Gasca de Constanta (95)
Raspunsuri - Pagina 4
iulyp spune:
Neata gasca!
Georgiana sa-ti traiasca flacaii! Sunt frumusei fok.
Eu azi dim. iar am plecat plina de nervi de la cresa dar nu ma mai plang ca si asa aveti destule pe cap. Abia astept sa-mi creasca fata mare poate o sa ne intelegem mai bine. Sper.
Va doresc o zi frumoasa.
Madamsadamy spune:
Salutare la toata gashca!!!!!
Am revenit, santem incarcati cu aer de munte si super de obositi.Este o oboseala placuta, la munte am tinut-o tot intr-un chef. Am fost 29 de persoane puse toate pe distractie si ce mai.
Am recuperat paginile necitite, LA MULTI ANI tuturor a caror zii am pierdut-o, multa sanatate si sa cresteti frumos si frumosi.
Pentru picnic ma inscriu si eu si am si o locatie mai aproape , la iesire din c-ta este un parc al RATC unde am legitimatie. Cand poftiti sa mergeti sunati-ma pe cosmote ca-l folosesc des des 0766344121.
Locatia e super buna, avem mese, scaune si banci, gratar iar ptr pitici exista loc de joaca.Ca sa nu mai spun ca locatia este pe malul lacului.Vara trecuta eram acolo o zi cu o zi dupa cum aveam eu programul, masa de seara era in parc iar ptr digestie jucam un remy canasta la lumina lumanarilor, super super.
Madamsadamy spune:
Am omis ceva.
BIne ai revenit Georgiana superbi barbati cresti sa-ti traiasca dolofaneii.
jone spune:
salut si o zi mai buna (afara e prea nashpa)
am gasit culorile de pictat pielea sarumana de pont.sunt faine de tot (am o inimioara pe mana)
of course ca azi am fost sa mai iau un set si numai aveau.
pupici
ps. ati inceput sa lustruiti ghetutele, pantofii, cizmele....?
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!
roxanaz spune:
ziua buna tuturor din mijlocul pachetelor....azi ne-am mutat in sediu nou si mare nebunie e!
Aura de ce esti iar suparata? ia zi....cine te-a necajit azi?
Arboria bine ai dat pe la noi . in romania nu sunt after eight, sunt o alta varianta, dinner mints. nu is chiar la fel de bune dar ptr obsesionatii de ciocolata cu menta merg .
Jo bine ca ai gasit vopselele.
sinzi_ana spune:
Neata si de la Florida!!!
Noi am fost aseara la un party al sotului de la serviciu unde m-am plictisit ingrozitor (el e cel mai tanar din echipa...urmatorul ca varsta ar fi undeva peste 40 de ani)...si in plus ne-au sarbatorit si pe yaht, ca sa se asigure ca nu pleaca nici un invitat plictisit deca poate...inot!!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
iulyp spune:
Dana ti-am notat nr. de tel. si cand se va imbunatati vremea o sa-ti fac un apel de control.
Of Rox parca ai fi mama ranitilor, asa te simt. Oricum e mai importanta fata mea decat educatoarea de la cresa, desi o respect si am numai cuvinte de bine la adresa ei.Mult spor la despachetat.
Jo ma bucur ca ai gasit culorile.
Sanzi se pare ca petrecerea a fost situata strategic rau. Oricum ai fost cu soata ta si cred ca ti-a mai atenuat din plictiseala.
Ontica Camelia spune:
Salut!
Noi am fost iar la dispensar sa vedem cum stam dupa o saptamana de supliment (luat numai cand vor muschii Teodorei ), a luat 100 g, deci are 6200 g si 66 cm, cu dimensiunile astea o s-o inscriu la miss bb-lusha. I-a dat suplimente: fier Haussmann (parca asa se scrie)- pe care nu l-am gasit la farmaciile din Km 4-5, Pikovit si calciu.
Alexandra inca de azi dimineata voia sa-si faca "cu peria" ghetutele, dar i-am spus ca tre' mearga la gradi si abia apoi trece la "periat". O duda pe care i-am spus-o dimineata: mos Nik' l-a rugat pe DD sa ploua ca sa vada mai bine daca isi curata copii ghetutele de noroi.
Giana bine ai revenit, sa-ti traiasca flacaii si sa-ti aduca numai bucurii.
jo ti-ai pictat singura inimioara sau te-a ajutat Alex?
Dana bine ai revenit la malul marii, odihna placuta .
roxana spor la despachetat si gasit lucrurile trebuincioase prin cutii.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
nastasie spune:
buna seara.noi am trecut cu bine noaptea fara biberon.chiar neasteptat de bine.am dormit super.o singura data s-a trezit sa bea, dar fara plansete.am luat si rezultatele de la analizele obligatorii si am fost cu ele la doctor.razvan e super bine.nu are absolut nimic.insa eu si sotul ceva infectie urinara.a spus doctora sa ne facem cate o urocultura.sa vedem ce o iesi.
adriana&razvan 01.11.2004
mygirl spune:
buna seara si mii de scuze ca nu am timp sa scriu, dar sa stiti ca va citesc la zi.
UN MOS NICOLAE CAT MAI DARNIC!
Sinzi, te rog sa-mi opresti si mie setul cu trenuletul de lemn la 40 lei. Multumesc
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)