Barbye....Cu aripile frante.......
Raspunsuri - Pagina 11
szivarvany spune:
Mirela, cum esti ???
Mai da un semn, sa stim ce faci
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
barbye spune:
Saluatre. Sunt bine sa spunem..ma confrunt cu o infectie urinara si cu o escara nu stiu cum am reusit.Recuperarea merge inainte dar sunt foarte greu de mentinut muschii, la picioare au inceput sa se atrofieze deja.
Acum imi caut bare paralele ptr a invata sa merg intre ele cu ortezele.D Am gasit 2 firmein Bucuresti care le aduc din Italia si Turcia dar pret foarte mareajung pana la 1500 euro .
Daca puteti sa ma ajutati cu niste likk cu pretturile de afara, poate as putea procura mai ieftin..Va rog
Invins nu esti atunci cand suferi, nici ochii cand in lacrmi ti`s...invins esti doar atunci cand viata te face sa renunti la vis!
www.speranta2007.ro
philip spune:
mirela, ma bucur mult ca vei pleca in china. iti tinem pumnii si stiu ca va fi bine. multa sanatate.
philip&andreea
rasfatzata spune:
dumnezeu sa te ajute mirela si sa-ti dea sperante si putere pt operatie ,nu-ti fie frica suntem alaturi de tine!
adela achim spune:
La multi ani,draguta mea....multa,multa sanatate si putere de lupta in continuare,iar visele tale sa prinda aripi si sa se implineasca....Sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine si de hopul cu operatia si sa te intorci cu vesti bune din China....noi sintem alaturi de tine....
ADELA
philip spune:
la multi ani mirela si numai bine! sanatate cu carul si asteptam vesti bune de la tine!
philip&andreea
helbi spune:
La multzi ani cu multa sanatate si sa-tzi ajute Domnul sa-tzi implinesti cel mai frumos vis!