Piticodromul de Sept - Oct 2005 (195)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Ioana, multumim de urare si voua la fel, cit mai multe cadouri de la Mos!(bafta cu emigrarea! )

O seara cit mai frumoasa, plina de cadouri si bucurii va dorim!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumim de laude.
Da, nici mie nu imi vine sa cred ca anul trecut in ianuarie am mers tocmai la Balea ca sa avem un pic de zapada, si acum avem din belsug.
Imi aduce aminte de iernile din copilarie.

De fapt, de cand sunt aici, din ce in ce mai mult, mi-aduc aminte de copilarie.

Casiana, si eu m-am gandit sa ii dam suzeta lui Mosu', i-am si spus Ancutei, dar nu cred ca avem nervi sa renuntam la suzeta chiar de Sarbatori.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Salutare salutare

va pupa pe toti si toate ,am lipsit petru ca am avut niste probleme de sanatate cu tata,acum totul este ok (zic eu)

am intrat sa va urez mos bogat cu multe multe daruri
o sa intru mai pe seara sa va ma spun cite ceva despre antoine,acum ne cheama datoria(baia,papica si dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

LA MULTI ANI Nicoletelor, Nicolailor &co, multa sanatate si fericire!

Ce matinala sunt, am vazut poze cu zapada de canada si copii fericiti, cu Vladut fericit in zapada ............ vreau si eu zapada.

Ce ati gasit in ghete?
Eu am gasit multe dulciuri in ghetele mele puse de sot, iar Vlad a gasit in ghete un ananas mareeeee si frumos mirositor, 2 oua kinder, o masinuta plina cu bombonele mici si multe alte dulciulete, evident langa ghete ca in ghetutzele lui mai mult de oua nu a incaput ..... si s-a trezit Vlad de la 7 cand am plekat eu, desi i-am tot zis de mos nu cred ca a inteles nici nu l-a interesat dar mi-a zis sotul ca se uita naucit la ghetele lui pline cu bunatati , s-a asezat pe jos si a inceput sa vb cu ghetele hehehehe, apoi a luat un ou kinder si i l-a intins lu tasu duios sa il desfaka ...., si masinutza cu bomboane cica are succes, da nu stie inca pe unde se scot bomboanele, da sunt sigura ca deskopera pana la 4 cand ajung eu acasa.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata si "La multi ani!" celor cu nume Nicolae/Nicoleta. Sa aveti o zi de onomastica asa cum va doriti!

Am rezistat cu cadourile pina aseara cind am petrecut asa numita "seara a cadourilor" cum e aici iar Mosul a fost darnic nu numai cu Alberto dar si cu parintii lui!

Sa va bucurati de cadourile Mosului si sa aveti o zi minunata!

Salutari,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!
A venit mosuuuuuuuuu!!!
Ana a fost incantata de ce-a primit, un donald maricel de plus, ursul Baloo care tremura, canta, are niste castaniete, un set de animale salbatice - ca domestice avea - un puzzle cu fructe, o trusa medicala micuta si fructeeeeeeeeee!!!
A avut un moment de uimire cand le-a vazut pe toate indesate in pantofiorii ei aliniati la usa, 7 perechi!
Ioana, , da, o sa-mi iau un cadou si de la Londra! Cum e cu brazii la Brico, zi-mi si mie? Ca pretul e super ok. Cum arata, sunt mai desi, trebuie sa fii pe faza etc?
Kid, multumesc pentru PM!
Cine merge la BE - ca eu nu ajung clar, n-am cum.... - vreau si eu cateva informatii: saniute cu spatar exista? sau saniute cu scaunel detasabil, stilul snow cruiser luat de Tonnia( cred ca vrem si noi una); si cum sunt masinutele electrice si cu pedale, intra bine copiii in ele, nu sunt micute, cat costa? Merciiiiiiiiii!!!
Simo cu Maia, sanatate, sa fie mai usor de-acum incolo!
Haide, intra si tu o data, un pic!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

LA MULTI ANI NICOLETELOR SI NICOLAILOR!!!
Sa fie o zi frumoasa pentru toti!
Nanadana, sanatate multa tatalui tau! Mai este la tine sau s-a intors in Ro? Daca e nevoie de ceva, sa ne spui.
Deci Vladut a vorbit cu ghetutele!
Ioana, nu cred sa gasesti Matrioshka pe la noi, eu cel putin n-am vazut...noi avem una veche, incompleta...Ana chiar se joaca cu ea.
Ana mea iar nu mai doarme bine noaptea, se tot scoala......nu plange, dar maraie...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Am inteles, toate sunteti la BE, numai eu muncesc!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Nu toate..., si eu muncesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana, nu stiu unde poti gasi astfel de papusele, noi le avem din Rusia si Petra chiar se joaca cu ele, le aranjeaza: "mica, mijlocie si mare"...
Si la noi a sosit mosu' dupa ce am scis scrisori cu Petra, a primit o gramada de la toti, dar cel mai incantata a fost de schiuri, cu care ar vrea sa umble prin casa si de bucataria cu oale primita de la buni
Ieri i-a sosit si echipamentul de schi de la Quelle, care e ingrozitor ca si material si va pleca de unde a venit. La Pretul ala ii gasesc in magazine de calitate mult mai buna
Eu de 3 zile am dureri in gat si toata mucoasa nazala inflamata asa ca orl-ista m-a trecut pe ospen.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput