Gasca de Constanta (95)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

adriana, si la mine dilema in care te afli tu a durat ceva timp, drept pt care diferenta intre copiii mei este de 9 ani si jumatate, mult ar spune unii, dar pentru mine a fost bine, nu stiu daca as fi fost pregatita mai devreme sa o iau de la capat, pentru ca intr-adevar urmeaza perioada de 2 ani in care te rupi de tot ceea ce erai obisnuita sa faci inainte, dar trece repede, acum, privind in urma nici nu stiu cand a zburat timpul...si m-am reintors la munca. si eu il car peste tot pe vladut cu mine, atunci cand trebuie sa o duc pe miruna la diverse activitati si sotul meu este plecat, dar solutiile o sa le gasesti la momentul potrivit, stii e o vorba: "vazand si facand"; doar tu stii daca esti pregatita sa faci fata unui circ total si continuu intre frati atunci cand o sa inceapa si bebe sa umble si sa vorbeasca, dar si cu bucurii pe masura, parca savurezi mai copios orice prima realizare a bebelusului, chiar si boacanele ti se par amuzante

daca tot s-a deschis subiectul, demult voiam sa o intreb pe dady, avand in vedere ca avem copii aprox. de aceeasi varsta daca cea mare se joaca frumos cu pitica sau se pune in mintea ei si incepe harmalaia

va pup.

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

problema este ca nu stiu daca voi fi pregatita.cred ca trebuie sa se intample si gata.atunci voi vedea si ce va vrea dzeu asa va fi.pentru ca asa daca stau sa ma hotarasc cine stie cat timp trece.dar pentru ca si eu si sotul avem frati , vrem si pentru razvan.si ma gandesc ca atunci va avea vreo 4 ani-4 si ceva si sper sa ne intelegem altfel, ca acum ...doamne...are crizele varstei de 3 ani si ne intelegem mai greu.
multumesc mult de raspunsuri.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

http://community.webshots.com/album/561728508JUMWzw?start=24
Buna tuturor,acestea sunt pozicile din Oraselul copiilor,de unde s-a captusit cu o laringita(de atata chiraiala).
Va doresc o zi buna.

Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Gabi ce distractie mare reiese din poze
Multa sanatate lui Bogdanel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Gabi hahaha chiar ca sunt dragute pozele... nu e buna laringita totusi sper sa scapati rapid de ea!
Adriana spor la bb2....eu zic ca e timpul potrivit atunci cand simtiti voi.
Simonaaa pe unde sunteti? totul ok la California?
Tatiana ce munca? pupici si spor! gazei ii place la gradi?
Dana super gestul tau, daca reusiti sa va vedeti trimit si eu niste lucrusoare.
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Gabi super pozele, ce a crescut Bogdan , nu l-am mai vazut de la ziua Andradei de acum doi ani. Multa sanatate!

Fetele cu doi copii, haideti sa facem galerie celor care si-l doresca pe al II-lea bb, sa nu se mai gandeasca si sa treaca la actiune!

Dana afla exact cati ani are micuta, dau si eu cateva hainute, dar sa stiu ce aleg pt ea.

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

camelia, esti tare cu galeria.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

salut!

gabi, vezi sa nu fie ceva mai mult decat o laringita....
sebi a avut iar streptococ... si poate ca mai intarziam cu analizele si n-as fi avut habar ca-l are iar, daca nu racea de cand am fost vineri in parc, dupa cadourile lu' mazare...

sinzi, dana, bravo voua!

cami, chiar ca esti tare cu galeria!

Am facut rost de o carte cu fise de exercitii logopedice in comunicarea orala si scrisa. Este minunata pt a lucra cu copiii acasa! Acum n-am timp, dar cred ca saptamana viitoare voi reusi s-o scanez (are 255 de pagini de format A4). Daca vreti sa vi-o trimit, sa-mi scrieti adresele de e-mail.

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna gashca!!!

Gata azi e ultima zi de concediu mare necaz, mare.Cand se termina anul eu si Mihai facem un bilantz si un alt program pentru anul urmator. Pe primul loc este un alt job ptr mine, nu stiu ce dar sigur distributie ceva.Iar ce-a de-a doua este sa incheiem un contract ptr un apartament nou noutz. Ne-am interesat si la vectra si la tomisplus si mai asteptam sa vedem ofertele de la cartierul de vizavi de metro 1. Daca stie cineva cum se numeste si daca au vreo pagina de net , please give me.Pana acum santem hotarati pe tomisplus.

Cat despre intalnire, as spune sa fie pe data de 20, la un spatiu de joaca, dar please, lasati-ma sa vad ce tura sant si in ce tura este colega.V-a fii o mare surpriza si pentru ea ca nu am de gand sa-i spun nimic. O sa o invit sa o scot pe Andreea cu finutii mei la un spatiu de joaca si acolo supriza ptr amandoua.

Egeeeeee, pe unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Fetelor, in legatura cu cartea, m-am mai gandit... si nu se merita sa pierd timpul sa scanez 255 de pagini (nu se justifica nici macar un eventual xerox), cand cartea toata costa doar 20 lei!
Am vorbit la Buc, la editura si inca o mai au disponibila. Taxele postale sunt cam maricele, dar daca as face o comanda de cel putin 10 exemplare, suporta ei transportul. Pt mine deja vreau 3 carti. Daca vreti si voi, va trec pe lista.
Cartea cuprinde fise de exercitii pt corectarea intarzierilor de limbaj, pt dificultatile de pronuntie a sunetelor, pt invatarea citirii si ex. grafice pt scris (+toate desenele cuprinse in fise pot fi colorate).
Autorii sunt un prof univ dr, 4 prof logoped gr I si 1 prof logoped gr II --deci numai persoane instruite si cu experienta!

Gabi, te trec pe lista?

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput