* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (73) *
Raspunsuri - Pagina 12
alina023 spune:
Uitasem sa imi schimb AMR-ul. Frateeeeeeeeee......ce putin mai am!!! Adica....se poate intampla oricand! Pe bune???? E clar ca sunt zuza! Eu tot nu realizez ca sunt atat de aproape.... Mi se cam face frica, zuzelor. Brrrrrr....
Da' pan' la urma....s-o intari, nene si shoseta, nu? Eeeeeee.....
Alina 38+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR maxim 2 saptamani!!!!
darene spune:
Buna dimineata fetele!Se vede ca ne apropiem de final,eu am adormit ieri de pe la 8 seara si m-am trezit la 8:10 dim.Aseara ma dureau oasele de la fofo asa de tare ca aveam impresia ca a iesit capul lui bebe .La pranz am fost la asigurare sa depunem chitantele de la ult 2 consultatii si am urcat 2 etaje.Super nasol,parca eram o babuta de 80 de ani.Se vede ca nu mai am antrenament.
Alina si eu am aceeasi problema cu nasul de ceva timp.La mine e culmea ca nu pot sa respir pe gura cand dorm,ma trezesc cateodata ca ma sufoc.
Poze
Elena
36+
AMR 26 zile
darene spune:
Cynthia avem voie mamaliga,Miri nu prea are voie ca ea e cu diabetul gestational.
Alina chiar ca tu mai ai fffff putin.Cred ca esti super emotionata.
Poze
Elena
36+
AMR 26 zile
alina023 spune:
Emotionata???? Imi tremura toate cele pe mine cand ma gandesc....
Dar ...curaj gaina ca te tai (o fi la propriu? )! Trecem noi si de nastere. Doamne Doamne ne va ajuta tuturor!
Alina 38+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR maxim 2 saptamani!!!!
Tinna S. spune:
Neata fetelor!
Eu n-am avut deloc somn azi noapte (m-am culcat pe la 2 jumate' si m-am trezit pe la 6 si ceva), si daca tot am stat ca huhurezul i-am facut in timpul asta un album de pozici Andreiushului meu, ca sa vedeti si voi ce minune de baiat am! Na ca ma laud singura acum!
Am pus in album poze de cand avea Andrei 7 zile si pana acum cand e clasa I si are aproape 7 ani, sa vedeti cum a evoluat in timpul anilor: la nastere era cam chelios, dupa aia i-a crescut un par cret si des, iar acum e tuns scolareste, i-am taiat buclutzele...
Daca vreti sa va uitati, gasiti albumul aici:
http://www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/
Va pup,
Tina 29+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
ginnette spune:
Neata fetelor,
Emilia
LA MULTI ANI CU SANATATE SI UN BEBE NOROCOS !!!!
Alina
Doamne, ce putin mai ai! Mos Craciun o sa vina cu cel mai frumos cadou pentru voi!
Fetelor, maine ma duc sa-mi fac analizele (HL, glicemie si sumar de urina) si joi ma duc sa-mi masoare IR-urile.
Mainile sunt la fel de gogosi!
In schimb picioarele sunt in regula (deocamdata) - inca ma incalt cu pantofii mei (nu ai sotului)
Roxana 35+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
AMR 5 SAPTAMANI!
Tinna S. spune:
A, si am uitat sa va spun ca pe ici pe colo mai apar si eu in pozicile alea ... ca pana acum am stat ascunsa, nu m-am aratat deloc la fatza...
Bb2 e tot baietel!
Tinna S. spune:
LA MULTI ANI EMILIA!!!
Sa ai parte de o nastere usoara si un bebic frumos si sanatos!!!
Bb2 e tot baietel!