mamele isi pot bea propiul lapte?
am nascut acum patru luni si desi alaptez fetita exclusiv la san tot imi mai ramane lapte in plus si trebuie sa ma mulg dar parca imi pare rau de el mai ales ca am citit ca are atatea calitati.A incercat cineva sa bea, e vreo interdictie, ca eu oricum beau lapte dar cumpar zuzu.
Raspunsuri
Sheannamp spune:
Pai nu e nici o interdictie. Singura problema ar fi ca are gust de tabla....
PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
Qamar spune:
de ce nu incerci sa il congelezi?-surplusul, adica- pentru zilele in care poate va trebui sa rezolvi ceva fara bb si nu o sa poti alapta sau pentru alte "ocazii" de genul asta..
si eu am avut f mult lapte initial si la un moment dat aveam -surplus
- 1800ml in congelator, in recipiente Avent
numai bine
Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
Clover spune:
Pai fiziologic cred ca nu e nici o problema, dar asa ca idee...e ciudat.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
Gabi_K spune:
nu as fi putut sa-mi beau laptele... preferam sa-l pun la congelator, dar m-am oprit la stoc de... 30 de litri:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
herra spune:
si eu am congelat pana a ajuns la radacina unui copac; nici nu mi-a trecut prin cap sa-l consum...
nu-i ciudat? 
PS: si la un moment dat ai sa te reglezi dupa nevoile fetitei, daca nu vei exagera cu mulsul.
Lauraa spune:
poti sa bei,nu patesti nimic si nici varcolac nu te faci. Pana si barbatu-meu a baut.Era curios.
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)
Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom ![]()
fianna spune:
Poti sa-l bei daca-ti place gustul. Eu l-am incercat de curiozitate, si cred ca toata viata cat ii voi da de manare copilului meu voi gusta inainte. Dar nu am fos foarte impresionata.
Mai bine il pui la congelator, tine chiar 3 luni. Si cand o sa incepi cu cerealele poti sa-l amesteci in loc sa folosesti lapte din comert.
fianna
Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER
Sabina spune:
eu m-am muls o singura data, n-am lapte in exces(nici in minus), dar atunci bebele dormise f mult pt primadata.
Si ce sa congelez, ca si-a bagat botul caprita de 5 ani si l-a baut pe tot,dupa care mi-a mai cerut ![]()
eu am gustat la primul copil, de curiozitate.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
filofteia spune:
quote:
Pai nu e nici o interdictie. Singura problema ar fi ca are gust de tabla....
L-ai gustat?
Eu l-am gustat pe al meu de curiozitate si avea un gust foarte bun. Era foarte dulce. Atunci am inteles de ce copilul meu era asa pretentios la orice altceva.
Robymari, nu te mai mulge dupa si cu timpul n-o sa mai faci lapte in plus. Daca te mulgi corpul tau crede ca de atat are nevoie bebe si se adapteaza.