* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (73) *
Raspunsuri - Pagina 5
gugushtiuc spune:
IRINOUKA, greu cu cititul in perioada asta. eu pana acum stateam de obicei intr-un fotoliu shezlong, insa acum imi vine greu pt ca "chiriasul" meu cum simte ca imi sprijin cartea sau revista pe burtica incepe un adevarat meci de box, lovind exact in acel loc.
GUGU 36+ Alex?
AMR 4 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
andreea29 spune:
nici o zi nu am stat acasa si am luat-o razna
mai sus am vrut sa spun ca mi-au facut-o colegii cadou,pe ea,pe carte
gugushtiuc spune:
Fetelor voi ce stiti despre pompa de san. Eu habar nu am de care sa-mi iau. Aveti ceva recomandari?
GUGU 36+ Alex?
AMR 4 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
andreea29 spune:
Eu stiam de cele de la AVENT ca sunt mai bune
Manuale,nu electrice
Asta in teorie,pentru ca in practica toate mamicile cu care am vorbit mi-au spus ca e mult mai bine sa te mulgi singura
quote:
Originally posted by gugushtiuc
Fetelor voi ce stiti despre pompa de san. Eu habar nu am de care sa-mi iau. Aveti ceva recomandari?
GUGU 36+ Alex?
AMR 4 SAPTAMANI!!!
irinouka spune:
andrai, stai linistita!
si eu incerc sa citesc pe-o parte, rezemata de cot. dar mai mult ma foiesc decat citesc. aia e. :-)
am vreo 3 chestii in programul de culturalizare:
- 199.000 de Frederic Beigbeder (despre lumea publicitatii, scrisa de un tip care lucra la young&rubicam din franta si a fost data afara dupa aparita cartii, in care 'da in gat' cam tot ce se petrece in lumea asta a publicitatii, in general, si in agentia aia, in mod special)
- istoria calvitiei mele, de un olandez al c atui nume nu-l mai tin minte si mi-e lene sa dau google in fix clipa asta
- turnul sinucigasilor, de nick hornby, un englez care imi place la nebunie (cartea e despre cativa dementi care se cunsoc intamplator pe terasa unei cladiri unde fiecare dintre ei venise sa se arunce la miezul noptii, de anul nou)
o sa citesc la ele cam cat mi-or rezista coatele. :-)
irina 34 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
irinouka spune:
gugu, din ce mi-au azit urechile, e naspa rau sa te mulgi singura iar cea mai buna varianta e pompa manuala de la AVENT. ca aia electrica cica inseamna bani aruncati de pomana.
irina 34 Rares
Adryana_4u spune:
creata, in primul rand felicitari pt poze, arati senzational, si se vede ca n-ai nici un fel de inhibitii...ai participat la concurs???
Cine intreba de citit?
Eu o sa ma apuc de citit "M-am hotarat sa devin prost" a lui Martin Page...la recomandarea unor colege, cica e faina, om vedea....
Va pupic, aveti grija de voi fetelor, lasati racelile pentru altii....
Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
irinouka spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
creata, in primul rand felicitari pt poze, arati senzational, si se vede ca n-ai nici un fel de inhibitii...ai participat la concurs???
Cine intreba de citit?
Eu o sa ma apuc de citit "M-am hotarat sa devin prost" a lui Martin Page...la recomandarea unor colege, cica e faina, om vedea....
Va pupic, aveti grija de voi fetelor, lasati racelile pentru altii....
Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
eu intrebam. mai ales despre pozitia in care cititi. :-)
e misto cartea lui page, n-o sa pierzi vremea cu ea. spor!
irina 34 Rares
Gina M spune:
Eu sunt pentru pompa electrica.Am avut manuala la prima fetita in primele zile si pot spune ca este tare aiurea sa te mulgi manual.La un moment dat te doare de-ti vine sa arunci cu ea cat colo.Este mult mai simplu cu una electrica!
David Jonathan 36+