Gasca de Constanta (95)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

gabi, aseara nu erau stinse.multumesc pentru urari in numele sotului.eu una l-as face chiar pe 1 dec bradul ca sa am timp sa ma bucur ca si asa trece repede.atunci asa ramane:il fac si eu tot maine ca vad ca nu sunt singura.si razvan abia asteapta dar l-am tot pacalit ca nu am globuri ca era devreme.pupici multi.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata gasca,
aseara am fost in oraselul copiilor si pe strazisi am vazut luminile,Bodoganici a tinut-o tot drumul intr-un:Waw.Am facut pozici le am pe cd ma poate ajuta cineva sa-mi spuna daca le pot posta si cum?!Va multumesc din suflet.

Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Fetelor, am hotarat cu David ca banii pe care ii strangem in urma bazarului sa ii donam...
As vrea sa ii donez sectiei de copiii abandonati din Maternitatea din Constanta, asa ca o rog pe Mamacita sau cine mai cunoaste pe cineva din spital sa imi dea si mie informatii mai multe...
As vrea sa cumpar pampers si lapte praf, hainute de nou nascut...pentru ca vreau sa beneficieze copilasii exclusiv...
Stiu ca era la et 9 din spital, o sectie unde erau copilasii abandonati...si ii tineau acolo pana la 1 an cand ii dadeau in plasament...Dar nu mai stiu daca mai este de actualitate...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Sanzi ca de obicei esti un suflet mare....si David te mosteneste! vorbesc si eu sa vad ce aflu despre sectia de copii abandonati.
Tania eu m-as mobiliza sa stii dar am doua saptamani de cosmar la munca si chiar nu mai am resurse pentru asa ceva. poate dupa anul nou cand ne linistim o sa fie mai usor. pupici fetelor.
Marilen hahahaha cat de dulce e Diana! iar cu fazele de la gradi cu descheiatul hainelor.....super super!
fug la treaba....o zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Neata gasca! Va doresc o saptamana plina de impliniri.

Adriana LMA pt. soata ta, multa sanatate si fericire.

Dana multam mult. Astapt azi un semn de viata pe net de la tine. Daca nu vrea sa mi-a dea macar sa-mi arate o poza sa ma inspir ca m-am hotarat ca daca nu gasesc sa ii fac eu.

Sanzi super intentia voastra. Tot respectul.

Am fost si noi in Orasel sambata si ne-am dat in masinute si ne-am uitat si la teatrul de papusi, a fost Fata mosului si fata babii. Tare interesant si frumos pt. Andrei normal care nici macar nu mai clipea de frica sa nu rateze ceva. In schimb fi-mea si-a dat limbi la toata fata, apoi m-a alergat prin toata multimea, a verificat baza scenei sa vada daca e ok si cand s-a terminat a rasuflat tare usurata si "hai la masinuteeeeeeeeeee!". Am prins si focul de artificii care a fost super. 10 minute de luminite superbe. Cine s-a bucurat? Toata lumea cu exceptia Nicoletei care dupa 3 minute topaia si m-a alerga ba pe mine ba pe tac-su de nu ne-a lasat sa ne bucuram la maxim de artificii. Dar asta e copilul meu si ca el multi altii, plini de energie pe care nu vrea sa o imprumute si parintilor sa ii faca fata

O zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tuturor,
Sinzi laudabil gestul vostru.Nu stiu nimic despre acea sectie;daca nu mai exista(Doamne ajuta-sa nu mai existe pe nicairi asemenea sectii),stiu ca la centru unde face Bogdan recuperare sunt copii abandonati(56 copii cu varste intre 2 si 18 ani).Acest centru este in Km 5.
Oricum toti copii abandonati au nevoi de cate ceva asa ca oriunde te orientezi este perfect.
Va dorim o saptamana cat mai buna .

Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

mda acum am citit mai bine mesajul tau Dana. Te-am sunat acum sa-ti dau nr. meu de tel. dar nu esti disponibila in retea.
Asa ca uite nr. meu de tel. 0722970122. Oricum am sa incerc sa te mai sun azi.

Noi nu facem pana in ajun bradul. Dar am cumparat ieri o fata de Mos Craciun cu beculete(instalatie) cu 8 jocuri de lumini si am pus-o in functiune. Succes aproape maxim. era maxim daca reuseau copii sa puna mana si sa-l dezmembreze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

adriana noi am facut deja bradul si toata seara ni s-a cantat "o blad fumos, o blad fumos, ooo blad fumos se leganau pe o panza de paianjen o blad fumos"
degeaba i-am explicat alexandrei ca sunt 2 cantece diferite.
dupa ce a mangaiat globurile s-a hotarat pustoaica sa le culeaga.
si sa le puna la baza bradului.
azi ma duc sa mai iau niste beteala ca am luat un brad de 2 m si nu am podoabe.
am pus pe casa instalatia facuta din tub luminos. o splendoare!

azi dimineata :"mami daca esti cuminte eu ma duc la scoala si iti aduc ou cu ciocolata!"

cineva a intreabat de culorile de la carrefour.pe setul meu de 6 culori am dat pana in 10 ron.

pupici si o saptamana buna.

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

jo, la mine canta de dimineata pana seara, non stop, mos craciun cu plete dalbe si saniuta.deja mi s-a acrit.visez si noaptea.dar cand il vad pe razvan ce frumos canta imi trece.eu l-am facut super incarcat anul asta pomul ca mi-am mai cumparat niste margelute si niste clopotei ca nu am rezistat.
sanzi,nota 20.frumos gest.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna ziua de la noi!

Noutati ...Luca e mare , 7.5 kg ,66 cm ,e cuminte ,e foarteeeeeeee vesel ,se intoarce de pe burta pe spate singur ,invers ajutat,rade non stop ,gangureste in continu si e plin de veselie si energie!

Doarme f bine nopatea ,se trezeste spre dimineatzasa papa in somn si buff fcade la loc ..doarme cam de la 21.00 pana pe la 8.00-8.30...dar am senzatia ca nu se mai satura seara cu bibele de lapte desii bea 210ml ...uneori se trezeste la 1,sau la4 sau la6 ,bea aceeasi cantitate de lapte si urmatoarea masa tot la 9.30 o are ..dar are asa un concert de matze in burta!

O sa vb cu pediatra ..poate trebuie adaugate ceva cereale in lapte?!

sanzi ,FELICITARI!
Ma alatur initiativei tale ..donez hainutze ,jucarii ,pampers si lapte praf...cum facem ? Cine ne ajuta?

Eu as vrea sa gsesc o familie cu copil mic ,sa donez pentru copil ...cine stie ? Un copil mic ,cat Luca sau mai mic ?

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput