Gasca de Constanta (95)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myoni spune:

quote:
Originally posted by mav

Neatza!
Mihaela, multumesc ca m-ati anuntat. E destul de aiurea cu banii, ca am comandat 16 carti.... pe care le-am si platit deja (desi pt masa de Craciun n-am cumparat nimic inca), dar in fine, o sa supravietuiesc.
Fetele cu cartile, va rog sa-mi confirmati daca veniti sau nu, am multe probleme de rezolvat azi si as vrea sa fiu sigura ca nu va astept degeaba. Daca nu puteti veni azi dupa carti, stabilim alta intalnire, numai sa nu astept degeaba. Multumesc!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

saqlutare draga mav.mi-a comandat si mie cami o carte si nu cred ca putem sa venim astazi pe la tine.din cate am inteles cami e bagata pina in gat de treaba si eu tre sa ma duc sa-i cumpar rochita lui oni si asa am aminat-o pe ultima suta de metrii.daca se poate o sa venim maine doar sa ne zici la ce ore esti acasa ca sa nu deranjam.pupici la fetite,baietei si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

mav eu am drum pe langa tomis mall azi si pe la 18-18.30 sigur vin sa iau carticica de la tine. asta daca mai ramane valabil si nu iti faci alte planuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Si eu pot veni azi dupa carte, merg la doctorita Loghin, sant programata la 16.30 mai mult de jumatate de ora nu cred sa stau asa ca ajung si la Tomis la 17/17.30.Multumesc Alina.

DR. Loghin el, mi-a prescris atunci auerius, singulair, si ketotifen in acesta ordine cate una pe zi dimineata la pranz si seara. Si sirop Sinecod.Acest tratament a fost ptr 15 zile , dupa maxim o saptamana tusea a revenit desi initial imi trecuse din a doua zi de tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ok, fetelor, atunci am sa vin la Tomis si va astept.
Dana, te rog mult, crezi ca ai putea ca iei tu si cartile pt Cami? Ca doar sunteti practic vecine.... si ea sigur nu se poate deplasa cu bebica... si ma scutesti pe mine de-un drum...

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Claudia, stiam ca o carte era pt voi, am vorbit acum cu Cami, o sa vina sotul ei cu Alex la Tomis, asa ca o sa ia el ambele carti, ok? Sper sa va fie de folos!

aaaaa... sa nu uit: Dana, Cami a pregatit o surpriza pt fetita colegei tale si o sa o aduca in seara asta, caci nu poate veni pe 20, asa cum ai propus tu. Sper sa poti sa stai putin, pana vine sotul Cameliei!

Mergi la inceput

Am uitat sa-mi laud baiatul: de cateva nopti nu mai este purtator de pampers!!!!!! In sfarsit, s-a facut "baiat mare" si nu mai face pisu pe el in somn (noaptea)! Ce bucurie mi-a adus si mie "Mosu"!!!

Mergi la inceput

Daca tot n-am fost prea activa in ultima vreme, azi imi scot parleala cu atatea mesaje...

Irina, parca tu locuiai la Valu sau fac eu confuzie? Daca e asa si ti-e greu sa ajungi in Cta, noi oricum vom merge zilele astea la tataie la Valu, asa ca putem sa-ti aducem si tie cartea, caz in care te rog sa-mi trimiti nr tau de tel prin PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myoni spune:

quote:
Originally posted by mav

Am uitat sa-mi laud baiatul: de cateva nopti nu mai este purtator de pampers!!!!!! In sfarsit, s-a facut "baiat mare" si nu mai face pisu pe el in somn (noaptea)! Ce bucurie mi-a adus si mie "Mosu"!!!

FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAV multumesc pt carte si cred ca o sa-mi foloseasca mai ales ca noi suntem cam puturoase la vb.deabia acum la cei 3 ani si aproape 8 luni in sfarsit am inceput sa vb si noi cat de cat inteligibil.asa ca multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

alina, felicitari pentru pampers.sa o tineti tot asa.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

mav felicitari pt. renuntarea definitiva la pampers.
adriana felicitari si la tine pt renuntarea la bibe.
si eu o sa incep operatiunea biberon de sarbatori. profit ca-l folosim doar dim. si la somnul de pranz(uneori). Si incepem si operatiunea olita( adik o sa-l pun mai des la olita si poate vrea sa fie cooperant,daca nu o sa incercam la vara).

Mergi la inceput