--> --> -->

Barbye....Cu aripile frante.......

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Buna Mirela,

sunt convinsa ca ai sa invingi si in aceasta batalie iar de laurii victoriei te vei bucura,sunt sigura.Luni am sa trec pe la banca si am sa-ti trimit ceva,si sper din suflet ca pana in septembrie(parca), cu ajutorul lui Dumnezeu sa reusesti sa strangi toata suma.

Mult succes.

mamica de zanamica(putin peste un an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Multumes Sirimie, Priscilla,Mihaela multumesc din suflet pentru ajutorul dat, pentru ca voi toate contribuiti la recladirea aripilor mele.Saptamana viitoare verific la banca si confirm
Dumnezeu sa va rasplateasca.
Astazi la Stiri la "Focus" la ora 18 va fi un mic reportaj cu mine...Rog si eu pe cine poate sa imi inregistreze si mie...
Invins nu esti atunci cand suferi, nici ochii cand in lacrmi ti`s...invins esti doar atunci cand viata te face sa renunti la vis!
www.speranta2007.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Tocmai am vazut reportajul facut de tine Barbye,pentru cei de la Prima,si pot spune ca m-a emotionat pana la ,curaj,nu abandona lupta si trebuie sa reusesti.

Mult succes in continuare,si nu am uitat ce am promis.

mamica de strumfita mica

Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;

Mergi la inceput

Priscila saru" mana trebuie sa lupt.Sa speram ca reportajul va avea deschide drumuri.
Am o rugaminte pentru fetele care au trimis bani in cont sa imi dea pe PM numele de pe care a fost facuta depunerea, ca sunt sume diferita si nu vreau sa incurc pe aici.Multumesc

Invins nu esti atunci cand suferi, nici ochii cand in lacrmi ti`s...invins esti doar atunci cand viata te face sa renunti la vis!
www.speranta2007.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Mirela, esti un om extraordinar, si ai dreptate cand ai spus ca daca moartea te-a ocolit inseama ca viata te iubeste.esti o luptatoare si mai mult o invingatoare.

maine am sa pun si eu niste banuti in contul tau, sper sa ajute!

iarta-mi indiscretia,dar voiam sa te intreb daca sotul tau a supravietuit accidentului si daca e bine.poate rasucesc un cutit in rana si-mi cer iertare daca e asa.

sanatate multa

Mergi la inceput

carrie, multumesc din suflet.Din pacate multi din viata mea au preferat sa isi vada fiecare de drumul lor ,a fost mult mai simplu pentru ei.

www.speranta2007.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Capul sus fata frumoasa si la lupta, trebuie sa 'te iei la tranta cu viata', si nu fi speriata ca suntem langa tine, atat cat putem, deci nu esti singura.
Am facut o platuta pe paypal, te rog o confirmare daca ai primit-o.
Multa putere , minunile nu s-au terminat.

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Pisucmic, Dantje confirm intrarea banilor. Multumesc din suflet!! Sa va raspateasca Dummnezeu.

www.speranta2007.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Sa ai putere si credinta, si sa te ajute Dumnezeu!
Alaturi de tine,
Pisuc mic si al meu motan...

Mergi la inceput

Sa ma ajute Dumnezeu sa lupt, desi uneori simt ca nu mai pot singura. Viata mea a ajuns sa fie ca un tren, la fiecare statie sa mai coboare careva.E trist ca la mine a inceput sa se opreasca c-am des in statie.Iar pe mine ma afecteaza moral. Multi spun ca ar trebui sa ma descurc singura. Sunt de acord cu asta. Dar atata timp cat nu ai casa adaptata, nu intri in baie, bucatarie, nu intri in lift decat la milimetru si asa ajutata sa intri: ca de liftul mai opreste ba mai sus ba mai jos. Ca cei care au grija de mine nu au nici o obligatie. Ca sa aibe grija de mine cel care ma nenorocit. Astept sa se incheie si procesul...dar parca sta, nu stiu cati ani va dura.
Acum am infectie urinara iar, sunt pe antibiotic.Fac frisoane, febra si imi mareste spasticitatea.Si pe deaspra am reusit si performanta unei entorse la picior.Radiografie nu au vrut sa imi faca ca trebuia sa il tin nemiscat, iar cine sa il tine? trebui asa il tina cineva.Dar cine sa se radieze pentru mine...Ma ung cu diclofenac sper sa se desunfle, sa nu ajung cu el in ghips ca va fi vai de mine.
Un weekend placut sa aveti!

www.speranta2007.ro

Mergi la inceput