* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (73) *
Raspunsuri - Pagina 11
nemary spune:
Mitsu, eu iti spun noapte buna. hai la somnic si mai vb dimineatza.
Emiliapop, mai da si tu un semn, nu mai stim nimic nici de tine.
Mari 32 bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Shose spune:
Creatzaaaa nu duce poza la "concurs" ca si tu ai burta mika, esti sexy...deci.....CATEGORIC in ilegalitate pt. "carcotase"
Ce rea am fost cu asta.....mi'e rusine de mine si de Pipe dar nah...am zis'o acum ce sa mai fac.
Una peste alta felicitari ca esti asa mamica frumoasa si sexoasa....asa amintiri cu burtika mai zic si io.
Miri nu esti singura care te felicitzi...te felicit si io pt 80 glicemia. Si tzin pumnii si fie numai bine pana la sfarsit.
Azi am fost la o sesiune de shoping pt mine...ca deja simt ca ma strang toate hainele. Dupa ce am luat 10kg...cred ca sunt iar intr'o faza de "crestere".
M'am simtit umilita fetelor...nemernicii de la noi din oras nu comercializeaza haine de gravide ...si a trebuit sa probez cre'ca 30 de puloverase d'alea largi ca sa pot cumpara 2.
Imi venea sa plang....chiar mi'au dat lacrimile la un moment dat.
Toate vanzatoarele imi ziceau: aaaa...e greu sa gasitzi pt burtica ... oricum aveti noroc ca se poarta mai larg si mai lung acum...altfel...!
DE CE?? De ce tre' sa ma multumesc ca gasesc haine "la moda" cand as putea sa am pretentii sa gasesc haine de gravide SPECIAL...care sa ne avantajeze si pe noi, se nu puna in vedere ce "mai avem" mai suplu sau ce avem mai frumos?
30+
AMR Max 10 !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
Shose spune:
Nemary frumoasa bblusa . Cred ca Miri se referea la bunica din poza anterioara.
Oricum sa fie sanatoasa, frumoasa si cuminte....sa aduca numai bucurii familiei.
30+
AMR Max 10 !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
LaLa_20 spune:
m-am trezit si eu sa va bantui!!eu m-am culcat de la ora 21 k imi era f rau(greata si arsuri)si fimea mai juca si ea box cu stomacu meu...si acum...k mi-a mai trecut m-a trezit foamea...da am intrat sa-mi schimb si eu semntura....si aum ma duc sa pap...
ps:nu as fi aprins eu calc la ora asta..da knd m-am trezit eram singurik in pat,pai tati?!tati era la calculator...nu avea somn
zuzici
Cea mai optimista gravidutza!
Laura 31s+ Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 9 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
honey79 spune:
Pupici zuzicile mele dragi.
Stiu, stiu...sunteti in lumea viselor acum....iar eu bantui pe-aici, cititnd din urma.
Am vrut sa anunt si eu implinirea a 29 de saptamani.N-am numarat in viata mea zile/saptamani/luni... asa cum numar acum , si cum ma bucur de fiecare saptamana implinita.
Va pupic pe toate si va doresc sarcini usoare in continuare.
Imi pare atat de rau ca nu sunt mai activa pe forum... sper insa ca situatia sa se rezolve curand.
Gina din ce magazine ti-ai facut tu cumparaturile? Si... as cere prea mult daca te-as ruga sa intocmesti o listuta cu ce e nevoie in spitalele de-aici? Mersi frumos, anticipat.
Pupici dulcici.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 29 Andrew John
Vali
Gina M spune:
Honey - iti scriu pe fuga caci vine cumnata de la faculta si ii pregatesc ceva gogosi calde.
Marea parte a cumparaturilor le-am facut la :Babies'r'us deoarece m-a scutit de multe drumuri.Aici gasesti tot ceea ce iti trebuie pentru BB.
Insa am mai cumparat si de la Kohls,Burlington 'coat factory';(aici gasesti lucruri de marca la preturi extrem de ieftine),Marshalls, Target,& Wal -Mart.Pe la Old Navy n-am ajuns de aceasta data insa gasesti si aici lucruri foarte bune.
Pentru nastere in spitalele de aici nu ai nevoie de nimic.Iti vor da ei tot ceea ce vei avea nevoie.
Trebuie insa sa ai: car seat pentru BB sa-l poti scoate din spital, hainute, si o paturica.
La fiecare copil insa eu am avut pretentia sa mi-l imbrace imediat ce am nascut cu hainute pregatite de mine de acasa special si abia apoi a infasat fetitele in ceva scutece de-a lor.
Pe deasupra mi-am mai luat ceva maruntisuri pentru nevoile personale.Cand timpul imi va permite am sa-ti scriu un PM eventual voi face ceva poze sa vezi ce pun in gentuta ok?!
David Jonathan 36+
honey79 spune:
Saru'mana de raspuns, Gina.
Dupa ce terminam cu casuta... intocmit toate actele si semnat contractul definitiv.... vreau sa ma axez pe pregatirea cu tot ce e necesar pentru bebe.
Pupici .
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 29+ Andrew John
Vali
miri_mik spune:
buna dimineata zuzele mele preferate!
desi e zi putin mai relaxata ca ieri, io n-am avut somn. dorm atat de aiurea... sa fie oare pentru ca am mancat o rodie inainte de culcare? silly me! am acelasi disconfort ficat-spate ca ieri. gagomanul s-a miscat de m-a innebunit, ceea ce e bine, dar incep iar sa ma enervez pentru senzatia de "burete" pe care o am in mine. as bea o cafea, dar mi-e scarba. as lua picaturile dar mi-e ca le dau afara. clar am necajit ficatul, altfel nu-mi explic, da nah, coabitam si ne suportam reciproc:)
emiliapop
La multi ani! asa cu galagie, de dimineata buna, ca sa stii ca ne gandim cu drag la tine!muuuah!
lala20, al meu barbat da bir cu fugitii pe la ora 10. sare in pat, si gata, in lumea viselor. il mai las sa se fericeasca putin, ca dupa ce vine copilu...o sa vrea, da n-o sa aiba parte:)
nemary, da ziceam de bunica din poza anterioara. asa am decretat eu ca cu ea seamana:)
jelimoni, drept ca creata are o burtica mica si al naibii de sexi dar nici tu nu esti mai prejos! si ce daca esti mare? bucura-te acum! e avantajul gravidelor. p-orma daca ne mai ingrasam ne simtim vinovata, acum insa, nu depinde de noi:)))
alinaatudor... cum adica nu faci poze cu burtica? pune mana pe aparat, trage doo linii de razboi deasupra pleoapelor si... sa vedem burtica. pe ea nu tre s-o fardezi, doar s-o lasi la aer s-o vedem si noi!:))
shose, stii tu, de mi-au murit laudatorii ma descurc io singura:)) de fapt 80 era chiar preamica daca stau sa ma gandesc. de aia am mancat o rodie. dar aia avea samburei, si uite pocinog pe azi dimineata, ca sunt ca si batuta sau ca dupa betia care am tras-o la 25 de ani (oribila amintire) orishicum, multumim pentru incurajare:) cat despre hainele de gravidut, ia partea buna a lucrurilor, daca gasesti acu ceva ce sa te incapa - greu dar se gaseste - economisesti banii pe car ei-ai da pe haine speciale de gravida care le porti o dat, de doua ori sau de trei ori in viata:)) uneori mis e rupe sufletul cat de scumpe au fost hainele mele, dar ma simt bine cu ele si le frec... pana o sa fac gauri (desi n-apuc) sau le pun bine pt numarul 3:)))
honey, nu-ti fa griji ca orarele noastre sunt atat de intoarse pe dos. pana la urma gasim noi modalitatea sa ne intelegem unele cu altele si ne bucuram intotdeauna sa aflam vesti despre tine. uite, inca putin si intri si tu in amr. parca mai ieri te plangeai ca mai ai mult de astepta:) vezi cum zboara timpul? pusici sa te aranjezi cat mai comod sa te poti si tu linisti putin:)
gina, ma inmoaie cateodata mesajele tale...ce n-as da si eu sa am o cumnata ca tine sa-mi faca gogoshi cand vin de la scoala. dar uite ca n-am voie:) stii tu, sunt acri strugurii:) te admir sincer pentru ca esti asa senina. oare la al treilea (de ma incumet) voi fi si eu asa? sau o sa mis e para ca vine sfarsitul lumii? ca acum sunt ca si amortita. traiesc dupa datele din agenda: miercuri Mos Nicolae, vineri ginecolog (7), miercurea urmatoare diabetolog (12), vinerea cealalta party la noi(14), pe urma luni si marti examen(17-18, p-orma gata scoala(20)... Craciunul...si poate dupa aia o sa-mi amintesc si eu ca tre sa nasc? mare zuza ce ma aflu!
sa incerc totusi o cafea...
miri_mik 33+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
cynthia_ spune:
Neazta zuzici, s-a cam dus huzureala mea din timpul sarcinii cred ca de acum incepe... sper sa nu fie prea nasol. Nu stiu cum e la voi da la mine au inceput intepaturile in burtica, si miste dureri intre picioare de numa numa, tin sa precizez ca m-a durut si pana acum intre picioare da aseara am intrecut masura.AAA si am avut si cateva dureri ca la ciclu ca incepusem sa le cronometrez dar au incetat, si toate acestea se intampla doar seara, dimineata sunt ca noua, si nu prea ma strofoc cu treaba.
La voi e la fel?
whist si rentz pe www.doizece.ro- spuneti-mi simie cand intrati vin si eu.
35+Octi
alina023 spune:
Buna de dimineata zuze dragi!
Ma prezint si eu la raport dupa un mic dejun absolut sanatos (pizza cu pepsi twist).
Emiliapop, , sa fii sanatoasa, sarcina usoara in continuare si o nastere ca un fulg!
Miri, ai toata admiratia mea pentru determinarea cu care dai palme diabetului asta urat. Bravo, fata draga!
Grati, imi pare rau ca ai dureri de spate si nu te poti odihni din cauza de mers la pipi tot timpul. Daca te consoleaza cu ceva dureri de spate am si eu (nu f mari dar sunt) insa ce nu ma lasa pe mine sa dorm noaptea este faptul ca mi se tot umple nasul cu cheaguri de sange si trebuie sa suflu trompa din juma' in juma' de ora. Iti dai seama ce placere si pe capul meu.
Honey, ma bucur tare mult cand mai citesc cate un mesaj de la tine. Pana la urma ati cumparat casuta pe care ne-ai aratat-o? Mie mi-a placut tare mult. Sa ne mai povestesti despre voi cand mai ai timp!
Cretule, desi nu cred ca mai era nevoie, iti spun si eu ca arati bestial (eu cunosc si originalul asa ca stiu ce vorbesc). Fotografiile sunt minunate la fel ca si fotomodelul.
Am fost si noi aseara la Dani la studio si ne-am tras in poze. A fost foarte placut. Iti dai seama cat de bine s-a descurcat sotul tau daca nici macar V, carcotasul de sotul meu, nu a avut ce sa comenteze decat de bine. M-am bucurat mult ca i-a placut si sotului meu. De Luca nu mai vorbesc. Se simte deja ca acasa acolo. Miercuri mergem sa vedem pozele. Aseara nu a avut decat Luca privilegiul de a le vedea. Noi asteptam rezultatul final. Oricum sunt sigura ca vor fi exceptionale.
Laurici, hai ca incet incet ma potolesc si eu cu jobul. Am un proiect de care tot trag sa il finalizez numai ca nu depinde de mine 100% si intampin diverse probleme. Dar eu sper ca saptamana asta sa il dau gata si apoi....sa nasc linistita . Tu cat mai ai de gand sa mergi la birou? Nu te rasfeti si tu putin acasica cu Dimitris?
Gugule, parca tu te interesai de pompa de muls. Sincer...la Luca am avut o pompa simpla simpla, gen para, care si-a facut treaba atat cat am avut eu nevoie. Acum mi-am luat o pompa manuala de la Primii Pasi cu 25 ron. Cred ca imi este absolut suficienta. Daca ma trezesc ca nu face fata sau mai stiu eu ce...cred ca 25 de ron nu sunt o avere si pot sa cumpar atunci ceva mai deshtept. Dar eu sunt aproape sigura ca si asta isi va face treaba la fel de bine ca oricare alta pompa manuala. Oricum sunt majoritatea facute pe acelasi principiu.
Fetele cu greata...si eu am seara niste greturi....mama mama... Chiar aseara ii spuneam sotului ca nu am avut nimic in primele luni dar am acum. Si o stare de lesin, de moleseala. Ma gandesc ca asta o fi din cauza de tensiune mica. Aseara am baut doua guri de vin rosu si parca mi-am mai revenit ca eram ca o carpa.
Pup zuzicile si sa aveti o zi de exceptie!!
Alina 37+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR maxim 3 saptamani!!!!