Gasca de Constanta (95)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

multam de raspuns, roxana, asa auzisem si eu, ca numai dinner mints se gasesc. pacat.

Daca esti Pārācios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna dimineata!!!!
LA MULTI ANI!!!!tuturor Nicoletelor si Nicushorilor, sa fiti sanatosi si sa traiti cu numele.
Celorlalti multe dulciuri faca nuiele in bocanci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

inimioara am desenat-o pe blat.ca dupa ce o sa le primeasca alex nu cred ca mai apuc si eu pictura.

ieri surprinzator am gasit la selgros un set de stampilute cu animale si alte figuri asha ca fiimea aseara a avut de treaba serios.
dar....exista si un dar....tusul din tusiera nu era prea grozav, si eu si soata am ajuns la concluzia ca ar merge niste tus de imprimanta.stiam ca o sa iasa f greu de pe piele dar nu puteam sa las copilul nestampilat.

asha ca acu e ca un dalmatian si am anuntat si la cresa ca sa nu se crizeze lumea.

iar eu voi purta pantaloni cel putin cateva zile ptr ca am pe picioare numai maimutici, masinute, elefantei.
aseara cand alex era in plina actiune am rugata sa nu stampileze si ..... ce are ea in chilotei.
fiimea era doar in chiloti.mi s-a parut mie dubios zambetul ala larg intins de la o ureche la alta......isi da chilotei jos si imi arata mandra stampila de pe .....
cred ca acolo a aplicat prima data

pupici

ps: ce cadouri v-a adus mosu'?

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Neata gasca!

Jo super tare Alex. Pai nu era normal sa-si stampileze prima data ce are o fata mai important?. Mi-a placut maxim.

Cami misto duda ta cu ploaia. De retinut.
Eu i-am bagat pastila ca se uita Mosul pe geamul de la balcon sa vada ce face, daca e cuminte, si da prosopul si camasa lui tati la o parte si trage cu ochiul( respectivele textile erau la uscat in balcon si pt. ca batea vantul fluturau si ele). Chiar a crezut. A fost tare amuzant. Pacat ca nu a tinut mult si apoi a trecut la repriza "n" de box si impins cu frate-so'.

Adriana felicitari. Se pare ca s-a incheiat operatiunea biberon si a inregistrat succes maxim. Bravoooooooo. Deja avem baiat mare.

La multi ani tuturor celor ce isi serbeaza ziua numelui azi. La multi ani si piticei mele carcotase care a fost iertata de Mos si nu a primit nuielusa ci numai duuuuulciuuuuuuri muuuuulte. erau asa fericiti piticii. Nik aseara a sters toate cizmulitele, si pe ale ei si pe ale lui bebe ca e mik si nu stie inca.

Pupici la toata lumea de la noi de Sf. Nicolae.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor si la multi ani fericiti sarbatoritilor de azi!!
Adriana multe felicitari pentru scapatul de biberon, ai vazut ce baiat mare ai?? imi pare bine ca Razvan e perfect sanatos, sper ca si voi sa fiti ok la urocultura.
Aura ce bine imi pare ca esti mai optimista azi. este normal ca Nicoleta sa fie cea mai importanta...incet incet o sa se schimbe si parerea mandrelor de pe acolo, o sa vezi!
Jo inventiva rau Alex a ta.... e tare bine ca au avut mare succes cadourile
Camelia felicitari ptr cele 100g luate....tot asa sa o tineti! suuper faza cu moshu si ploaia....are dreptate fata!
Sanzi ahahahahahaha bietii de voi....macar s-a terminat destul de repede?
Oana ce mai face Alexandra ta?
Arboria noroc ca exista duty free-urile in aeroporturi....ne facem stoc de acolo de after eight. dar cred ca in curand vor fi reintroduse pe piata....stiu ca multa lume le adora
Patrick l-a primit pe Mack si pe Fulger....abia l-am convins sa ia doar cutia goala azi de dimineata la gradi...ca altfel nu stiu ce mai alegeam din el
o zi frumoasa tuturor!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myoni spune:

salutare dragi mamici.ati fost cuminti? ca de copilasi nu mai trebuie sa-i intrebam,nu?noi aseara cantam o versiune noua de colind:MOS CACIUN CU PETE DALBE+O BAD FRUMOS+CASUTA DIN PADUREdar de rolul de la gradi nici nu vrea sa zica nimic la gradi chit ca il stie.un MOS NICOLAE mai darnic la toti.pupici.LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

La multi ani Nicoletelor si Nicusorilor!

Multumesc pentru urarile pentru ziua Andradei. Eu am fost atat de ocupata ca nici nu am reusit sa descarc pozele de la ziua ei.
Cami, iti dau eu Fier Haussman pt Teo. Am o sticla neinceputa.
Sanzi, va asteptam cu drag.
Jone, daca comandai pe net, ma ofeream sa iau si eu un set de creioane, pt ca Andrada a primit de ziua ei un set de acuarele de pictat pe fata si la sfarsitul petrecerii, dupa ce a plecat clovnul mi-am aratat talentul pe mutritele copiilor.
Roxana si Arboria, ciocolata After Eight se gaseste la Heinrig, la Poarta 1.
Andrada, aseara, din dorinta de a-si curata ghetutele le-a bagat in chiuveta si le-a umplut cu apa...
Eu am fost de noapte si nu speram sa primesc ceva in ghete, eventual mult noroi si apa de la patrulare, dar am gasit acasa o pereche de ghete plina cu dulciuri, in care evident am dat iama ca sa-mi refac energia...
Tania, ma bucur ca buburuzele vor fi colege din toamna! Asa ne vom vedea si noi mai des.
Myoni, pune si tu poze cu Oana...
iulyp, bine ca nu s-a intamplat o grozavie. Am vazut si eu stirea cu batranelul ala...de-a dreptul macabra.

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare si
LA MULTI ANI NICOLETE SI NICOLAI!!!!!! Sa fiti fericiti, iubiti si sanatosi.
Adina a luat Mitica fier pe reteta de la Miga azi dimineata. Multumesc pt ajutor. O sa pun poza cu mandrele pictate, ca sa "vaza" lumea ce talentata esti .
Jo super tareeee, poze nu pui cu...fete shtampilate?
Adriana tineti-o tot asa.

edit: filmulete cu pregatirea ghetelor .
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Ati auzit de povestea lui "P"? cititi-o aici:

Cum te numesti, Domnule ?
-Petru Popescu .
-Si ce lucrezi ?
- Prepar pesti pentru pulverizat.
-Bine, dar ce anume operatii faci ?
-Pun pestele pe placi, potrivesc placile pe plite, pregatesc patru putini pentru pestele prajit, pulverizez pasta produsa, pun pe pungi.
-Dar de ce vorbesti numai cu "P"?
-Poftim ?
-De ce vorbesti numai cu "P"?
-Pot pronunta pe P perfect perceptibil.
-Ei, asta e acum ! Pun ramasag ca la intrebarile mele vei gresi.
-Primesc.
-Pe cit ?
-Pun prinsoare pe patru poli !
-S-a facut. Spune-mi ce-ti place sa maninci ?
-Peste, pastravi, plachie, potirnici, piftie piperata,pirjoale, pastrama papricas,papanas, porumbei, pui pane.
-Si ce vin bei ?
- Pinot, pelin, porto.
-Si ce desert ?
-Placinte, prajituri, pepene, prune, pere, portocale, piersici.
-Dar inghetata obisnuesti ?
-Putin profiterole, parfait .
- Spune-mi cum iti petreci timpul liber ?
-Primavara prefer plimbarile pe potecile padurilor, prin parcuri.
- Dar vara ?
-Pescuiesc.
-Si iarna ?
-Patinez.
-Te pomenesti ca poti sa-mi spui o poezie numai cu litera "P"?
-Pot.
-Asta nu o mai cred. Spune-o!

POEZIA POETULUI PETRU POPESCU:
"Prin pustiuri, peste pietre
Pasari, pilcuri pribegesc
Parasindu-si puii proprii
Pe pamintul parintesc.
Prima pasare,pilotul
Plescaia puternic pliscul
Plutea privind pamintul
Pajistea, padurea,piscul."

-Bine ! Spune-mi textual ce i-ai spus nevestei cind ai plecat ?
-Paraschiva papusico, pentru prinz presara putin patrunjel pe potarnichi. Pa!
-Vad ca am pierdut.
-Pardon, platesti patru poli pentru pierderea pariului.
-Platesc.
- Pune paralele pe portofel.
-Inca o intrebare.
-Poftim !...
-Ce adresa ai matale ?
-Prelungirea Popa Petrescu 4, parter, plecind prin Pingari, peste pod.

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

La Multi Ani sarbatoriti mici si mari sa vi se implineasca toate dorintele si sa fiti sanatosi!

Am reusit sa ma adun si eu de pe drumuri, dupa saptamana de curs la sinaia, unde a fost f frumos, mai ales ca am prins si zapada, mai greu a fost sa reintru in rutina zilnica si sa incerc sa aduc la zi treburile ramase restante si la serviciu si acasa.
Raportam si noi copii si adulti muciosi, ca de obicei vladut fiind cel mai mic e cu febra si tot tacamul, urasc anotimpul rece

va dorim sanatate si sa petreceti din plin azi!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput