Gasca de Constanta (95)
Raspunsuri - Pagina 7
iulyp spune:
Dana aderarea nu se face pana pe 17 ian? Inchei la 2 fonduri? Nu e ilegal?
Dodo nu te pot ajuta. Baiatul meu inca nu are asa ceva in garderoba. Dar poate au fetele si te ajuta.
Eu m-am hotarat sa ii fac mandrei rochita fulg de nea. Am promisiune o rochita dar nu stiu cum arata. Daca o sa imi parvina si e frumusica o s-o folosesc daca nu imi parvine pana luni o sa ma apuc eu de treaba.
Marilen spune:
Buna-seara la toata lumea!
La multi ani (cu intarziere) sarbatoritilor, intru periodic si va citesc dar mai greu cu scrisul...Tanjesc dupa vremea in care aveam net la servici...
Fetelor am o rugaminte la voi.De saptamana viitoare doamna care statea cu fiica-mea nu mai poate veni, i s-a imbolnavit mama si pleaca din localitate.Sunt in cautare de bona, adica.
Imi puteti recomanda pe cineva?Fetita e mare(9 ani), e f. cuminte,nu sunt probleme.E vorba de dus-adus de la scoala,dus la activitati extrascolare...Noi stam in zona Tomis III
Madamsadamy, ne-ai povestit mai demult de o fetita saracuta,eu am strans niste lucrusoare, incaltaminte, as vrea in week-end-ul acesta sa ne intalnim sa tii le dau daca ai putea si tu.Poate imi trimiti un numar de telefon pe PM ca sa stabilim exact cand.
Noi suntem bine,fiica-mea astazi a primit declaratii de dragoste de la un baietel("De cand te cunosc pe tine sunt un alt om" etc,etc...si o intreb: Tie iti place de el?Ea: Nu, mama, ca mananca mult...iti dai seama ca daca ma marit cu el trebuie sa-i gatesc toata ziua!Fetitele din ziua de azi...
Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea
iulyp spune:
Marilen de acum incolo sa te ti la declaratii. Si ce gandire logica la printesa ta. Mi-a placut. Ha ha ce perioada frumoasa. Si e prima declaratie?
In leg. cu bona eu nu cunosc. Oricum bafta la gasit repede o bona de treaba.
Dodo-pui spune:
Buna ziua gasca,oriunde te-oi afla!
Noi suntem bine azi avem program de curatzenie si poate spre seara sa iesim va vedem daca sunt lumini prin oras.
Bodo a descoperit placerea puzzelurilor din cuburi; nu poate sa le faca singur dar le facem impreuna spre mare-i bucurie.El face puzzel din 6 piese singur cel de mai multe piese deocamdata nu.
Va doresc un wk cat mai placut.
Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)
mav spune:
Salut!
Gabi, e grozav ca Bogdanel poate face deja puzzel de 6 piese! Eu am un costum negru + camasa alba pt baietel, dar cred ca i-ar fi mare lui Bodo, cel putin lui Sebi ii este mare inca.... Nu mai stiu daca baietelul tau este mai mare (fizic) decat Seb al meu sau nu?!
Trimite-mi nr tau de tel pe PM si poate ne intalnim pe seara (Seb merge la petrecerea verisoarei sale de la ora 16 si nu stiu cat vom intazia) sau mai degraba maine si vedem daca va putem ajuta cu costumul sau nu.
Dana, ce ti-a adus mosu', ca m-ai facut curioasaaaa?
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Madamsadamy spune:
Mav, o sa fac o poza sa-ti arat.
Yulip, sant broker deci am voie la doua.Cat despre rochita de fulg trec luni pe la cumnata sa vad daca o mai are si daca imi dai un nr de tel ti-o aduc(stati oricum aproape si ea sta tot la salvare).
Tania, venit vazut, placut. Dar placut tare mult Bibi are un indice de inteligentza ridicat, m-a dat gata cu ceea ce face ea cu calculatorul.
Azi sant in party maine merg la Baia de tulcea si tot asa iupyyyyy.
Un we placut va doresc si voua.
nastasie spune:
gabi, sunt lumini in oras.tot bulevardul tomis.de la casa alba si pana la tomis 3.desi spre tomis 3 sunt cam rase.si eu am facut o tura de oras aseara ca sa-i arat lui razvan beculetele.
noi azi suntem singuri chiar de ziua sotului meu, dar recuperam maine.as vrea sa fac pomul de maine, credeti ca e prea devreme?
adriana&razvan 01.11.2004
Marilen spune:
iulyp, nu ,nu sunt primele declaratii, primele au fost pe la
2 aniApoi cand era la gradinita mi-a zis:au inceput sa se indragosteasca baietii de mine!Eu:ti-au zis ei asta?Ea: Nu...dar ma mangaie pe manuta.Unul s-a oferit sa ma descheie la geaca si i-am zis:lasa ca ma descurc singura!Hai totusi sa nu exageram!!
Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea
Dodo-pui spune:
Adriana "La multi ani!" pt sotul tau sa fie sanatos si nu-i nimic o sa recuperati mainenu-i asa?
Eu le-am vazut stinse,beculetele,dar tot pt pici am vrea sa se bucure si el.Al meu sot e la servici inca asa ca o s-o lasam pe maine seara cu plimbarea.
Dodo-pui spune:
PS:Si noi gatim bradul maine.
Pt noi nu-i prea devreme asa ca maine punem colinde si gatim bradul.Iar Bodoganici o sa fie fff fericit si-o sa chirai si noi o sa ne bucuram pe langa el.