FIV 151

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Da IAna_mari, spital privat, scuze Am mai cautat pe forum si am vazut ca la Med life se face. Vreau sa vad acum daca reusesc cumva sa ma duc sapt viitoare.

Daca mai are cineva informatii suplimentare, tare m-ar ajuta.
Multumesc.
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Xrysya Felicitari!!! si LA MULTI ANI!!!. Minunat cadou de ziua ta! Nici nu se putea altul mai frumos. Te astept maine sa aduci confirmarea!

Flori
si eu tot maine...offf

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Dream tu in a cata zi de la ET esti?Cand faci testul?Maine cumva?Uite ca au inceput sa curga vestile bune,trebuie sa le continui si tu!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by dream1971

Flori si eu tot maine...offf

Da???Deja incep sa am emotii Doamne ajuta,Dream!!Iti doresc din toata inima mea sa fii gravidutza si sa fie totul ok pana la capat

Flori

------------------------
Sarbatori fericite[/b]
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dream, ce repede a trecut timpul... Cel putin mie mi se pare ca numai acum ne ziceai de "somnoros". Iti tin pumnii sa vii si tu cu un rezultatul frumos.

Mergi la inceput

Flori iti multumesc mult draga mea! Sper sa fie asa! (am niste emotii...). Tu ai deja planuri pentru un nou ET? Abia astept sa-ti fac din nou galerie. De data asta vei invinge.

Dream

Mergi la inceput

Dream,Xrysya maine am sa fiu aici cu pumnii stransi pentru voi!

Fetelor stie cineva de Laura Voinicu cati embrioni si de ce calitate i-au transferat?Laura bafta multaaaa!
Nu stim nimic nici de Antosit,da-ne o veste buna fata draga!
Mai sunt pe lista Rubia,Teli,Mihaele,Lara76 care nu ne-au scris demult,va tinem pumnii fetelor,mai da-ti-ne o veste despre voi!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by dream1971

Flori iti multumesc mult draga mea! Sper sa fie asa! (am niste emotii...). Tu ai deja planuri pentru un nou ET? Abia astept sa-ti fac din nou galerie. De data asta vei invinge.

Dream

In 2008 mi-am propus sa fac ET,daca-mi ajuta DD sa am cu ce(sa reziste la decongelare).Nu am hotarat inca in ce luna,dar cred ca prin febr-martie.Insa,o spun cu toata sinceritatea...mi-e o frica....ca parca as vrea sa tot aman momentul...Sper sa-mi ajute si mie DD de data asta.

Flori

------------------------
Sarbatori fericite
Noi

Mergi la inceput

Moni, Kora va multumesc mult! Sper ca "somnorosului" meu sa-i fi placut la caldurica si sa fie inca acolo. Nu mai e mult si voi afla.

Dream

Mergi la inceput

Dream simptome ceva?In comparatie cu datile trecute e vreo diferenta?Abia astept sa ne dai vestea cea mare,trebuie sa fie bine de data asta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput