Piticodromul de Sept - Oct 2005 (195)
Raspunsuri - Pagina 4
catush spune:
Irina - l-am admirat pe Vladut,ce fericit era in zapada..., bafta cu bona !!!
Kid - super calatorie, super distractie... , faza cu alergatul pe culoarul avionului,jucatul cu masa plianta si urcatul pe scaune ni s-a intamplat si noua asta vara cand am fost in TR...
Cge - wow super,nu am mai vazut asa zapada de ani buni, poate vine si pe la noi....
miflore spune:
Wow, ce de zapadaaaaaaaaaaaaaa!!!
Gata cu lenea, treceti la lustruit cizmulitele!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
alexuta2005 spune:
Salutareeeee!!!
Raportam si noi un inceput promitator al operatiunii"Suzeta"
Adica:"Moshu aoato pe sushi si aduse mashina"
DA, aseara a venit Mos Craciun si a luat-o pe suzi, ca sa aduca o masina in loc.
Alexia a adormit usor fara suzi, dupa ce a repetat de enspe mii de ori ca "Moshu aoato pe sushi",dar azi dimineata la 5 s-a pus pe urlat ca o vrea pe sushi.Am repetat povestea si sa stiti ca a mers, a adormit in 5 minute.Numai ca noi n-am reusit sa ne mai trezim la timp si am intarziat un picut.
Alexia stie ca diseara vine Mosu dar e un pic in ceata cu Mos Nicolae, pt. ea e tot "Mos Sasun"
locca spune:
Buna ziua si de la noi :)
La mine fiecare sfarsit de an e foarte aglomerat, la inceputul anului, pe 3-4 ianuarie e o mega conferinta in US si in fiecare an trebuie pregatite papiruri. Imi vine sa-mi dau demisia :)
Azi dimineata am incercat sa-i explic lui matei despre MN si rezultatul a fost ca bine bine, poate sa vina mosul, cadourile sunt totdeauna bine venite, dar sa nu cumva sa puna cadouri in ghete, sa le puna pe birou langa monitor. Mi-a aratat exact locul. Despre MC nu i-am zis inca, astept sa facem brad, o sa-i explic atunci ce si cum. Altfel o sa ma intrebe in fiecare zi cand vine mosu'.
In rest, azi noapte a fost super marait, banuiesc maselele de sus, alea mai trebuie sa-i iasa. Prin urmare dimineata eram amandoi beti.
Bianca, bine ca ai zis ca ia luat trusa aia, ca al meu ajungea tot cand era inchis pe langa vip bebe.
Nicole, eu l-am carat pe Matei cand avea 1 an si cateva zile cu avionul. A fost foarte fericit, n-a carait deloc. Anul asta am mers iar si a fost ceva gen Alexandra Simonei la dus, cu diferenta ca avionul era plin. Saracii aia din fata cate picioare in scaun au simtit ... oricum, nu ai de ce sa-ti faci griji, cam toti pe care i-am vazut prin avioane au fost ok.
Am vazut pozele cu zapada canadiana, wow!
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
kid2003 spune:
Uauuu, Cristina, ce peisaj de poveste!!! Ce mi-as dori sa vad si eu asa zapada in Bucuresti, ca in copilarie! Super! Trebuie neaparat sa mergem la Fundatica sa vedem ceva zapada, ca in mocirla asta de oras nu cred!
Nicole, nu iti face probleme, e ok in avion. Erau vreo 6 copilasi intre 6 luni si 3 ani cand am fost noi si nici unul nu a facut urat. Si eu i-am dat suzi ca sa traga din ea (in ideea sa nu i se infunde urechile). Nu a avut nevoie de ea, si-a intins capul ca la strut ca sa vada pe geam (ea era tintuita in centura aia si eu o tineam sa nu se ridice din ea, s-a ridicat inainte de decolare, pe sub centura, iar steward-ul m-a amenintat ca opreste avionul daca nu sta cu centura pe ea, asa ca am tinut-o cu forta). I-a placut, doar ca...asa cum ma intreaba Irina, uneori mi-e foarte greu cu asa o zanatica...Irina, norocul meu e ca nu stau cu ea non stop. I-am fractionat programul tocmai ca sa fie multi oameni sa se ocupe de ea pe rand, ca sa nu o ia razna vreunul dintre ei. 5 ore la gradinita, 5 ore cu bona si vreo 3 ore seara cu mine...ne descurcam! (eu sunt cea mai castigata).
Nicole, super cadouri! Catelusul care se bucura si da din coada il avem si noi cadou de ziua ei primit de la niste prieteni. Nu se joaca cu el, e mult mai interesanta pisica vie! Sta si el intr-un colt. La fel ca si soarecele dansator de asta vara de la mare, e tare haios, danseaza si te prapadesti de ras, dar nu o intereseaza. Din aceeasi gama mai are un porc care merge si da din codita si guita...e si ala aruncat pe acolo. E greu si cu mosii astia! Ta-su s-a panicat aseara cnad i-am zis ca vine Mos Nicolae (el uitase, bineinteles). A promis ca o sa ii cumpere ceva pentru maine dimineata. Am primit si o punga de dulciuri si fructe la serviciu pentru Alex, asa ca ne-am scos.
Cu bradul cum facem? Eu l-as face din timp, dar mi-e ca se catara in el sau il darama, anul trecut a fost relativ neinteresata de el, dar acum nu stiu...
Si sa mai deschid un poll: care e starea Revelioanelor? Pe unde si cum? Cu copilul sau nu? Noi deocamdata nu avem planuri de Revelion! Si sunt un pic amarata din cauza asta. Ar fi al treilea an de stat acasa si ma deprim!
Mifloricica! Aha, deci travel in style! Bravo. Au mancare f buna si pe British si pe Tarom! Cat stati la Londra?
jadi spune:
Salutare si de la noi!
Eu v-am citit, am notat ideile de cadouri, pentru MN am pregatit puzzle cu Fifi si floricelele si inca o jucarie cu plastelina ca nu are asa ceva. M-ar bate gandul si de o pisica din asta de care zice Nicole, e innebunit dupa pisici dar nu stiu daca are rabdare sa o creasca.
Vlad a terminat tratamentul intravenos, e bine dar a slabit groaznic. Cred ca a dat jos cel putin 1 kil, nu ma incumet sa il cantaresc ca sa nu ma nevrozez mai tare. E piele si os, tras la fata dar a inceput sa manance foarte bine si sper sa recupereze.
Ieri la pranz s-a trezit plangand si mi-a povestit ce a visat, ca era la mamaie la Braila si avea multe pisicute mici mici si mancau tzatza. Si am intrebat cine le dadea tzatza, mama lor? Si mi-a zis, nuuuuu, eu le dadeam tzatza si a venit cocosul si a strigat cucuriguuu si mamaie l-a batut cu batul si a fugit. Asta nu inseamna ca nu a plans in somn.
Si apropo de mancat tzatza, l-am prins ca isi ridica maieul si pune catelul la tzatza .
Am incepu diversificare la cel mic si acum e mare nebunie, se joaca cu linguritele lui, are o cana plina, si se face ca ii da mancare lui Dodo si prostul asta mic sta si deschide gura, linge lingurita... am o frica sa nu faca si el ceva in gura ca de altceva.
Am fost si la Kidex si am plecat nervoasa, nu m-a lasat sotul sa iau nimic, cica o sa cumpere el. Am plecat certandu-ne si acum astept sa vad ce o sa cumpere, vroiam niste jucarioare pentru cel mic, ca e mai activ decat Vlad si trebuie sa ii umplu timpul liber.
Spuneam de Vlad ca e cam prostut si ca cedeaza foarte repede in fata altor copii, la jucarii, leagan, etc. Am descoperit de fapt ce gandeste cand am mers sa intind rufele in spalatorie si am vrut sa il plimb cu tricicleta unui copil din vecini, tricicleta care e la noi in spalatorie. Mi-a zis ca nu se urca, ca e tricicleta lui Iustin si nu e frumos sa ia jucariile altui copil. Pana la urma a inteles ca poate sa se urce dar dupa insistente mari. Frate, asta copil fraier va fi, o sa ii manance cainii covrigii din traista, tare politicos si finutz este. Asta e personalitatea lui, ce sa ii fac? Sa il invat sa bata copiii?
Deni & Vlad & Tudor
BiuMil spune:
Ruxi, merci frumos!
Revin...ce dulciuri pun in ghete? Milan nu a primit "nada de nada" pana acum...dar daca aveti o idee inofensiva, parca i-as pune si eu ceva dulce...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
anya spune:
Deniss, mai adu-l pe la Calin, sa-l alerge cu masinuta .
Calin al meu, daca a trebuit sa faca fata unui frate mai mare, s-a invatat cam bataus. Nu-i convine ceva - zdrang una . A ajuns ala mare sa strige: Mamiiii, Calin ma bate!!! Desi daca i-ar da una . l-ar lipi, dar ce sa fac, e baiat bun si isi iubeste fratiorul.
anya spune:
Kristinuta, multumim de aprecieri. Da' zau ca-mi pare rau ca nu mai faci cercul (pun si eu paie pe foc). Aseara Matei m-a intrebat de ce nu avem si noi culori (vroia acuarele) asa ca a comandat la Mos Nicolae si Calin cand a auzit a zis ca vrea si el - "uosu" (adica rosu). In concluzie trebuie sa fac azi o excursie la librarie.
Dulciuri... n-am luat decat cate un glob Kinder, dar mai intru azi la Mega sa mai iau ceva prostii. Calin a primit la expozitie un mos mic de ciocolata si a fost asa de incantat de "bobo"..de zici ca cine stie ce minune era. O sa le iau niste dulciurele mici, multe si colorate
miflore spune:
Kid, stam 8 zile in London. Nu-mi spune ca reducerile incep dupa 15 ianuarie...
Si fiindca suntem oameni hotarati aseara am facut si rezervarea la hotel.
Iti trimit PM.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI