Piticodromul de Sept - Oct 2005 (195)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Jadi- ce cavaler in toata regula este Vladut ,
- sanatate si recuperarea kg pierdute

Noi de Revelion stam in Bucuresti...
Sotul si-a schimbat de curand job-ul si lucreaza , nu mai are vacanta ca in anii trecuti...
Trebuia sa ne ducem impreuna cu o gasca mai mare,multe familii si multi copii, pe Valea Ariesului, in Albac, au inchiriat o pensiune,costa 20 mil cazare+masa,5 nopti, 2 pers...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare!

Dana, petrecere frumoasa la pakjesavond cu Sinterklaas! (vezi, ne pregatim de emigrare)
Irina, l-am admirat pe ginerica. Inca nu am reusit sa mergem la gradi, dar sper ca in curind sa o inscriem. Cit costa trusa cu plastilina?
kid, frumos raportul, sa va fie de bine plimbarea. Ai vesti referitoare la liniute? Eu nu vreau sa vad nici un fulg de zapada in bucuresti nici anul asta pentru ca va paraliza circulatia daca ninge cit de putin.
Zino, drum bun! Te duci sa-ti iei cadou de ziua ta la Londra?
nicole, succes cu vaccinul. SI noi am facut rapelul acum 2 saptamini.
Bianca, Mirunei i-am cumparat biscuitii preferati cu scortisoara de la Ikea, o casuta din turta dulce tot de acolo (f frumos ornata, dar tre' sa o asamblez io), si bombonele si ciocolatele de la Kinder. O sa-i dau si una din jucariile de lemn de la Real. Sa-mi povestesti cum merge jocul 'de-a doctorul'.
Diana, drum bun si petrecere frumoasa la botez.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Jadi, imi pare tare rau ca a fost Vladutzul bolnav! Lasa ca recupereaza el in greutate! E foarte destept, pupa-l-ar mama pe el, eu doar visez la momentul cand Alex imi va povesti visele ei...Cat despre jucarii pentru Dodo, daca sotul nu ia ceva inspirat, vino maine la BE, eu o sa fiu acolo dimineata. Tocmai ce m-am intors de acolo, se amenajeaza standurile si e nebunie mare. Am vazut ca aia de la Graco au adus sute de saniute, am mai vazut un milion de haine, costume de schi, caciulite, masinute electrice si cu pedale si 3 milioane de jucarii!!! Asa ca ai de unde alege!

Cat despre soti si cadourile lor de MN, al meu si-a luat rolul in serios si m-a sunat incurcat de la Mall Vitan (nu stiu ce doamne iarta-ma facea el prin zona aia) ca nu stie ce sa ii ia. I-am zis sa nu dea multi bani pe jucarii, sa ii ia ceva mai ok, pana intr-un milion...I-am dat 3 exemple, sa aiba de unde sa aleaga: catelusul vorbitor, telefonul vorbitor (Fisher Price) sau un trenulet Thomas, ca Alex nu are si de ce sa nu ma leg eu la cap cand nu ma doare? Dupa vreo doua ore m-a sunat sa imi zica ca el nu a vazut nimic din ce i-am spus la Diverta (si asta nu cred), dar ca i-a luat niste pinguini care zboara si care se arunca de pe o trambulina S-o vad si p-asta diseara!

Ioana, din pacte vestile nu sunt chiar bune, azi maine astept uratii, am facut un Clear Blue de dimineata si e o singura linie in orice fel de unghi m-as uita...asa ca...asta e, luna viitoare!

Miflore! Sa va fie de bine!!! Uite ca nu stiu cand incep reducerile, am sa o intreb pe cumnata mea...eu nu am fost niciodata pe acolo in perioada asta, de Revelion si dupa! Dar ma interesez!

Bianca, eu ii mai dau, recunosc, ceva dulciuri care mie mi se par ok dupa eticheta! De exemplu in ghetute va avea sigur un Kinder MilchSchnitte si un Kinder Pingui. Au f f putina cacao si multa crema de branza cu lapte, m-am uitat pe eticheta si sunt chiar ok.
Am primit o sacosa de ciocolati, bomboane, mosi ciocolatosi si alte d-astea, de la serviciu pentru ea. Dar pe alea le vom devora noi, parintii, in tihna, dupa ce se culca "odorul".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Casiana super treaba cu suzeta. Eu daca i-as zice asa lui Vladut sunt 100% sigura ca el ar zice sa nu vina Mosu' . Ce mai invata Alexia pe la gradi?

Eu de Rev n-am nici un plan... dar tare as vrea sa plec undeva, dar nu oriunde... ci pe un varf de munte de unde sa nu se auda nici o pocnitoare .

Despre brad... sper ca Vladut sa nu si-l traga in cap. Am exersat cu el prin diverse magazine ca sa stiu la ce sa ma astept. Vrea sa puna mana pe globuri si pe beculetele de la instalatie . N-a tras de pom, dar nu contez pe asta, acasa la el poate ii vor veni alte idei.

Ioana . Parca a fost 26 de lei. Noi cand ne mai vedem?

Kid asa si eu cu Vladut stau doar cateva ore seara si rezit bine, dar in WE, mai ales duminica am momente cand as pleca de-acasa . Tin pumnii pentru luna viitoare daca zici ca luna asta n-a iesit!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Casiana, succes cu suzeta sa o tina mosul pentru totdeauna.
Cristina, m-am uitat si la pozele voastre, ce de zapadaaaaa.
Irina, pai mai stati si voi prin bucuresti in weekend? Ca eu in timpul saptaminii sint varza, rupta de oboseala; abia astept sa incep serviciul sa ma relaxez.

Eu voi cumpara brad imediat ce apare la Brico, ca e mai ieftin, 50 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Simona, inca nu mi-e clar daca pot fenta dimineata de lucru maine, pe seara o sa se mai limpezeasca treburile :). Daca ajung in zona BE iti dau un telefon. Imi pare rau de negativ, eu mai astept 1-2 zile si fac testul. In ritmul asta ajungem tot la sep-oct :)

Si din ciclul intrebarilor idioate, unde trebuie sa cobor din metrou ca sa ajung bine la BE? La tineretului sau la brancoveanu? Ca nu ma dau cu masina maine prin oras.

Eu i-am mai dat lui Matei kinder, cred ca asta va primi in ghete. Dar va primi un singur batonel, daca vede tot pachetul e jale, deci nu ma risc. Intr-o seara mi-a umblat in geanta, a gasit o cutie cu kindere si a halit scurt 3 , avea asa o viteza, pana sa ajung sa pun mana pe el deja parcase 2, pe a 3-a si-a indesat-o in gura cu totul cand a vazut amenintarea materna la orizont.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Haha, deci cu batonele imi umbli! Nu ii dau batonele din acelasi motiv: il mananca prea repede si incepe sa urle dupa altul. In plus, mi se par mai ciocolatoase...adica exact ce nu ii trebuie Alexandrei la cat ne face cu capul. Cu Milchschnitte are mai mult de lucru si sunt si gretoase de dulci deci alta nu ii mai trebuie (sau daca cere si nu primeste, se resemneaza, la cioco pura nu rezista).
Chiar am patit o chestie naspa cu ea in Anglia. A gasit pe undeva prin casa o cutie cu Thin Mints din alea, cioco 80% si menta...nu stiu cate a basculat, cand am gasit cutia era jumatate mancata...iar cumnata-mea a zis ca era inceputa dar nu mai stia cat era mancata. Am gasit-o luandu-ma dupa hartiutele de pe jos. ca in Hansel si Gretel, era ascunsa intr-un colt si bascula la alea. Inutil sa spun ca in noaptea aia a facut un recital de 3 ore, drept pentru care unchi-su a plecat la serviciu la 6 dimineata zombie de tot...

Mergi la inceput

kid, bafta luna asta! Ce ma distreaza astia micii ca nu au frina la cioco .. de parca noi astia marii am avea.
Ruxandra, tin pumnii. Eu vreau sa-l conving pe sot sa-mi lase masina miine sa merg la BE de dimineata.

Am vorbit cu Simona Maiei, munceste mult; ii e mult mai rau decit la prima sarcina, dar e OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Kid sper ca pisi sa nu aiba acceasi soarta, dar cred ca daca nu se joaca Ioana, ma joc eu. Bafta multa luna asta!

Nicole&Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Am o rugaminte: stiti unde pot gasi papusi Matrioshka? Am cautat pe net dar nu am gasit nimic in Romania.

Mergi la inceput