am lungit destul.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput