* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (73) *

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

mama cat a-ti scris ,ma bucur ca au mai aparut si mamicute de februarie ca ma temeam sa nu raman singura pe aici,de ,eu sunt mai mica si mai am de crescut
Acum ma pregatesc cu intrebari pt maine la doctor si sunt suparata ca aveam programare in 20.12 si in 12.01 si am fost sunat ade la cabinet si mi s-a spus ca programare adin 20.12 a cazut .....pai eu ce fac mai fetelor din 4.12 pana in 12.01???stau cuminte ,programarea din 20.12 era pt sarbatori linistite nu?ce fac caut un alt medic care ma poate primi intre astea doua programari?sunt chiar suparata acum
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

irinouka, voi aveti partidn dar belgia totn-are guvern... fostul prim ministru e toujours in functie dupa demisia formatorului. e mare belea in viata lor... ma rog si implicit a mea, d ape mine nu ma atigne deocamdata. de citit... in fund la masa, si numai cursurile de flamanda. restul...dupa, cand o fi vreme.

docdecap, io i-as spune ce i-as spune lu ametsita aia scarba, dar problema e ca ma ia de rasista ( ea e belgianca quart-monde, daca stii ce e aia si precis stii) in plus ea vine cand eu sunt deja plecata. eu ies din casa la 8 fara 20, ea vine la fara 10. cel mult ne salutam pe strada si cam atat. dar i-a zis sotul ce i-am transmis sa faca, expres, si ea tot lemn...

gugushtiuc, uite ce zic eu, cata vreme bebe nu are malformatii sau complicatii aparute pe fond de diabet de sarcina (vezi cardiace si renale, si grosimea stratului de grasime pe coapsa e ok) nu-ti mai bate capul. poate pur si simplu e mai marishor si gata. sau, daca vrei totusi sa ai un indice corect a evolutiei glicemiilor tale, incearca o analiza de hemoglobina glicozilata. trebuie sa se faca intr-un laborator "destept". se ia din sange si asta iti d aun tablou pe ultimele 3 luni.

mai fetelor, am o scarba in mine, fizica, d enu pot sa va spun. am mancat doua mandarine desi nu prea e voie ca sa-mi strang un pic stomacul. mi-e foame dar nu-mi vine, si de-mi vine mi-e frica ca nus tiu sa dau afara. in plus... am niste dureri de spate suspecte. dimineata ziceam aaaaaa, dupa durumul de aseara face ficatul urat... dar face cam la o ora jumate urat...ma gandesc sa iau un dafalgan (paracetamol) sa vad ce si cum...dar mi-e ca zboara afara cu jet. ptiu! ce spurcata senzatie. si bebe se inghesuie tot und enu maia re loc!

miri_mik 33+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Vai de mine MIRI, da de unde atata bucurie!!! Laborator "destept". Astia nu fac o analiza banala. Pai cred ca daca cer asa o analiza la noi, ma dau astia la ziar.
Nu sunt eu prea agitata. Am convingerea ca bebe e bine.
Multumesc pt sfat

GUGU 36+ Alex?
AMR 4 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Dar oare are rost sa cumpar pompa acuma sau mai bine astept dupa ce nasc ca poate nu o sa fie nevoie? Mie si 2 mil pt o pompa mi se pare mult.

GUGU 36+ Alex?
AMR 4 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Gugu, legat de pompa, eu am zis ca astept sa vad ce se intampla si daca e nevoie odata reped pe cineva sa imi ia, bani sa ai, ca de gasit gaseti. Imi pare tare rau pt pataniile cu laboratoarele, sa-i impusti, nu altceva! Maine dimineata vreau si eu sa imi mai fac o glicemie la dr meu de familie ca oricum aveam programare ca sa imi iau concediul pt decembrie.

Stoisor, sa stii ca crizele mele exact asa apar cum ai spus tu. la raceli in 99% din ele, rar cand racesc si scap, si apoi la alergeni - exact la aceia pe care mi i-ai spus si tu. In plus, sub forma usoara apare atunci cand ma supar tare, dar atunci nu se agraveaza niciodata. Si daca fug. Culmea insa, pot face linistita 14 km la bicicleta de camera fara nici o problema. Abia astept sa nasc si sa o iau de la capat cu antrenamentele, pana atunci bicicleta mea e pe post de suport pt geanta cu bagajul meu pt spital

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

Dar oare are rost sa cumpar pompa acuma sau mai bine astept dupa ce nasc ca poate nu o sa fie nevoie? Mie si 2 mil pt o pompa mi se pare mult.

GUGU 36+ Alex?
AMR 4 SAPTAMANI!!!

Gugu - in primele zile cand apare furia laptelui este dureros si e' bine sa ai o pompa in preajma sa te poti ajuta/face treaba cu ea .

David Jonathan 36+

Mergi la inceput

Mai am o intrebare. Voi ce fel de body ati luat pt bebe? Eu am cumparat cateva normale pt 0 luni dar si doua mici-mici de tot pt primele zile. Problema e ca mi se pare enorma diferenta intre ele. Oare o sa inoate bebicu in ele de mari ce is?

GUGU 36+ Alex?
AMR 4 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

gugu, hop si io cu "sfatu' babii". deci eu una luat pompa de la avent, manuala. am multumit cerului ca s-a inventat dar... am folosit-o doar cand avea bruno 2 luni. explicatia: in spital mi-au zis asa, cu cat ma mulg in furia laptelui, cu atat stimulez productia si risc sa am niste sani foarte productivi, un lapte care sa vina in jet puternic si un bebe necajit ca are gura plina si nu da rand sa inghita. iar cand a vneit furia laptelui, si ma rugam de ele sa-mi faca ceva, m-au trimis la dus, sub apa fierbinte, s-au deschis canalele si curgea laptele in surplus. nu m-am muls cu mana, insa cand trebuia sa ma mulg ca s amerg la scoala, pompa de la avent manuala e extraordinar de eficienta. pe bune. si... nu m-a durut. imagineaza-ti 160 de ml dintr-un san (stangul) in maxim 10 minute.

acu ca ziceti, poate ca ar fi cazul sa-mi fac bagajul, dar nu ca Ven ar putea cobi - shhhhhhhhhhhhhhhhhht ca nu vreau eu sa fiu prima! nu e cazul. mai pot suporta 4 saptamani:))) desi io sper sa mai fie 3:)))

miri_mik 33+ bebe sacha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

gugu, sigur nu iti inoata bebe in body! ha! ai vrea tu:) ai sa vezi ca primele bodyuri alea mici mici nu-ti folosesc multa vreme. eu am luat un set de 6 de o luna, si un set de 6 de trei luni. si cu capse pe burta si cu bagat capul pe sus. vedem noi ce suporta sacha.

miri_mik 33+ bebe sacha

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miri_mik

gugu, hop si io cu "sfatu' babii". deci eu una luat pompa de la avent, manuala. am multumit cerului ca s-a inventat dar... am folosit-o doar cand avea bruno 2 luni. explicatia: in spital mi-au zis asa, cu cat ma mulg in furia laptelui, cu atat stimulez productia si risc sa am niste sani foarte productivi, un lapte care sa vina in jet puternic si un bebe necajit ca are gura plina si nu da rand sa inghita. iar cand a vneit furia laptelui, si ma rugam de ele sa-mi faca ceva, m-au trimis la dus, sub apa fierbinte, s-au deschis canalele si curgea laptele in surplus. nu m-am muls cu mana, insa cand trebuia sa ma mulg ca s amerg la scoala, pompa de la avent manuala e extraordinar de eficienta. pe bune. si... nu m-a durut. imagineaza-ti 160 de ml dintr-un san (stangul) in maxim 10 minute.

acu ca ziceti, poate ca ar fi cazul sa-mi fac bagajul, dar nu ca Ven ar putea cobi - shhhhhhhhhhhhhhhhhht ca nu vreau eu sa fiu prima! nu e cazul. mai pot suporta 4 saptamani:))) desi io sper sa mai fie 3:)))

miri_mik 33+ bebe sacha

O-HO-HO!!! productiv nu gluma.

GUGU 36+ Alex?
AMR 4 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

va multumesc din suflet tuturor pentru incurajari si ganduri bune, acum m-am mai linistit cat de cat, am plans m-am dat cu capul de pereti si m-am racorit un pic , sper ca data viitoare cand ajung la dr sa nu mai fie chistul sau macar sa nu se fi marit .

cum creste
Carmen 31 + David Alexandru

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput