Barbye....Cu aripile frante.......
Raspunsuri - Pagina 8
diplodocus spune:
BARBYE-sa stii ca ti-am urmarit povestea inca de la inceput.
Te admir sincer, esti o luptatoare!
Tin pumnii si sunt convinsaca vei reusi
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
helbi spune:
Mirela,
am facut acum un transfer in contul de Euro al sorei tale. Pt ca azi e vineri, abia luni se va trecucra siprobabil ca, unde pe la sf. sapt. viitoare vei avea banii in cont.
Multa sanatate!
barbye spune:
diplodocus,sa stii ca si eu am slabiciunile mele. Luptatoare! ce cuvant frumos, uneori ma intreb cat mai pot merge mai departe.Lupta e grea si de durata, uneori ma gandesc ca ar fi trebuit sa fiu mai bine in recuperare..e ceva ce ma tine pe loc..nu stiu..poate trecutul...poate au fost prea multe adunate intr-un interval prea mic.Nici eu nu stiu...Ma uit timpul trece si eu parca stau pe loc..As fi vrut sa fie mai bine.Sa speram ca va fi.
helbi sarutmana , luni ar trebui banuiesc sa vad in cont si o sa confirm
Doamne Ajuta!
Invins nu esti atunci cand suferi, nici ochii cand in lacrmi ti`s...invins esti doar atunci cand viata te face sa renunti la vis!
www.speranta2007.ro
helbi spune:
Barbye, luni abia daca vor pleca banii de la banca din Germania, caci eu de aici am facut transfer. Undeva pe la mijlocul sapt. viitoare cred ca-i vei avea.
barbye spune:
Am si eu o mare rugaminte , ptr cine stie limba germana.Am primit un carucior e super,e un pic mai mic ca al meu si pentru mine conteaza fiecare centimetru, dar din pacate nu are suporturile de picioare.Am gasit aici firma;
http://www.etac.de/External/Page11269.aspx
unde arata si suporurile, cine ma poate ajuta sa intrebe cat costa perechea si cum pot sa le procur. Va rog din suflet.
Invins nu esti atunci cand suferi, nici ochii cand in lacrmi ti`s...invins esti doar atunci cand viata te face sa renunti la vis!
www.speranta2007.ro
helbi spune:
Mirela, deci te intereseaza partea care sprijina picioarele (Beinstützen) si cea pe care pui picioarele (Fussplatten), da? Ca vad ca-s 2 chestii diferite. Maine nu stiu dac aam timp, insa incerc sa ma interesez.
Te rog ceva: Intra pe link-ul dat de tine in stinga la "Optionen und Zubehören" (optiuni si accesorii) si scrie-mi care poza e ce iti lipseste.
barbye spune:
Helbi, poza a 7 a. e chiar teava care intra de sus,in 2 bucati sus coboara si are si suporturile de picioare in jos in interior.Toata portiunea aceea, acel brat..mie imi trebuiesc amandoua stg,dr.
Helbi si confirm si intrarea banilor 20 euro Multumesc din suflet.
www.speranta2007.ro
helbi spune:
Mirela, am sunat acum la firma. Pt livrare, pt ca e privata, trebuie luata legatura cu un distribuitor. Am 2 telefoane de aici din Frankfurt. Ei nu livreaza in RO.
Suportii aia costa 66,28 bucata, si ai nevoie de 2. Apoi, in functie de carucior si cred eu si de piciorul tau, itzi trebuie acele Fussplatte, 2 la nr. Una costa 87,58 Euro.
La acestea se mai adauga costul de transport in Germania, daca nu se pot ridica direct de la distribuitor + costul de trimis in RO (care daca e sub 5 kg costa la Eurolines 11 Euro. iar apoi,. orice kg in plus 1,10 Euro/kg.
Ca sa vezi exact produsele de care ai nevoie fa asa (vezi ca e obtinue si de engleza, daca itzi e mai usor:
- intra pe site-ul firmei pe pagina de start.
- click pe Preislisten 2008 (e in mijlocul paginii)
- click pe Download Preislisten
- click pe "Etac Ersatzteilpreisliste 2008"
- ti se deschide un document si, la pagina 21 ai Fussplatten marimi si preturi (primul e fara TVA, al doilea cu TVA - deci, pe ala i-al in calcul)
- pe pagina 22 ai Beinstütze si acolo te uiti in tabel la modelul Standard (e al 5-lea in tabel) si iei la fel, pretul 2 cu TVA.
Cam asta e. Daca mai ai intrebari, si pot sa te ajut, scrie. Si te rog sa ma anunti si pe mine daca au intrat banutzii pe care i-am trimis sapt. trecuta. Cred ca undeva pe joi-vineri cel mai tarziu ar trebui sa-i ai in cont.
Multa sanatate!
barbye spune:
Multumesc pentru lamuriri..
Ufffffffff ! Nu pot sa cred..Ce preturi? Parca mi-as cumpara cauciucuri la masina...De ce or fi asa scumpe...ca la bugetul meu...
www.speranta2007.ro
helbi spune:
Mirela, in Germania se spune cam asa: daca ti s-a stricat ceva, arunci caci accesoriile te costa mai mult decat un produs nou.
Merci pt confirmare si sa de-a Dumnezeu sa reusesti!