Barbye....Cu aripile frante.......
Raspunsuri - Pagina 7
Priscilla spune:
Curaj Barbye,,stii tu vorba aia"orice sut in fund este un pas inainte".Nu te lasa prada desnadejdei si incerca mereu sa lupti sa vezi lumina de la capatul tunelului.Sunt sigura ca dumnezeu nu te v-a uita.
Te pup,si continua sa fii o luptatoare,asa cum ai fost si pana acum.
mamica de strumfita mica
Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;
www.helpsonia.com
stuart spune:
Barby, iubita iti doresc multa sanatate si nu uita ca nu esti singura, chiar daca multi nu scriu in direct!
Acum cateva minute am facut o tranzactie (banuti trimisi de o prietena din Germania) de 50 Ron si de cate ori pot o sate ajut!
si sanatate multa!
Ajutati-o pe Sonia
LA MULTI ANI 2008!
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
barbye spune:
Gata saptamana asta am mers la neurochirurg, neurolog si urolog m-au facut ecografii, radiografii, tumografie conventionala....m-au pasat uni la altii. Mi-au dat o punga de medicamente, trebuie sa prepar un vaccin si sa fac tratament 3 luni. In acest timp va trebui s afac si RMN din nou, ca s-ar putea sa am o infectie care nu e vizibila la tomografie. Sa speram ca tratamentul va fi cu efect, ca de medicamente m-am saturat.Mi-a marit si doza de Lioresal..
Azi apar in ziarul Libertatea. Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut. Doamne Ajuta!
Invins nu esti atunci cand suferi, nici ochii cand in lacrmi ti`s...invins esti doar atunci cand viata te face sa renunti la vis!
www.speranta2007.ro
helbi spune:
Mirela, acum am citit articolul tau in CLICK:
http://www.click.ro/Special/am-30-de-ani-ajutati-ma-sa-merg-din-nou
Nu dispera! Se vor stringe banii, vei merge in China is te vei intoarce bine! Cind e programata operatia?
Multa sanatate!!!
doinabita spune:
Mirela, ca faci?mai faci frisoane???febra??? Trebuie sa faci RMN? OFFFFFFFFF , la cat costa...dar trebuie sa il faci cat mai repede, sa nu fie coloana inflamata.sa ne spui ce a recomandat doctorul care te-a operat.
Doina Bita
mihaser spune:
Salut!
Mire te-am vazut la Focus...mi-a placut initiativa si sper sa se repete si sa strangi banutii pentru China cat mai repede ca sa stai si tu linistita!
Te pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
barbye spune:
Mie nu prea imi merge netul...cica e de la ruter. Da Doina mai fac frisoane, febra..ma schimb non stop , nimeni nu sti ede la ce, pe unde erg trenuie sa imi iau schimburi la mine.Mie frica cel mai rau afara ca daca sunt uda pe spate pe frigul asta, sa nu fac alte complicatii. Trebui esa fac si RMN pe toata coloana, astia iau bani pe el pe fractii, cervical, toracal, lombal si face totalul. Gratuit nu imi face ca de sunt alt ecazuri mai grave si am depus si la Casa de asigurari doasr pentru orteze. Sper sa mi le aprobe macar pe astea, ca sunt in jur de 30 de mil si imi trebuie neaparat ca deja au aparut niste modificari ale picioarelor, oricum daca nu imi va da va trebui sa le platesc. Nici sonde nu mi au dat de 7 luni pe motiv ca nu a fost aprobat dosarul.Iar din cauza frisoanelor, febrei contractiile se maresc si sunt mai puternice si imi limiteaza multe miscari, tranferul....Acu mai nou am si o problema la carut ca nu se mai deschide cum trebuie si va trebui sa fac rost de altul. Asear aam descoperit si o zgaiba pe spate..astept sa vina terapeutul sa vad daca e escara, ca asta imi mai lipseste pe langa ce am.
Fug s astau un pic in pat ca sa am putere pentru exercitii.
Invins nu esti atunci cand suferi, nici ochii cand in lacrmi ti`s...invins esti doar atunci cand viata te face sa renunti la vis!
www.speranta2007.ro
doinabita spune:
Mirela, imi pare rau ca treci prin asa ceva.Nici lui Dan nu ii da de 7 luni sonde, le cumparam, de fapt cumparam tot!!!!Cand avem atatea probleme nici la Dan nu mai merge de mult carutul....Iti doresc sa treci cu bine de toate astea!!!Cum????offffffffffffff!!!!Putere multa iti doresc!!!!
Doina Bita
barbye spune:
Loma, multumesc din suflet, confirm intrarea banilor..fara voi nu voi reusi.
Doamne Ajuta!
www.speranta2007.ro