* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (73) *

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Am citit si eu art din RL,mai bine nu-l citeam.Abia m-am oprit din plans,ce cruzi sunt unii oameni.
Ce ma bucur ca sotul meu o sa fie prezent la nastere,in sala de travaliu!

Poze
Elena
36+

AMR 26 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Adryana, n-am participat la concurs pentru ca pozele le-am facut duminica acum, pe 2 decembrie. Inscrierea la concurs s-a incheiat. Acum doar se voteaza. Oricum, daca ma inscriam acum o luna si scriam sarcina 29 saptamani, sigur se trezea vreo desteapta sa ma intrebe de ce particip la concurs fara sa fiu insarcinata.
Si nu e vorba de inhibitii, cand fotograful este propriul sot. Poate daca era altcineva, nu as fi fost atat de dezinvolta si s-ar fi vazut in poza o mica-mare crispare pe fata.

Stoisor, pentru linistea ta, poti incerca sa te duci la urgenta, undeva in jurul datei de 20-22 decembrie. Simulezi niste dureri si ii rogi sa iti faca o echografie de urgenta.

Miri - e cazul sa ai bagajul facut, fie ca esti prima sau nu. Ce mai astepti? Bebe Sacha bate la usa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

cretz, a fost ok, asistentele amabile si nimeni la coada n-a afcut gat ca intru in fata. beutura n-a fost asa de rea. aflu peste o ora jumate ce si cum.

irina 34 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata zuzici ca de obicei am lipsit de la condica, ca deh cand sunt acasa zici ca zboara timpul si mereu e ceva de facut sau de dormit, ca am o lipsa de somn de nu v a povestesc

numeioana, puisor, la multi ani cu intarziere, imi cer scuze, emiliapop, la multi ani, fetelor sa fiti sanatoase, sa aveti nasteri usoare, sa fie bebeii sanatosi si cuminti ah si cate sarbatorite de decembrie

Gina frumos nume ati ales

Gugu, felicitari pentru 36 de saptamani si poate il convingi pana la urma pe sot sa miontati patutul. CU pompa eu zic sa ai rabdare poate vei avea un bebe sugativ si nu vei avea nevoie de pompa

Laura, numi spune numa nesimtiti si golani si de toate eu una ma-m saturat de toti tampitii cu care te intalnesti, eu cel putin in aglomeratie nu stiu cum sa ma mai fersc sa nu primesc vreun cot in burta

Carmen, stai linistita nu-l mai stresa pe bebe, si cu ajutorul lui DD va fi bine vei vedea
Fetele cu fumatul aruncati pechetele si nu mai fumati e mai bine si pentru voi si pentru bebei

andreea, felicitari pt prenatal, cred ca e super bine acasica

miri sa o tii asa cu glicemia pana la capat si lasa ca scapi de nici nu zici ca a fost

Tina sa-ti traiasca e un scump Andrei si sigur si fratiorul va fi la fel de scumpic

alina iti tinem pumnii si fii tare gainusa

Doamne halal sistem sanitar, pe zi ce trece ma ingrozesc mai mult si ajung sa cred ca daca nu ai bani sau relatii te duci de rapa in spital fara sa se uite nimeni la tine fara comentarii si ma rog sa fie bine copilasul ramas fara mama saracu si cu probleme

Natalia sanatate multa

creato unde ai pus pozele eu am ramas in urma cu cititul si nu le mai vad si toata lumea le lauda vreau si eu

Louiza 33s + Yasmin
mai avem putin

AMR 07 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Miri - se pare ca eu cer un shlap...am stat pana acum nemancata, cred ca hipoglicemie e putin spus...am inceput sa tremur toata...m-am executat, am mancat ca purcelu' si incep sa-mi revin ...uf uf mama denaturata!

Creatzo - plizzzzzzzzz nu uita sa-ti intrebi artistul daca nu stie vreunul prin Cluj...vreau pozeeee!

Natalia Stefania 37+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

AMR MAXIM 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Stancuta, ciudat cum mai e si "materialul" asta. Mami a avut 101 kg cu mine si 97 cu fratiorul meu, 10 ani mai tarziu. Si inainte de mine, intre sarcini si dupa, arata de zici ca e fotomodel. Tocmai a implinit 53 ani, dar arata de vreo 42-45, cam asa. Deci nu stiu pe cine am mostenit, cu aceasta burtica mica-mica. Culmea e ca Mariuca e in parametri, o s-o nasc in jur de 3.300-3.500 kg. Dar sa vedem cum se dezvolta in ultima luna. Ca masuratori, Cerasela, de la kineto' m-a masurat cum stie ea si mi-a zis ca am 95 cm. Nu e bine sa facem comparatii intre noi, nu e productiv, dar evident ca, zuze cum suntem, nu putem sa ne abtinem.

Nemary - wow, ce poza clara!!! Alta Angelina Jolie, are niste buzeeee...

Jelimoni, eu am terminat 33 saptamani duminica, sunt in a 34-a. Si tu incepi cu burtica mica???

Mergi la inceput

Jelimoni, acum am vazut si pozele tale! Ptiu, ce frumoasa esti si ce burta mare ai!! (sic!!!!) Glumesc. Ma rog, nu glumesc, burta ta e chiar mare, dar tonul vocii mele e de gluma. Suntem diferite, d-aia ne iubim intre noi.

Nemary, saru' mana de aprecieri. Si las', ca nu e timpul pierdut, la urmatorul concurs sunt prima inscrisa!

Alinaatudor - sugestia mea este sa iti faci cat mai multe poze, chiar si la nivel amator, pentru ca amintirile sunt de nepretuit. Evident ca nu vei uita perioada asta, pentru ca este plina de emotii si bucurii. Dar uneori amanuntele le uiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Eu n-am bagajul de spital facut; cum adik, sa-l am deja gata?!

Dr. mi-a zis ca cel mai devreme, as putea naste intre Craciun si Anul Nou; dak nu, pe 3 ianuarie.

Ar trebui sa-l fac de-acum?

Roxana 35+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 5 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

, tocmai am terminat de spalat perdelele si am reusit sa le si pun la locul lor.De dimineata am muncit intr-una, ce-i drept ca am cam obosit cu ditamai burtoiul.Acum stau cuminte ca mi-e frica sa nu am probleme .
Ce ma bucur mult pentru voi fetelor care stiti unde o sa nasteti si cu cine .Eu sunt lasata in voia sortii cum se spune.
Eu am vorbit cu o dr ginecolog dar aici la Tl daca nasti normal nasti cu moasa sau cine este de garda.Sotul meu spunea ca ma va duce pe 21 acasa la Brasov si poate da Domnul sa ma apuce nasterea pe acolo ca nu m-as supara .Sunt tare trista .
Ieri am fost sa caut patut pentru bebelusa dar nu am gasit ,orasul asta este tare mic si nu sunt magazine cu articole pentru copii, ma refer la mobilier sau carucioare de firma .

danybv35+Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Ma bucur fetelor ca v-a placut Andreiushul meu... ca de cand tot zic ca pun si eu un album de poze pe net, he he... tare lenesa mai sunt

Creato m-am uitat si eu la pozele tale! Sunt suuuperbe!!! Asa ar trebui sa arate o graviduta in poze, fericita si frumoasa!!!
Eu nu prea am facut poze in sarcina asta din pacate... Mai ales acum, de cand se cunoaste si la mine burtica, ca pana de curand nu prea ziceai ca sunt insarcinata... Mie n-are cine sa-mi faca fotografii asa profesioniste, dar cred c-o sa-l pun si eu pe iubi' al meu sa ma traga in cateva poze... Cum or iesi or iesi... macar sa am si eu niste amintiri...

Tina 29+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

Mergi la inceput