* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (73) *

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Fetelor,

Si eu as vrea sa ma apuc de citit (desi am o groaza de invatat... si multe altele de facut) si nu stiu de unde sa ma apuc . Voi de unde luati cartile astea... ciudate de care tot vorbiti? De pe net/ din librarii/ de la biblio?

33s - bananutsa sau capsunica?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna seara

Sunt ok, oricum ma bucur ca si in seara asta e tati cu noi ca mi-ar fi fost teama sa raman singurica pt ca toate cruzele nasoale le-am facut noaptea.

Carmen, sunt absolut SIGURA ca daca era ceva intr-adevar grav ti-ar fi spus si ar fi luat masuri, nu se joaca nimeni cu chestii din astea ca isi dau si ei seama, mai ales cu toate scandalurile care au fost in ultimul timp in lumea medicala, ca nu-i de joaca.

Ven, eu in bagajul de spital mi-am pus 2 camasi de noapte si mai vreau sa imi iau o pijama, si mi-am luat un sutien pt alaptat si doua bustiere

Irinouka eu de citit citesc stând intr-o parte, sprijinita de perne. Numai asa ii place puiului meu. Eu citesc acum carti usurele, mi-am luat la rand cartile din colectia Agatha Christie, cele care mi-au placut cel mai mult.

Gina, felicitari pt numele ales, sa ii poarte noroc!

Andreea29, felicitari pt prenatal!

Miri imi pare rau pt "pauzarea" de serviciu!

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

irinouka, voi aveti partidn dar belgia totn-are guvern... fostul prim ministru e toujours in functie dupa demisia formatorului. e mare belea in viata lor... ma rog si implicit a mea, d ape mine nu ma atigne deocamdata. de citit... in fund la masa, si numai cursurile de flamanda. restul...dupa, cand o fi vreme.

docdecap, io i-as spune ce i-as spune lu ametsita aia scarba, dar problema e ca ma ia de rasista ( ea e belgianca quart-monde, daca stii ce e aia si precis stii) in plus ea vine cand eu sunt deja plecata. eu ies din casa la 8 fara 20, ea vine la fara 10. cel mult ne salutam pe strada si cam atat. dar i-a zis sotul ce i-am transmis sa faca, expres, si ea tot lemn...

gugushtiuc, uite ce zic eu, cata vreme bebe nu are malformatii sau complicatii aparute pe fond de diabet de sarcina (vezi cardiace si renale, si grosimea stratului de grasime pe coapsa e ok) nu-ti mai bate capul. poate pur si simplu e mai marishor si gata. sau, daca vrei totusi sa ai un indice corect a evolutiei glicemiilor tale, incearca o analiza de hemoglobina glicozilata. trebuie sa se faca intr-un laborator "destept". se ia din sange si asta iti d aun tablou pe ultimele 3 luni.

mai fetelor, am o scarba in mine, fizica, d enu pot sa va spun. am mancat doua mandarine desi nu prea e voie ca sa-mi strang un pic stomacul. mi-e foame dar nu-mi vine, si de-mi vine mi-e frica ca nus tiu sa dau afara. in plus... am niste dureri de spate suspecte. dimineata ziceam aaaaaa, dupa durumul de aseara face ficatul urat... dar face cam la o ora jumate urat...ma gandesc sa iau un dafalgan (paracetamol) sa vad ce si cum...dar mi-e ca zboara afara cu jet. ptiu! ce spurcata senzatie. si bebe se inghesuie tot und enu maia re loc!

miri_mik 33+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by irinouka

gugu, din ce mi-au azit urechile, e naspa rau sa te mulgi singura iar cea mai buna varianta e pompa manuala de la AVENT. ca aia electrica cica inseamna bani aruncati de pomana.

irina 34 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

M-am uitat azi la ceva pompe electrice. Costa intre 3 si 5 mil, o carutza de bani.
Ai idee cat costa una din aia de la AVENT? Ca si eu am citit pe undeva ca-s bune.

GUGU 36+ Alex?
AMR 4 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

mitsu, de la librarii. si de la depozitul de carte al lu' humanitas, care e la casa scanteii. sunt mai ieftine dar tre' sa te duci acolo la sigur, stiind ce vrei, ca nu ai cum sa te plimbi printre rafturile lor si sa rasfoiesti una-alta.

irina 34 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Gugu, din proprie experienta e dureros sa te mulgi. La mine asa a fost. Cu pompa (manuala de la Chicco am avut eu) era mai suportabil. Oricum, e oribil sa te mulgi......Doamne, da-mi un bebe care sa vrea sa suga si sa am lapte pt. el! (Ceea ce va doresc tuturor, zuzelor!)

Adriana, e foarte faina cartea! Enjoy!

Venera , mama lui Markus
AMR maxim 4 saptamani!
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

buna seara zuzici!
voi la cat timp mergeti la control?eu ar fi trebuit sa ma duc...la control la o saptamana dupa ce m-am externat(probleme cu colul)dar doctora mea e o sg zi pe saptamana in spital si la particular...tre sa faci programare cu o saptamana innainte....deci pana acum nu am reusit sa dau de doctora...si programare am la eco pe 14 dec...s-o caut maine pe doctora in spital?tinand cont ca in spital nu are ecograf?mai imi face mie control pe masa?la varsta asta a sarcinii?!iar de la externare au trecut 3 saptamani...

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 30s+ Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 10 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

Eu pana acum am mers o data pe luna
Are ecograf in cabinet
Dar azi am intrat in saptamana 31 deci banuiesc ca o sa merg mai des de acum inainte

quote:
Originally posted by LaLa_20

buna seara zuzici!
voi la cat timp mergeti la control?eu ar fi trebuit sa ma duc...la control la o saptamana dupa ce m-am externat(probleme cu colul)dar doctora mea e o sg zi pe saptamana in spital si la particular...tre sa faci programare cu o saptamana innainte....deci pana acum nu am reusit sa dau de doctora...si programare am la eco pe 14 dec...s-o caut maine pe doctora in spital?tinand cont ca in spital nu are ecograf?mai imi face mie control pe masa?la varsta asta a sarcinii?!iar de la externare au trecut 3 saptamani...

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 30s+ Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 10 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

gugu, chiar aseara am cutreierat netul ca sa imi fac o idee. avent manuala nu e ieftina dar nici 4-5 milioane nu costa. am gasit la preturi intre 2 si 2,5 milioane.

miri, io asa vazusem azi, ca cica l-a chemat tataia albert pe guy si i-a spus sa se ocupe si pe mai departe. si ca inainte de asta, presa zicea ceva de un "guvern de urgenta", cu niste atributii ceva mai dolofane. dar, na, n-a fost sa fie.

de natia "doamnei" tot eu te intrebam si stiu ce vrei sa zici. :-)))

acum va pupez si fug spre casa, revin mai tarziu, pupam la toata lumea!

irina 34 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Angi, mersi de raspuns!
Lala20, eu am fost sapt. trecuta miercuri si m-a mai chemat abia in 21 dec.! Atunci e de garda si-mi face primul control "inside", sa vada cum e colul si daca mai rezist pana in 26 dec. sau 1 ian.
Miri-mik, greata, dureri de spate, bebe care se inghesuie unde n-are loc........hmmmm, oare n-or fi cumva niste semne prevestitoare? Ai grija de tine, doftoriceste-te cumva, sa nu fii cumva deschizatoarea de drumuri in odiseea noastra!

Venera , mama lui Markus
AMR maxim 4 saptamani!
Markus e mare!

Mergi la inceput