Gasca de Constanta (95)
Raspunsuri - Pagina 9
nastasie spune:
fetelor, cele care aveti 2 copii si fara ajutor, cum va descurcati?incep sa ma gandesc serios la al 2 lea bb dar nu stiu...sunt atatea chestii care se lovesc cap in cap.nu am pe nimeni care sa ma ajute.sa va dau un exemplu:cand sotul intra in tura 24 h pleaca la 6 dimineata cum il duc eu pe razvan la gradi daca mai am si un bebe?si sa mai fie si un ger d-ala de te taie la fata?voi cum v-ati descurcat?
adriana&razvan 01.11.2004
Ontica Camelia spune:
Salutare gasca!
Sanzi felicitari pt initiativa !
Alina - lulu un flacau mancacios si frumos. Aceeasi initiativa am avut si eu cu hainutzele mici ale Teodorei, le-am dat unei familii care asteapta o bb-lina si care stau cam rau cu banii. Le-am promis ca tot ce-i ramane mic Teodorei va ajunge la ei. Initial am vrut sa le dau la spital, dar nu am avut idee cum sa ajung la bb-lusii abandonati, asa ca m-am reorientat.
Adriana de cand a venit pe lume Teo, apelez la mame (a mea sau a sotului) cand am nevoie de ajutor: trebuie sa merg la piata fara bb (in ultimul timp o luam cu noi, o punem in marsupiu), cand o i-au pe Alex de la gradi (la inceput mergeam cu Teo in marsupiu, acum nu mai merge, fiindca trebuie s-o ajut pe Alex la imbaracat). De cand a inceput Alex gradinita, programul meu este mai lejer, este la gradi pana la ora 16, majoritatea activitatilor gospodaresti le fac dimineata. Dar totul este bine, si daca esti hotarata sa faci bb2. da-i inainte cu incredere.
Noi inca nu am facut bradul, dar colinde se aud in casa inca din noiembrie .
De azi am inceput diversificarea la Teo, i-am dat suc de morcovi, i-a placut tare mult. A inceput sa pape bibe, dar nu mai vrea tzatzi decat noaptea , motiv pt care ma mulg si ii dau sa bea in loc de apa .
Sa aveti o saptamana super!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
sinzi_ana spune:
Lulu, cand ajung in Ro te contactez daca vrei sa mergem impreuna!! Eu ma gandeam la maternitatea din C-ta caci stiu ca acum cativa ani le lipseau multe (inca le puneau scutece de panza si ii schimbau o data la 4 ore...)...
Daca nu, atunci Dodo mi-a dat o idee buna!!!
Roxa, daca cunosti pe cineva care ar putea sa ne ajute asteptam detalii!!!!!
Sincera sa fiu nu ma asteptam sa dau atatea chestii si nu am ce face cu banii...la inceput am vrut sa il invat pe David sa dea din jucariile lui care nu ii mai trebuie(caci lucrurile nu il intereseaza) si i-am promis ca poate sa isi cumpere ce vrea cu banii...
Apoi m-am gandit ca nu are David nevoie de atatia bani...dar au alti copii...si daca tot venim in Ro...
I-am propus si lui si a fost tare incantat de idee si a promis ca ma ajuta!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
sinzi_ana spune:
Am pus ceva poze:
http://community.webshots.com/album/561657304HfPBdp
Si filmulete:
http://good-times.webshots.com/myphotos?action=refreshPhotos&albumID=558922724&security=VroQiZ
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
iulyp spune:
Sanzi frumos si destept fok flacaul tau.
Lulu , ai mandrete de flacau.
adriana daca esti singura si fara ajutor o sa-ti vina f. greu. Dar ai sa te descurci. Eu sunt singura cu ambii de dimineata de la 6 pana la 17.30 de 2 luni iar pana atunci eram singura cu ei pana pe la 19 sau 21. Sincer iti spun ca e greu. Cu dusul la cresa, eu am dus-o pe Nik cu masina, avantaj mare avand in vedere la un moment dat dimensiunile burtoiului(am dus-o pana am nascut) si apoi piticul mik dupa ce s-a nascut il lasam in masina cand intram cu fata la cresa sa o sduc, schimb si sa o iau( tu eventual il poti duce in carucior daca ai gradi aproape, si-l lasi in carucior - bagi caruciorul in gradi). Eu am avut noroc de bebe mik cuminte. Sa nu-ti mai spun ca erau dati cand reveneam la masina si bebe era rosu-vanat de urlat si il calmam pe el apoi urcam pitika in masina etc. Este greu dar cand vor creste sunt sigura ca vor fi multe avantaje. Multa bafta.
iulyp spune:
Dana acum am citit mesajul tau. M-am gandit eu mult toata dimineata si am decis sa ii fac rochita piticei ca m-am gandit ca s-ar putea sa nu i se potriveasca rochita de la tine si nu o sa ma apuc sa modific ce nu e al meu. Saru-mana pt. ajutor.
nastasie spune:
aura, si eu am masina ca sa-l duc pe razvan.nu e problema de transport.e vorba cum il duc pe razvan si unde las bebe.pai si eu sunt in marea majoritate singura.ca sotul are 2 joburi.sunt constienta ca nu va fi usor dar mi-e ca la batranete imi va parea rau.pe de alta parte ma gandesc (nu ca sunt egoista) ca iar stau in casa 2 ani , ma rup de toate, ca acum razvan e mare si putem pleca si noi undeva cu el sau fara.dar nu vreau sa fie nici diferenta mare intre ei daca ma hotarasc.
dadi_t spune:
Adriana, Dana, sa va traiasca jumatatile! sa fiti sanatosi, fericiti si sa va iubiti muuuult!
Dana, ti l-am prins la pupat pe Mihai!te astept miercuri la spital. Bonurile se dau pana in ora 8. trag niste sfori sa vad daca pot sa iau un bon de maine....
Sinzi!
O seara buna tuturor!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
Madamsadamy spune:
Sarut mana Tania, ptr tot.
Fetelor, va vad puse pe fapte bune si am o idee ...sugestie.
Iar trebuie sa vin cu o poveste mai putin frumoasa.
Am o colega la munca intr-o situatie super grea.Acum cativa ani a navigat si a strans niste banishori, vrand sa faca o facultate si sa se retraga la casa ei a debarcat si in timp ce-si cauta un partament in navodari(atatia bani dispunea) a cunoscut un tip din Brasov, cu care s-a casatorit si care la momentul respectiv a sfatuit-o sa bage banii in casa lui care acum era a lor.A fost frumos ca orice inceput , a venit pe lume si o fetitza Andreea. Violeta, asa o cheama pe colega mea, incepuse si facultatea de drept, acum cred ca este anul 3/4in Brasov.Dupa o perioada frumusetea de inceput s-a terminat urat ei au ajuns la divort si ca sa va spun scurt a ramas cu copila in brate si fara bani.Este foarte ambitioasa si puternica de aceea o dau exemplu dar sa va spun tot.A venit in Colonade unde mai lucrase cu ceva timp in urma si a cerut reamgajare, un an aproape a stat cu chirie, platea si chiria si o d-mna sa stea cu fetitza si facultatea. De curand a facut un credit ipotecar si si-a luat casuta ei, o garsoniera la poarta 6.Sincer nici nu stiu cum se descurca ptr ca ea lucreaza in bar iar tipsul nu este ca cel de pe sala. I-am calculat venitul siare 5 mil salariu 5 mil pensia alimentara un bonus de 150.000 la ziua de munca plus alocatia fetei fac un venit de max 12.250.000. Banii care ii plateste lunar la banca sant 11 mil. Cu ce mai traiesc chiar nu stiu.Ziua fetitzei a fost de curand si cadouri ptr ea au dat doi trei colegi.Asta este povestea lor si sincer eu pana acum am somat o gramada de oameni sa o pot ajuta cu cate ceva cele trebuincioase casei . Daca vrea cineva sa o ajute pe aceasta ambitioasa femeie, haideti sa ne unim putin si sa vina mosul si la Andreea.Cand ma intorc la munca o sa incerc sa strang niste banisori ptr un pom artificial cu tot ce trebuie.Iar noi poate ne intalnim la un loc de joaca si s-o aduc si pe ea la intalnire fara sa-i spun despre ce e vorba si sa-i dam fiecare ce poate, sigur vom face doua fiinte fericite. Pe fetiza o cheama Andreea si nu cred ce are mai mult de trei ani.
Marilen,poate mai poti tine lucrusoarele ptr acest copil, celalalt este plecat in zona bucurestiului si nu mai am cum sa iau legatura momentan cu ea.
iulyp spune:
quote:
Originally posted by nastasie
aura, si eu am masina ca sa-l duc pe razvan.nu e problema de transport.e vorba cum il duc pe razvan si unde las bebe.pai si eu sunt in marea majoritate singura.ca sotul are 2 joburi.sunt constienta ca nu va fi usor dar mi-e ca la batranete imi va parea rau.pe de alta parte ma gandesc (nu ca sunt egoista) ca iar stau in casa 2 ani , ma rup de toate, ca acum razvan e mare si putem pleca si noi undeva cu el sau fara.dar nu vreau sa fie nici diferenta mare intre ei daca ma hotarasc.
Daca il vrei pe bebe2 fa-l cat mai repede. Cu cat o sa creasca Razvan iti va fi si mai greu si vei regreta ca nu te-ai hotarat mai repede. si avantajele sunt ca vor fi varste apropiate si vor avea multe activitati in comun care ii va apropia si-i va uni. So go for it si astept sa ne dai vestea cea buna. Te vei descurca, uneori mai greu dar te vei descurca. Pe bebe il poti lasa in scaunul de masina si tu te misti repede; il duci gata imbracat de gradi pe Razvan si acolo doar ii schimbi totoseii, cel putin eu asa fac. Si chestia cu ruptu de lume e inevitabila, bebe mik e dependent de tine. Dar timpul o sa treaca repede. Ai sa vezi tu ca va fi bine.