Piticodromul de Sept - Oct 2005 (195)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Hai ma fetelor, nu-i obositi degeaba, invatati-i Sorcova!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Tonnia esti mortala!
Asa ma gandeam si eu

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc mult pentru urari!

Eu ma simt tare naspa cred ca am tensiuneaa mica.

Nicole&Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Nicole, n-ai unde sa ti-o iei? Daca e mica bea o cafelutza. Sanatate!
Tonnia, noi avem deja sorcova acasa, suntem in pregatiri! Sa-i invatam ce inseamna eficienta de mici.
Hmmm, amorteala mare pe aici.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Sper ca la voi e buna, eu sint zombi-zombi, m-a 'lucrat' sma de n-spe ori as'noapte. Ne-a trezit bona la 9 pe toti 4. Asa ca eu nu ma prind de ce Sorcova e mai eficienta, va rog sa imi explicati mai clar.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, imi pare rau de treziri. Si pe mine m-a cam lucrat matei azi noapte.
Hint: cand erai copil si te duceai cu sorcova ce primeai? si nu trebuia sa canti decat un cantecel, destul de simplu dealtfel.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Ruxandra, nu cred ca am mers vreodata cu sorcova; ce se da? Eu stiu ca parintii mei dadeau la copii tot bani, ca si de Craciun sau de Anul Nou.
Dana Lucia, i-am luat si Mirunei lustra soare de la Ikea, cum are si Alberto. E foarte fericita, imi tot arata ce soare mare are. Astept sa vina luna si in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Si ce Ioana, banii sunt cah?

Eu am dormit bine, nicio trezire, a fost exceptia din ultimele 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Tonnia! Mortal Dinu! Sunt de acord ca trebuie sa il inveti sorcova, aduce si el un ban cinstit in casa! Eu am tot sorcovit pana pe la 18 ani, mai ales rude mai batrane care imi cereau...si primeam mereu bani, tare bine era!

Mifloricico, eu deja am fost a doua oara la BE, cu treaba dar tot am aruncat un oki! Ieri m-am intalnit cu Alina Anya 1, care cauta nu stiu ce pentru Jadi. Am haladuit amandoua prin expozitie.
Am luat o geaca f frumoasa de la Mariquita, acum mai am sa o completez cu niste pantaloni de schi. Ca eu costum nu ii mai iau, alta geaca, alta distractie. Are deja 3 geci de iarna, doua lungi , iar asta de azi scurta. Daca reusesc sa gasesc la Intersport pantaloni sa se potriveasca, super! M-am scos. Nu m-au convins costumele de schi cu geaca inclusa la BE, la Mariquita aveau ceva f frumos si de calitate, dar geaca era lunga si cred ca nu avea destula libertate de miscare.
Am mai luat o pereche de ghete imblanite de la Bebetom (de fiecare data ii iau de la Bebetom, la BE), sunt rosii! Nu m-au convins insa incaltarile de anul acesta, cam uratele.
I-am mai luat un trening rosu de catifea de la Orchestra (miniblu), totul e cu 20% mai ieftin decat pretul afisat.

Niste hainute de la o firma cu nume ciudat Filatura de Bumbac Abrud (mori de ras), sunt producatori de hainute pentru Italia, marca pentru fetite se numeste Creazione Brigitte)...i-am luat si in toamna de la ei, si mi-au placut. Sunt de calitate si la preturi ok.

Cam atat, altceva...jucarii sa iti pui si in cap, dar m-am tinut deoparte, deja nu mai avem unde sa le depozitam. Masinuta cu pedale va fi cadoul de Craciun, ghetele le vand (la suprapret) soacra-mii drept cadou din partea mea, iar geaca o vand alor mei, in aceleasi conditii.

Mergi la inceput

Antonia, nu sint cah, dar aceiasi bani ii primeam si de Craciun cu colinda si de Anul Nou cu uratul, deci din punctul meu de vedere nu e nici o diferenta de profit intre cele 3 actiuni.

Mergi la inceput