Barbye....Cu aripile frante.......

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Barbye,

Astazi m-am intalnit cu ForemanElf (Laura) o inimoasa si o draguta, a fost atat de draguta incat sa vina sa ma roage sa o ajut sa iti trimita si ea niste bani 50 dolari canadieni, adica prin contul meu de paypal, o sa incerc chiar astazi cat de repede pot sa ti-i trimit in pauza de pranz la mine.
O sa mai pun si eu 30 dolari canadieni, astfel o sa primesti 80 in total.

o sa te rog sa confirmi intrarea lor.

iti doresc multa sanatate si Doamne Doamne sa te aiba in grija.

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ForemanElf spune:

Mirela, sa te ajute Dumnezeu sa-ti implinesti visul! Iti doresc mult curaj, multa putere, si nu uita ca sintem alaturi de tine.

Silvia, iti multumesc inca o data pentru ajutor
Ma bucur mult ca ne-am cunoscut!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

quote:
Originally posted by ForemanElf

Mirela, sa te ajute Dumnezeu sa-ti implinesti visul! Iti doresc mult curaj, multa putere, si nu uita ca sintem alaturi de tine.

Silvia, iti multumesc inca o data pentru ajutor
Ma bucur mult ca ne-am cunoscut!

Laura

"We don't see things as they are. We see them as we are."
Anaïs Nin (1903-1979)

scuze off topic
Laura si eu ma bucur si sper sa ne ne mai vedem, poate cu alte ocazii, daca mai vii prin downtown mi-ar place sa ne mai intalnim, eventual un lunch, sau o cafea... imi pare rau ca astazi am fost asa de ocupata, ca abia dupa ce ai plecat am realizat ca nu ti-am oferit o cafea sau un ceai ...
Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Mirela,

Ti-am urmarit trista poveste si desi nu ti-am scris niciodata, m-am rugat si ma rog pentru tine. Iti doresc din tot sufletul sa ai putere sa mergi mai departe chiar daca ai obosit si sa crezi ca undeva, acolo la sfirsitul urcusului asta teribil va fi soate si pentru tine. Nu esti singura!
Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii si sa te intareasca!

Cu mult drag,
LiaMaria

Ti-am trimis si eu niste banuti prin paypal. Te rog sa-mi confirmi cind ii primesti.

Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/

Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105962

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ForemanElf spune:

off-topic si la mine:
Silvia, stai linistita cu ceaiul
Asa avem motiv sa ne vedem la un lunch in oras, numai sa-mi spui tu cind ai timp. Mi-ar face mare placere.

Mirela, iarta-ne, te rog, ca ti-am acaparat subiectul.
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Salutare, azi se implineste 1 an si 6 luni de la acea secunda rupta din infern... Nu imi dau seama cum a trecut asa repede, tot nu imi vine sa cred. Azi printre lacrimi am incercat sa imi misc picioarele, dar..fara nici un rezultat..totul sa redus doar la creier. Dar sper sa se refaca legaturile pe acolo va acea comanda data de creier sa fie executata. Traiesc cu ideea ca totul e un vis poate ma voi trezi intr-o zi din el..Dar voi putea asta numa sustinuta si ajutata de voi
Confirm intrarea banilor: Loma 30 usd canadieni; ForemanElf 50 usd canadieni: LiaMaria 20 usd canadieni. Multumesc din Suflet.

Invins nu esti atunci cand suferi, nici ochii cand in lacrmi ti`s...invins esti doar atunci cand viata te face sa renunti la vis!
www.speranta2007.ro

Mergi la inceput

http://www.click.ro/Click_de_Duminica/Viata/am-reinceput-sa-sper-ca-voi-putea-merge

Invins nu esti atunci cand suferi, nici ochii cand in lacrmi ti`s...invins esti doar atunci cand viata te face sa renunti la vis!
www.speranta2007.ro

Mergi la inceput

Confirm intrarea a 200 ron din partea Laura69silk. Mulrumesc din suflet.Eu nu ma simt prea bine, medicii o iau pe ghicite, nimeni nu cunoaste cauza. Sa speram ca va trece de la sine.

www.speranta2007.ro

Mergi la inceput

Salutare. Stiu ca nu am mai scris de mult.Dar trec printr-o perioada mai grea.Timpul zboara se apropie interventia..Ma omoarea contractiile, nu stiu cum sa le fac sa inceteze.Cu exercitii parca mai rau fac...Azi a fost transmis un reportaj cu mine la Observator.
Doamne Ajuta!

www.speranta2007.ro

Mergi la inceput

In preajma Sfintelor Sarbatori de Paste, eu va doresc Multa Sanatate,
Fericire si Un Paste Fericit alaturi de cei Dragi Voua!

www.speranta2007.ro

Mergi la inceput