Piticodromul de Sept - Oct 2005 (195)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna buna...nici eu nu sunt la BE...si am si terminat cu munca pe ziua de azi

Milan a trecut de doua ori pe langa bocanci si nu a vazut nimic deosebit...desi il invatasem lectia de cu seara.
Cel mai incantat a fost de trusa de doctor...l-am intrebat la un moment dat ce este el, bebe sau baiat mare...si a spus ca e doctor. Am aliniat toti pacientii si am consultat toata dimineata...uuff. A basculat si 3 oua Kinder...despre care a spus ca sunt niste bomboane maaaaari. restul de dulciuri mai tarziu...A mai primit si o carticica cu pop-up si o masina...Hudson, din Cars, normal...

Ioana, dar oare pe la magazinele astea gen artizanat, nu gasesti? ca astia au de toate de obicei....

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mda, deci se pot lua tepe si de la Quelle... eu am vrut la un moment dat sa iau huse pentru coltar si fotoliu dar n-am mai luat asa, pnv, costa niste milioane si nici macar sa nu le pot pipai inainte?
Ana nu cred sa se faca doctor, a primit si ea o trusa medicala si cand vede stetoscopul incepe sa urle si aproape da in plans...si-mi spune sa-l pun mai departe, asa, ca sa nu ajungem la el. E clar traumatizata de consultatii... In schimb face injectii, no problem.Adica preferam o injectie unui consult, asta am remarcat de cate ori m-am dus cu ea la doctor.
Codrutza, sanatate!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Nici eu nu sunt la BE. Sotul mi-a taiat elanul de tot, in plus ieri am facut o ora din militari pana in crangasi dupa strand, unde am cedat psihic, am abandonat masina si am luat metroul (tramvaiul 41 era blocat).
Extra bonus azi dimineata a trebuit sa fac cumparaturi caci frigiderul nostru era sexi rau, ocazie cu care am constatat ca isteria de craciun a inceput deja, desi era dimineata si joi era plin ochi in cora.
Deci ziua mea de munca nu a inceput de mult.

Ce tare e Ana
Matei a fost mai incantat de kinder decat de jucarie, asa incat am deci sa continuam traditia de MN numai cu dulciuri si fructe de-acum inainte. Mi-a mai cerut "bomboana" si i-am zis ca atat a adus mosul, drept care a concluzionat ca "mai aduce maine". Am incercat sa-i explic ca maine nu mai vine dar nu m-a crezut si tot sapa prin ghete doar-doar o mai gasi cate ceva. Presimt discutii zilnice pe tema asta

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare si la multi ani sarbatoritilor de azi, cu dedicatie speciala pentru Antoine si Nicole!

Mirunei i-a pus bona in papuci oua kinder. Noi i-am pus linga papuci o sacosa mare cu carti, dulciuri si jucarii; a basculat bobo pina le-a terminat, acum se joaca cu www.baufix.de/Flugzeug.12.0.html" target="_blank">suruburile. Imi place jucaria asta, o sa ma duc sa mai cumpar din carrefour ca mai erau si alte modele.

Eu am fost la BE, la 10 fix. Am luat niste jucarii de la mini blu, erau cu 10% reducere; de fapt m-am dus pentru blugii matlasati ai mirunei, am gasit cu 55 lei.

Multumesc pentru raspunsurile cu papusile rusesti, m-am gindit sa o trimit pe mama in bazarul rushilor de la boston, ca tre' sa gaseasca.

Codruta, multumesc ca mi-ai zis de costumul de ski; era cit pe ce sa il comand si eu. Daca gasesti unul fain sa-mi zici si mie firma producatoare.
Zino, imi pare rau, am citit mesajul tau dupa ce am venit de la BE. Dar vreau sa mai mergi si simbata pentru costumul de ski al mirunei. Eu anul trecut am luat brad super fain de 3 metri, des, cu 60 lei. Anul asta vreau unul mai mic, 1.5 m, te anunt imediat cum cumpar.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

La Multi ani tuturor celor ce poarta numele de Nicolae & Nicoleta si alte derivatii...

Nanadana - pt Nicolasde la Briana!!!

Nicole- vecina din Dr.Taberei,

Mergi la inceput

Am rezolvat misterul carnii cu Miru, ca nu vroia sa manince: am luat un pui la rotisor din real si cind l-a vazut i s-au aprins ochii: 'asta-i carne, mama, uite, carne de la gaina!'. Deci trebuie sa vada bucata mare de carne, nu gratare si snitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Vaaaiii , bine mai Ioana, nu te prezentai cu pasarea intreaga, rumenita ... stia fata ce stia
De unde ai luat blugi matlasati? Magazinul, firma adica. Vreau si eu sa-i iau lui Matei dar sincer nu am sanse sa ajung la BE.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

La multi ani sarbatoritilor
Miflore, eu am comandate huse de canapele, iti trimit pe mess pozele sa le vezi, nu arata rau, dar cand le-am vazut prima data am zis ca nu-mi pun prosoape pe canapelele de piele, dar s+au dovedit f utile, avand in vedere ca le si spal des.
Am gasit la InterSport un echipament fain de ski, doar ca e pe albastru (desi e deschis) si ea are manusi roz...

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Codruta, zi-mi te rog cit costa echipamentul de la interski.
Ruxandra. Matlasatii ii ochisem de la BE precedent, gasesti la '22 UNSPREZECE THAI'. Sint si raiati matlasati cu 45 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

LA MULTI ANI CU DEDICATIE SPECIALA PENTRU ANTOINE NICOLAS!!!!

Codrutza, da, as vrea sa vad poze, merciiiii!
Ioana, e de coma Miruna, poate ca pofta ar fi si mai mare daca ai fugari si gaina prin curte
Si da, eu cred ca mama ta ar gasi-o pe matrushka, buna idee.
Te rog mult mult daca apar brazii sa-mi spui si mie; tu la ce brico mergi? la Mr. Bricolage de langa tine? si oare daca aduc marfa baga in toate brico-urile cam la fel?
Si nu ma uita pentru BE de sambata; hai ca te persecut, ti-am umplut agenda!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput