Gasca de Constanta (95)
Raspunsuri - Pagina 6
crig72 spune:
La multi ani pentru cei care-si sarbatoresc azi ziua numelui!Sanatate multa !
Eu am cam dat bir cu fugitii...Si tot asa o voi tine pana iau vacanta.
Am citit mai rar dar sper ca sunteti bine cu totii.citind de after eight va pot spune ca saptamana trecuta am vazut la oferta cu un tip de cafea ..imi scapa numele acum ,in carrefour.Am mai cumparat de unde a spus adinutza.
va pup pe toate!Sper ca Mos Nicolae a ajuns pe la toti .
PS Mariuca mea cauta de dimineata "inelusa"....in loc de nuielusa.
filmulete Mariuca "de maine vreau sa fiu mare!"
iulyp spune:
Jo am vazut azi in Carrefour acuarele 4 culori la set la 150000. Sunt scumpe?
Cami super povestea lui P. Si ce dulci sunt fetitele tale
Vladis bine ai revenit acasa.
Multumim pt. urari. O sa mergem la bunici sa spargem sampania si sa papam tortul cu Donald Duck pe care tocmai l-am luat de la Carrefour. Miam miam.
Distractie maxima la toata gasca.
Dodo-pui spune:
La multi ani!Nicolete si Nicolae sa fiti sanatosi si la punga grosi.Multa sanatate,fericire si tot ce va doriti alaturi de cei dragi voua.
Aura sa-ti traiasca fata si sa va bucurati de toate bune si rele,asa cum e viata.
Vladis insanatosire grabnica.
O seara cat mai placuta tuturor.
Gabi mami de Bogdan-Andrei(29.10.2002)
sinzi_ana spune:
La multi ani pentru cei care sarbatoresc ziua numelui!!!!
Cum a fost descoperirea ghetutelor???
David se astepta la un cadou (i-am spus ca mosu Niculae aduce doar un cadou) si a primit 2...era foarte emotionat!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
roxanaz spune:
buna dimineata!
Sanzi ai vazut ce bine e sa se astepte copilul la putin? se bucura mai mult, nu ca al meu care face si observatii
Aura cum a fost petrecerea la bunici? sper ca v-ati distrat bine. restul fetelor, cum au fost primite cadourile? eu sunt tare fericita ca e vineri....vreau sa ma odihnesc in week end!
o zi buna tuturor!
iulyp spune:
Neata gasca!
Gabi multumesc.
Roxa la petrecere a fost ceva de genul: vin huuuuuuuuniiiii. Asa cum e de altfel tot ce se face la nivelul piticilor. Adik am pus tortul pe masuta de cafea ca sa fie la nivelul piticilor si Nik a stat cat de cat cuminte, a inteles ca intai cantam LMA si apoi ne bagam degetelele in frisca dar bebe, ziceai ca e razboiul mainilor. A pus fiecare manuta pe cate o lingurita si se infigea in tort sa-l rascoleasca. Aaaaaaaaa si sampania cand s-a spart a curs juma pe jos desi nu o agitase nimeni inainte. Si bebele meu a baut la greu a trecut pe la paharul fiecaruia si inghitea cu aer si in scurt timp a reusit sa verse de la acid. A fost mamaie suparata fok dar s-a abtinut maxim de la comentarii( avea covorul imbibat cu sampanie si cu ditamai minunatiile mancate de bebe). Si sarbatorita a vrut sa bea sampania cu lingurita si bebe nu o lasa ca vroia si el. Si apoi s-a eliberat masuta ca sa nu mai avem surprize si s-au intins bebeii cum au putut pe ea si s-au inteles asa bine ca in final Andy a muscat-o pe Nik de mana de a invinetit-o( dupa o ora cand o pregateam de culcare acasa inca avea umflatura si zona vinetie la locul cu pricina). Sa va mai spun ca acum 1-2 luni nu mai retin, tot dintr-o muscatura a lui bebe de sanul fetei am ajuns la urgenta? Of doamne am un canibal micut si carcotas pe care nu-l pot dezvata de muscat.
Hai ca m-am intins prea mult si risc sa plictisesc.
Pupici si o zi superba.
iulyp spune:
Am uitat sa va intreb ceva f.f.f. important. Noi pe 17 avem serbarea si Nik e fulg de nea. Are vreo mamica rochita in genul fulg de nea? Si daca da ne-o imprumuta si noua? Pls.
dadi_t spune:
La multi ani, sarbatoritilor de ieri!(cu scuzele de rigoare!!!)
Giana, sa-ti traiasca puiutii si sa stapaniti sanatosi casuta! Felicitari, mari realizari!
Roxana, asa deci...intram in grupul nemultumitilor....dupa ce s-a uitat in ghetuta lui mos Nicolae, bibica a inceput sa cotrobaie si in cea a Andreei sa vada daca ea a primit mai mult... ce numai atat mi-a adus Mosu....! m-a lasat interzisa..desi ii explicasem ca asta e un mos mai sarac si aduce mai putine daruri, banuiesc ca se astepta sa vina Mos Craciun. Am calcat chiar pe ,,principii,, si anul asta i-am luat si cadoauri nu numai dulciuri...oare trebuia sa fiu consecventa?, sau a incurcat ea ,,borcanele,,???Roxana,spor la despachetat ! Of mie mi-au pus termopane la serviciu si de 5 zile tot ma chinuiesc sa-mi gasesc hartiile...
Dana , bine ai venit!Ai promis ca vii pe la noi....Sunt singura inca 2 saptamani...
Cristina, important e sa fiti bine.Pupa doi ochi frumosiDeci a fost fata cuminte si n-a primit nuielusa....
Aura, sa-ti traiasca fetita cu numele! Cum a fost tortul???
Mygirl, rarutz, rarutz...ce-ti face papusica?
Jo...bestial!!!!!!!!
Cami, tare inspirate momente alegi pt. filmari. Va admiram din umbra...Ai o fetita tare isteata...M-as bucura sa fie prietene fetitele noastre...Doamne-asa scumpa era in filmul cu Mos Nicolae.......s-o mananci nu alta...
Mai sunt eu varza...voi vorbiti de picnic...pe vremea asta?????
Haideti fetelor sa ne mobilizam, sa gasim o locatie si sa ne vedem cu piticii si de ce nu...si noi..... Asa frumos era pe ...vremuri...Nu-i asa Roxana???
Un inceput de we placut tuturor!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
Dodo-pui spune:
Buna dimineata ,
si la noi a venit Mosu'(la Bodo) a fost surprins ca desi si-a pazit ghetutele ca sa-l prinda pe Mos nu a reusit.A fost ff incantat de dulciuri in prima faza parcandu-si masina sub pat.Dar sper seara a revenit la ea si s-a jucat cu cu toate masinile primite de la Mos(de acasa gradi,vecini).Am inteles pana la urma dorinta dea avea papusa era de la faptul ca fetitele (la gradi primise ) el fiind singurul baiat prezent(deci singurul cu masina).
Noi avem serbarea pe 18 la Casa Armatei si ne trebuie un costum tip "dirijor" pantalon,vesta haina(cu coada sau nu),papion toate negre si camasa sau orice alb.Din toate acestea nu avem nik.Exista camasa dar e mare inca de el.Daca cineva are si ne poate imprumuta multumim anticipat.
Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)
Madamsadamy spune:
Buna ziua Constanta!!!!
Si la mine mosul a venit fara nuia,si ffffffff bogat. Cica ar fii tratat sa vina numai unul si ptr ca nu a mai avut rabdare a venit la primul. Oare chiar sa nu mai primesc nimic nimic de craciun?Nici nu speram sa vina imi spuneam in gand am fost la munte, sfinti Mihai si Andrei basca cheltuiala ptr craciun. Stateam cuminte si nu deschideam gura, dimineata sotul, si-a adunat bobo din bocanci, a zimbit, m-a pupat si a plecat. Cred ca nu a ajuns la job cand m-a sunat daca am verificat ca a venit mosul? Si cand am ajuns la cizme si ghete si bocanci care nu au ajuns inca la locul lor de la venirea acsa, surpriza era acolo frumusica frumusica.
CONCLUZIE: am fost cuminteeeeeee!!!!!!!!!
Si eu vreau intalnire, intr-o zii cu sotz va rog, pe 13 incep munca.
Cine nu si-a facut inca aderarea ptr cei2%, va anunt ca este ultima suta de metri, si-o poate face si persoanele in co de maternitate si in somaj, contactati-ma ptr ING si ALIANTZ TIRIAC.