FIV 151

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Fetele care ati facut fiv vreau sa va intreb daca e normal sa te doara ovarele dupa aproape o luna de la terminarea trat.
Pe mine ma cam ingrijoreaza si mie frica sa nu am chisturi.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Majoretele erau pt.AVALON,am gresit

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Pisix eu una m-as baga la o cana de vin fiert Ca tare-i bun ..
Ma bucur tare pentru tine ca nu ai cazut in butoi si ca deja ai planuri de viitor, stii ce si cum ai de facut. Cred ca asta e cel mai important. Rau e sa orbecaiesti asa si sa nu stii in ce directie sa o apuci.
o fata luptatoare !!

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Pisix, ajuta si la moral cura de slabire. La mine, cel putin, merge intordeauna. Bafta multa!

Kora, sper sa gasesti raspuns la fetele care au mers direct la M. Ti-am explicat eu cum am procedat.

Ella 28, m-ai lasat cu gura cascata. Uite cum apare beleaua acolo unde te astepti cel mai putin. Zici ca ai un moral bun? Pai asta e cel mai important.
Daca mai intri azi, ajuta-ma, te rog, cu un raspuns. Ni s-a zis sa fim acolo la 7:00, dar am inteles ca asistente vin la 7:30. Tinand cont ca venim cu borcanelul de acasa, zici ca e bine sa fim la 7:00 sau la 7:30?

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Ancaasistentele vin la 7. Noi am ajuns la 6.50 cu proba recoltata la 6.20 si au bagat-o la centrifuga pe la 7. Sa o tii la temperatura corpului. Ni se cere proba asa de dimineata ca daca e nevoie de a doua proba sotul sa aiba pauza vreo 1-2 ore intre ele. Dar al tau nu este cu probleme, nu-i asa?
Draga mea , bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ella, nu, al meu nu este cu probleme. Are numai oligoastenoteratospermie (mama frate, cata termenu'). Deci, va avea program artistic prelungit

Am chef de glume eu acum. Maine....cine stie cum va fi o noua zi de marti

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

cu teama am intrat din nou pe subiect...nu stiu,dar in ultimul timp,asa m-a apucat o tristete vazind numai vesti mai putin bune,incit nu am mai indraznit sa intru...si cind intru ce vaddd???Avalon,xrisyava asteptam cu valoareeee mareeeeeeeee
eu intre timp am cautat si am cautat nici eu nu stiu ce si am gasit...am gasit fetelor o noua metoda de fiv in Atena...sa va povestesc si voua,iar apoi va dau link-ul sa cititi si voi...cica metoda noua fiv consta in faptul ca tratamentul se va face fara hormoni...se vor recolta doar ovocitele imature..dupa care ei in timp de 48 de ore,vor aduce ovocitele in stare matura,dupa care urmeaza fecundarea cu icsi sau fara icsi si dupa et-ul..deci acest tratament ar dura nu mai mult de o saptamina cu totul...clinica unde se face acest nou fiv este in Atena,la medicul Parashos...a fost acel medic la care mi s-a pus mie pata de la inceput sa fac fiv,si din cauza ca am auzit ce e mai scump am renuntat... acum, acolo imi voi indrepta pasii..cel putin voi merge sa vorbesc cu dinsul personal...la acest medic a fost si prim ministrul Greciei,Karamalis cu sotia si acum au gemeni...si alte vip-uri...poate daca mergeam de prima data acolo nu sufeream atit de atitea ori:(((...oricum fetelor site-ul este pus si pe prima pagina si noua tehnica se numeste IVM(in vitro maturation)www.ivf-embryo.gr/content/view/45/64/lang,en/" target="_blank">IVM
cititi fetelor si voi si apoi spuneti-mi ce credeti?
Pisix,puyrami cuvintele sint de prisos...multa putere sufleteasca sa treceti peste acest necaz,iar 2008 sa fie anul in care va rasari soarele si pe strada noastra

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Dream,Anca wish

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by Arina21

Ina_mari, merci pentru raspuns.

Stie cineva unde pot face o histeroscopie, eventual la particular??
Tin minte ca am citit de un medic care facea la privat, dar nu-mi mai amintesc.POate stiti voi???

Arina

Arina, eu am facut anul trecut, la recomandarea dr. Chicea, histeroscopie la clinica Mediplus din Bucuresti (conf.dr. POiana). Am fost multumita. daca vrei, pot sa-ti dau detalii pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Zouzou Multumesc! Am auzit si eu de technica asta. Se pare ca are sanse bune de reusita. O sa intru pe link-ul trimis sa vad ce si cum.

Ella, Anca bafta multa maine Anca iti recomand sa tii proba in sutien. Cica e cel mai bun loc pentru un transport sigur pana la spital (recomandarea vine de la dr. mei)

Pisix asa sa faci! Suna a moral de invingatoare si vei fi. Pana una alta "enjoy"

Dream

Mergi la inceput