* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (73) *
Raspunsuri - Pagina 5
gugushtiuc spune:
IRINOUKA, greu cu cititul in perioada asta. eu pana acum stateam de obicei intr-un fotoliu shezlong, insa acum imi vine greu pt ca "chiriasul" meu cum simte ca imi sprijin cartea sau revista pe burtica incepe un adevarat meci de box
, lovind exact in acel loc.
GUGU
36+
Alex? 
AMR 4 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
andreea29 spune:
nici o zi nu am stat acasa si am luat-o razna
mai sus am vrut sa spun ca mi-au facut-o colegii cadou,pe ea,pe carte![]()
gugushtiuc spune:
Fetelor voi ce stiti despre pompa de san. Eu habar nu am de care sa-mi iau
. Aveti ceva recomandari?
GUGU
36+
Alex? 
AMR 4 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
andreea29 spune:
Eu stiam de cele de la AVENT ca sunt mai bune
Manuale,nu electrice
Asta in teorie,pentru ca in practica toate mamicile cu care am vorbit mi-au spus ca e mult mai bine sa te mulgi singura
quote:
Originally posted by gugushtiuc
Fetelor voi ce stiti despre pompa de san. Eu habar nu am de care sa-mi iau. Aveti ceva recomandari?
GUGU36+
Alex?
AMR 4 SAPTAMANI!!!
irinouka spune:
andrai, stai linistita!
si eu incerc sa citesc pe-o parte, rezemata de cot. dar mai mult ma foiesc decat citesc. aia e. :-)
am vreo 3 chestii in programul de culturalizare:
- 199.000 de Frederic Beigbeder (despre lumea publicitatii, scrisa de un tip care lucra la young&rubicam din franta si a fost data afara dupa aparita cartii, in care 'da in gat' cam tot ce se petrece in lumea asta a publicitatii, in general, si in agentia aia, in mod special)
- istoria calvitiei mele, de un olandez al c atui nume nu-l mai tin minte si mi-e lene sa dau google in fix clipa asta
- turnul sinucigasilor, de nick hornby, un englez care imi place la nebunie (cartea e despre cativa dementi care se cunsoc intamplator pe terasa unei cladiri unde fiecare dintre ei venise sa se arunce la miezul noptii, de anul nou)
o sa citesc la ele cam cat mi-or rezista coatele. :-)
irina
34
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
irinouka spune:
gugu, din ce mi-au azit urechile, e naspa rau sa te mulgi singura iar cea mai buna varianta e pompa manuala de la AVENT. ca aia electrica cica inseamna bani aruncati de pomana.
irina
34
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
Adryana_4u spune:
creata, in primul rand felicitari pt poze, arati senzational, si se vede ca n-ai nici un fel de inhibitii...ai participat la concurs???
Cine intreba de citit?
Eu o sa ma apuc de citit "M-am hotarat sa devin prost" a lui Martin Page...la recomandarea unor colege, cica e faina, om vedea....
Va pupic, aveti grija de voi fetelor, lasati racelile pentru altii....
Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt +
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
irinouka spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
creata, in primul rand felicitari pt poze, arati senzational, si se vede ca n-ai nici un fel de inhibitii...ai participat la concurs???
Cine intreba de citit?
Eu o sa ma apuc de citit "M-am hotarat sa devin prost" a lui Martin Page...la recomandarea unor colege, cica e faina, om vedea....
Va pupic, aveti grija de voi fetelor, lasati racelile pentru altii....
Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt +BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
eu intrebam. mai ales despre pozitia in care cititi. :-)
e misto cartea lui page, n-o sa pierzi vremea cu ea. spor!
irina
34
Rares http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
Gina M spune:
Eu sunt pentru pompa electrica.Am avut manuala la prima fetita in primele zile si pot spune ca este tare aiurea sa te mulgi manual.La un moment dat te doare de-ti vine sa arunci cu ea cat colo.Este mult mai simplu cu una electrica!![]()

David Jonathan 36+