* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (73) *
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
jelimoni spune:
am citit acum si eu articolul din romania libera...nu-mi vine sa cred ca sepoate intampla asa ceva...m-o dat peste cap...cumnaiba pot exista asa oameni??si se mai numesc doctori-care se presupune ca-si aleg meseria asta pt a ajuta oameni!!!GROAZNIC!!
Moni 32+,
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png
AMR 8 SAPTAMANI!!!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
stoisor spune:
povestim deseara mai multe jelimoni dar asa am inteles si eu ca nu ar prea veni la nasterii ,i ffff ocupat unu si doi nu mai au voie ,am o cunistinta in maternit la nou nascuti i asist si mi-a mai povestit de scandalurile de pe la sala de nasterii cum ca nu ar mai avea voie sa vina sa te asiste decat cei care sunt de garda si care nu prea intra in sala de nasterii,mie una mi groaza d emom ala ,sincer ,numai ca la mine se cam pune problema d ecazariana dar nu este nimic sigur ....eu ma bucur ca am ajuns pana aici si spersa fie bine si incontinuare ....ce sa zic ......
acum am alta problema ca aveam programare in 20.12 si apoi in 12.01. si mau sunat sa ma anunte ca a picat progr din 20.12 si asta inseamna ca de azi sunt libera pana in 12.01??nu-mi vine sa cred,pt ca am avut probleme si ma vedea tot la 2 sapt si acum ce ?ne vedem la 5sapt ?? chiar acum cand am ajuns la 29 de saptamanii??
o sa vedem ce zice si el......
stiu ca se sta mult ,eu am batut recordu la 3D programat la 6.30 si facut la 11.15 si cu pana de curent in timpul lui si uite asa .....ghinioane ,dar am incredere in el si merg mai departe 29 saptamani cu Sara Ioana
stoisor spune:
nu stiu despre ce articol tot vb voi acolo dar am inteles printre randuri despre ce i vorb a.....mi groaza sa-l caut si eu sa -l citesc .....oricum ce sa intamplat si cu micutul acela a carui mama nu a fost monitorizata in timpul nasterii ma ingrozit sa il vad in fiecare zi la tv ,acum altceva??mi frica sa citesc ......mai bine nu
adevarul est eca sunt plictisiti si nu pun importanta pe noi ....ca sunt satui ......o fac ca pe oricare alta meserie.........acuma plang ,nu mai vad ce scriu ...tu tremuri de emotie de cate ori misca in burtica iar ei te privesc ca pe un obiect al muncii
docdecap spune:
tinna, frumooos baiatu'!! poate mai incolo, daca fac si o fetita...
creata, frumoasa fata 2 in 1!! sexy happy mamma!
a propos de articolul din RL, citeam de curand campania celor de la ev. zilei, cu "spitaul dauneaza grav sanatatii" vai de noi, poporul care am ajuns sa spunem asta!!
Miri, fa-i o surpriza lui tanti minoritara si dezavantajata si ori o astepti o data acasa si o supraveghezi cu ochi de soacra acra, ori o prinzi pe strada si ii spui ca e cam ultima oara cand va vedeti.. -scenarii de revenge!!!
Fetele din Sibiu, faceti si voi o intalnire, provincia ramane unita!!
si vrem si poze!!
maine ma duc sa vizitez maternitatea, sa facem drumul pana la spital cu tati, ca sa fie orientat... sper sa imi placa, o sa discut si problema de anestezie, de bagaj, de preturi pentru rezerva, daca vine etc. etc. abia astept!!
irinouka, pai sa ma lasi pending pe yahoo de atata amar de vreme... nu ma mai joc scrabble cu tine toate fetele
Monica 35+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
creata2008 spune:
Irinouka - un perete si un sfert inseamna ca am asa, in camera: un perete cu geamul (ramane alb, un perete cu mobila (ramane alb), un perete cu usa de la baie (in dreapta usii de la baie exista un spatiu unde intra patutul si ramane si ceva loc - doar bucata aia de perete va fi galbena - apoi vine usa si apoi inca o bucata de perete care va ramene alba) si inca un perete cu usile de la balcon si de intrare in camera - acela va fi galben in intregime. Te-am lamurit?
Miri - meseriasii, bag eu seama, sunt la fel peste tot. Azi au venit?
Gugu - imi pare rau ca ai ramas tot in coada de peste. Stiu senzatia cand esti nervoasa, dar nu mai poti sa te enervezi. Pana la urma, excluzi cu totul o calatorie in Iasi?
Carmen - e nasoala treaba cu chistul, intr-adevar. Dar poti face ceva? Adica daca plangi si te amarasti si agiti bebelul din burtica, se rezolva? Da, te descarci, dar tu acum trebuie sa fii tare si puternica si sa vezi cum evolueaza. Capul sus, te rog!
Gina - ati ales doua nume extrem de frumoase si pline de semnificatii! Sa le poarte sanatos bebe3!
Laurici - saru' mana de aprecieri. Nu ma simt rusinata deloc, sunt niste poze extrem de frumoase si nu mi se par vulgare deloc. Iar fecioara nu mai sunt de muuuuuuuult timp, hehehehe! Ca doar asa am facut-o pe Mariuca!!! Si burtica e mai mare, slava domnului, dar tot nu se prea vede cand sunt imbracata. Ma rog, dupa cum ai vazut, nici dezbracata nu se prea vede, dar asta e! Bine ca merg cu masina la birou si nu cu tramvaiul, ca altfel imi petreceam orele catre birou si catre casa numai in picioare. Ca ma indoiesc ca se indura careva sa imi dea locul.
LaLa_20 spune:
neata...zuzici!
ce bine o fi sa ai mai multe spitale de unde sa alegi!sa poti sa vizitezi maternitatea...la mine in oras e un singur spital...si de vizitatul maternitatii nici nu se pune problema...ma bucur doar ca spitalul...e la 2 minute de mine(vizavi)...
Cea mai optimista gravidutza!
Laura 31s+
Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 9 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
creata2008 spune:
Mitsu-Bishu - sex appeal-ul il aveam si inainte. Eu ma simt excelent in pielea mea, mai plinuta sau mai subtirica. E vorba de atitudine! Oooo, si aici am din plin!!! Nu vad viata in roz tot timpul, dar optimismul meu iese prin toti porii. Iar daca sunt insarcinata si voi avea primul copil, nu inseamna ca am uitat ca sunt si femeie.
Gugu - ca tot ai zis de patut. Am vazut ca multe fete au optat pentru patut cu baldachin. Si eram curioasa sa stiu de ce. Adica este o logica sau asa v-a placut voua? Ca al Mariucai e simplu, de lemn, cu bare, fara niciun briz-briz in plus.
Despre fumat... mda. M-am lasat inainte sa aflu ca sunt insarcinata. A doua oara in viata. Spusesem ca atunci cand voi afla ca sunt insarcinata, la cat de mult mi-am dorit copilul, voi face tot ce e mai bine pentru el. N-a fost nevoie sa ma las, o facusem deja, dar oricum, chiar daca as fi fumat cand am aflat, dupa greturile si varsaturile pe care le-am avut, dupa momentele in care nu suportam o gramada de mirosuri, printre care si cel de tigara, sigur ma lasam urgent.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Creata unde vad si eu pozele?
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
docdecap spune:
Lala, eu ma duc sa vizitez maternitatea pentru ca e.. la Medgidia! ca in cta nu prea ai de ales oricum, asa ca ma duc la 40 km (optiunile erau Mangalia sau Medgidia)
Natalia, sa te fai sanatoasa, si sa scoti ghinduta cand ii va fi vremea si va fi si mami sanatoasa!!
emilia, , stiu ca kinderu' nu-ti prea lasa timp de internet, noi ne gandim la tine oricum!! sa fii sanatoasa si sa auzim numai de bine de la tine si bebelul tau!!
Monica 35+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
creata2008 spune:
Irinouka, cum fuse testul?
Despre pozitie... eu citesc in pat, in semi-fund, rezemata de perna, ca intotdeauna sau in fotoliu. Pentru mine e comod, dar mai mult ca sigur pentru ca asa m-am obisnuit.
Andreea, multumesc mult!
Ven - ai ales cel mai potrivit cuvant pentru burtica mea: discreta!!!! Hahahaha! Mercic de aprecieri! Sper sa mai apuc inca o serie la inceputul lui 2008.
Cat despre pozele Alinei... Dani mi-a spus ca sunt foooarte frumoase. Poze da familie extraordinare. E minunat sa fii la al doilea copil, iar tu trebuie sa stii la fel de bine.
Gina, ma chinui sa mai uploadez din ele, dar merge greu si nici nu prea am avut timp ieri si azi.