Barbye....Cu aripile frante.......
Raspunsuri - Pagina 10
helbi spune:
Mirela, Paste Fericit si tie si sa-tzi ajute Domnul sa -tzi vezi visul implinit! Multa sanatate si speranta!
Anina_n spune:
O sarbatoare a Invierii cu bucurie si lumina in suflet si in casa, Mirela !
Paste fericit !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Priscilla spune:
Sarbatorea pascala sa-ti aduca multa lumina in suflet, in casa, si in viata!
Fie ca in aceasta noapte Dumnezeu sa-ti lumineze calea,si sa te ajute sa iesi victorioasa din aceasta lupta!
barbye spune:
Hristos a Inviat!
Cred din tot sufletul ca si suferinta mea a purtat-o acolo pe Golgota si cred ca va face si o minune in viata mea. Nu ma las credinta mea in El ma va ajuta si imi va da putere mai departe.
Doamne Ajuta!
Invins nu esti atunci cand suferi, nici ochii cand in lacrmi ti`s...invins esti doar atunci cand viata te face sa renunti la vis!
www.speranta2007.ro
olim spune:
Mirela, Dumnezeu sa te asculte si sa iti indeplineasca aceasta dorinta.Sunt sigura ca asa va fii, acolo sus cineva te iubeste
Sarbatori frumoase iti doresc din tot sufletu
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Natasa spune:
Te-am vazut la stirile de la Antena 1. Imi place optimismul tau si sa dea Dumnezu ca in septembrie sa faci marele pas spre vindecare!
Morgano spune:
Si noi te-am vazut acum la antena 1. Ma bucura enorm optimismul tau, ma bucura ajutorul financiar consistent primit de la motociclisti, te rog trimite-mi un PM cu nr. de cont si detaliile sa te ajutam si noi cu cat putem momentan.
Si nu uita: aripile tale nu sunt frante, e doar o incercare temporara peste care vei trece cu bine.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
Anina_n spune:
Iata, peste ce am dat, azi, pe net:
http://www.infoportal.ro/articol~din-actualitate~info-524477~voi-mi-ati-redat-speranta-plec-in-china-la-operatie.html
In septembrie, Mirela pleaca in China.
Ma bucur enorm pentru tine, Mirela !
Doamne ajuta, sa mearga totul bine, sa-ti poti intinde din nou aripile in zbor !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"