Piticodromul de Sept - Oct 2005 (195)
Raspunsuri - Pagina 8
codruta_grg spune:
Ioana, InterSport (e firma aia cu rosu si albastru). Nu mai stiu exact, parca doar pantalonii erau vreo 80/90 lei (ca noi geci avem). Dar am mai vazut la Hervis salopeta intreaga de schi (parca peste 1 milion)
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
codruta_grg spune:
Mihaela, nu esti online, hai pune-te sa ti le trimit (pozele)!!!!
asa crestem noi
Tonnia spune:
Si Dinu a fost mai incantat de dulciuri decat de jucarii. .Cand s-au terminat mi-a cerut o laveta, si-a curatat ghetutele lui si pe-ale lui Sa,le-a pus la geam si a spus: Inca 2 oua iar pentru Sa biscuiti, nu are voie ciocolata. Dupa aia s-a mai intors o data la geam: 1 ou si pentru mama, ai inteles? Vorbea tare spre geam.
Diana30 spune:
Nu pot ca sa mai perdelesc,ca-i musai sa zic ca mi-a facut ziua faina Dinu cu ordinele lui catre MN.
Si Mihnea m-a bine dispus de dimineata cand s-a bucurat de daruri.A primit casa de marcat(cui ii trebuie,o recomand pe cea din Auchan,e faina si ieftina),pe porcusorul Grohi(ca-i mare fan Winnie si prietenii;daca-l intrebam ce vrea de la "mos laie",asta zicea) si nelipsita ciocolata("lata"),care a avut cel mai mare succes.
Ioana75 spune:
Codruta, multumesc. Stiu magazinul. Eu as vrea costum intreg, ma gindesc ca se reduc mult sansele sa-i intre zapada la piele.
Diana. La Miruna 'lata' e 'cociolata'.
Antonia, pai sa sara mosu' cu comanda.
zino, merg si la Brico de la mine, si in baneasa, si in colentina; te anunt cum gasesc.
Miruna o tot pomeneste pe albina - era o tipa la BE imbracata f frumos intr-o albina si facea reclama la Kinder.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
alexuta2005 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi:mamici tatici si pitici !
Sa va povestesc cum a fost cu Mos Nicolae la noi.
Aseara am iesit in Mall, am mancat o pizza si la intoarcere a sosit Mosu.I-a adus Alexiei:bomboane, ou, mos craciun de ciocolata kinder, 2 masinute mici(erau promise in locul lui suzi) si alte bunataturi.
Toate bune si frumoase, Alexia s-a bucurat foarte mult era asa de fericita, a mancat o groaza de ciocolata si pe la 11 noaptea era in plina forma.Si-a amintit de suzeta si s-a pus pe urlat, i-am repetat de n ori povestea dar ea tot nu vroia sa auda.Atunci i-am zis ca daca nu doarme Mosul ii ia masinutele inapoi.Cum a auzit si-a luat repede masinutele si s-a asezat in pat cu ochii inchisi.I-am zis ca Mosul e la geam si o vede dar daca e cuminte ii aduce o alta jucarie.Si chiar s-a linistit.Apoi suna interfonul, era fratele meu, cumnata si cu bebe pe in rol de Mos Nicolae si i-a adus Alexiei o jucarie(un carucior frumos de cumparaturi care avea si legume si fructe de plastic.A fost foarte fericita nu as putea sa explic cat de incantata a fost mai ales ca a priceput ea ca daca e cuminte imediat vine Mosul cu jucaria.Si frati-mio nici nu putea sa nimereasca mai bine.Vadati seama?Abia am terminat sa-ii spun ca daca e cuminte aduce Mosu' o jucarie, ea a fost cuminte si a si sosit Mosu'.
alexuta2005 spune:
Irina Alexia repeta de zor la gradinita pentru serbare.
O aud prin casa cantand:"1,2, 3 si Mos Sasun cu pete dabe, a sosit de pin namesi si aduse dauui mute, a tetite si baieti"
Trebuie sa-i cumpar costum de craciunita si la Metro si Auchan nu am gasit.
La activitati matematice au facut si patratul si triunghiul.Au invatat zilele saptamanii, anmotimpurile(dar Alexia nu le stie), poezi si cantecele.Educatoarea imi pune in ghiozdanel biletele pe care scrie poeziile si cantecelele si asa stiu cam ce au facut.
Alexia inca nu vorbeste foarte clar, ea mai repeta un cantecel incerc sa aflu care e dar nu reusesc .Octav imi zice sa nu mai insist ca stric surpriza fetei, sa vedem la serbare ce cantece stie.
codruta_grg spune:
Noi cand am invatat-o pe Petra Mos Craciun cu plete dalbe, noi ziceam: A sosit de prin..... si Petra completa: primavara , si acuma zice: la fetite si copii...
asa crestem noi
Ioana75 spune:
Miruna e receptiva doar la 'Domn Domn Sa-naltam' pentru ca linia melodica e mai simpla - de fapt eu cint si ea zice refrenul.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
miflore spune:
Buna dimineatza!
Spuneti fetelor impresii de la BE! Ati vazut ceva interesant?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI