FIV 151

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Flori trebuie sa fie bine! Incarca-ti "baterile" cu cat mai multa energie, crezi in sansa ta si vei reusi! Ma pentru tine.

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Kora e greu de spus cu toate ca sunt veterana acum (asta e a IIIa oara anul asta)
Se pare ca organismul meu reactioneaza diferit de fiecare data asa ca nu pot sa zic nimic inca. Am ceva dureri de CM. In a 3a si a 4 a zi dupa transfer au fost puternice acum sunt mai usoare. Dat la boboci de 2 ori si senzatii de genul asta dimineata (asta este nou dar poate fi si de la estrofem)...In rest sani tensionati dar nu durerosi. Poate fi si ceva "inchipuiala" sau mai bine zis la 'pisic' ca stii cum e in perioada asta cauti intr-una simptome.... Te imbeti cu apa la orice mic semn si iti trece tot atat de repede. Am decis sa nu fac nici un test de urina si sa astept pana maine...

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

fetelor despre mine nici o noutate
incep FIV2 in ianuarie 2008,diphe de 3.75 il fac undeva inaintea creaciunului iar apoi dupa 6 ian incep cu stimularea
ahhhhhhhh!
analizele le-am repetat ca sa vedem ce si cum si au iesit cum nu se poate mai bine,chiar si la sot asum spermograma facuta la Synevo in CT a iesit 18 mil si-a facut toate analizele hormonale si au iesit toate bine deci nu se stie de unde nr asa de mic(prima data 4.5 mil)
Pt fetele din CT am o intrebare :unde pot sa fac si eu testul postcoital ca cica noi n-am fi compatibili daca totul e bine si noi nu ramanem "gravizi" cum zice sotu'.
daca testul nu iese bine ce se poate face se pot lua medicamente? se trateaza?

felicitari pt avalon si pt xrysya sa veniti cu niste valori mari de tot cat pt doi!

desi nu sciu prea des sa stiti ca va urmaresc am fot alaturi de voi si cand au fost vesti bune dar si la cele proaste.
de cate ori aud de un esec imi vine sa-mi iau campii,mai ales ca in jurul meu sunt fete care raman fara a vrea un bebe si mai si avorteaza .uneori mi se pare ca DD easa nedrept
a zis cineva ca ne da catt putem duce dar parca totusi uneori e mai crud ,cedam psihic pt a duce o asemenea povara=un esec ,cel putin la mine prima data a fost jalnic,la CRYO-ET parca n-am mai fost asa .
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Ma bucur ca avem stiri bune azi, le felicit pe proaspetele mamici.
Ella 72 sotul meu nu a ajuns la biopsie, asa ca fruntea sus, nu e cazul sa te gandesti la rau!
Mai ciudat a fost la mine care eram considerata ok: pana in 30 de ani, analize hormonale ok, eco mereu bune, ovulatii normale lunare. Ei bine se pare ca tratamentul de stimulare clasic nu a fost o alegere potrivita pentru mine si au gasit un singur ovul (probabil cel din ovulatia normala). Din minunatul tratament de stimulare m-am ales cu chisturi (eu nu am avut niciodata pana acum asa ceva, cel putin la ecografiile facute pana acum nimeni nu a sesizat). Partea buna este ca ovulul meu a rezistat imperecherii cu gigelul sotului care a fost gasit mobil. Cocei mi-a spus sa fiu optimista. Eu ma mir de mine, sunt cu moralul foarte bun, n-am varsat o lacrima, n-am urlat la nimeni, nu m-am tavalit pe jos. Inca o data mi se confirma ca FIV-ul este o loterie, trebuie un gram de noroc.
Am mancat, ma duc sa ma culc, nu garantez ca azi voi mai intra pe forum.
Anca si Ella maine voi intra sa va citesc vestile bune, spargeti voi gheata si la Giulesti ca azi, marti au fost 3 ceasuri rele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Eu, fetelor, am sistat totul dupa 14 zile de dipherelin datorita nemernicei de clamidia care mi-a iesit pozitiva .Am repetat-o in Bucuresti , ar fi culmea sa iasa altfel, vineri aflu daca ne-am indopat degeaba cu antibiotice.
Daca se rezolva cu clamidia din prima , probabil voi reincepe cel tarziu in ianuarie .Nu mi-am permis sa risc sa continuu acum , aveam obtiunea de a face tratament in paralel cu stimularea ,dar ...
Pana atunci va tin voua pumnii si sper sa veniti numai cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Avalon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

Avalon,xrysya,deja am emoti,astept cu nerabdare bhcg-ul,parca as astepta rezultatul meu asa ma bucur pt voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Teli,Rubia multumim ca ne-ati dat un semn de viata.2008 va fi un an norocos si pentru noi cele care in acest an am avut ghinion asa ca sa il asteptam cu drag!

Avalon pot sa beau ceva in cinstea ta?Hai ca si asa imi vine sotul din delegatie si vreau sa am un motiv de !!!

Intrebare pt FIV-oasele "mariniste":In fiecare luna in data de 10 se fac programari la cabinetul particular al lui big M?Deci daca ma duc luna asta in 10 dec. la cabinet sa ma programez e ok?La ce ora isi incepe activitatea acolo,la ce ora sa ma duc?Multumesc anticipat pt ajutor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Fetelor va anunt ca in februarie-martie fac FIV 2 cu spermatozoizii congelati de la biopsia nr.1, sper sa reziste saracutii la decongelare :-)
Pe 7 februarie am programare la Gynera
Asa ca m-am apucat de diete ca sa reintru in forma (atat pt rochia de Revelion cat si pentru un indice corporal bun)

Intre timp, am inceput cu tratamente naturiste pentru sot si in ianuarie mergem la o clinica in austria sa faca niste teste biochimice pentru sperma si poate un control cu urologul de acolo (p-astia din Rom. i-am terminat pe toti, ii luam la rand si pe urologii din Europa)
Sunt f bine si pot spune ca am incercat si reusit sa-mi vad mici bucurii in sarbatorile astea, ca sa nu stau sa bocesc ca iar vin si eu nici nu am planuri de bb
Deci, daca va inspir si pe voi si mai bine : vreau sa beau o gramada de vin fiert (imi placeeee), vreau sa ma dau cu snow-mobilul (ca nu m-am dat nici o data), sa ma dau cu punga pe partia din Predeal, sa beau coktailuri flambate (mi se par distractive...)

Ce ziceti, va bagati ? :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

rubia, la fiv nu mai conteaza testul postcoital, asta iese prost cand glera cervicala "ataca" si ei nu reusesc sa traiasca suficient timp cat sa parcurga tot drumul.

Mergi la inceput