Gasca de Constanta (95)
Raspunsuri - Pagina 16
mav spune:
Fetelor, va multumesc mult de tot ca m-ati scapat de grija cartilor atat de repede (nici nu-mi vine a crede), ati fost foarte dragute toate!!!
Am mai ramas doar cu cartea Irinei, de la care astept un semn. Daca n-o mai vrea, am cui s-o dau... Dar banuiesc ca nici nu se pune problema.
Cat despre Sebi.... poate nu trebuia sa-l laud... ca tocmai azi mi-a facut surpriza de pisu in pat la gradi...
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
irina81 spune:
Doar ce mi-am dus sotul la companie,pleaca in voiaj.
Alina,mii de scuze,dar nu am intrat pana acum la calc,am avut o gramada de treburi de rezolvat cu plecarea asta grabita.Faci confuzie,eu stau in zona Dacia.Iti dau nr mele de tel pe pm,dar cel mai bine e sa te sun eu dc imi lasi nr tau.
Dana,am inteles.
Noi de bibe ne-am "intarcat" f usor,nu i-am mai dat la culcare.Dezavantajele sunt ca adoarme mai greu (gaseste tot felul de motive-apa,papa,caca etc) si nu mai bea lapte (incerc sa compensez cu iaurt si branza proaspata).M-am chinuit sa-i dau Biotics dizolvat in lapte cu canita si n-am reusit,asa ca l-am hranit cu lapte + biotics cu seringa,ca pe pisici.Asa i-a placut foarte mult.
Am fost la Kaufland azi si am zarit brazii naturali- 150 ron,mult mi s-a parut; am inteles ca la Buc sunt 65.Noi facem artificial de cativa ani.
Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005)
uite asa cresc eu
iulyp spune:
Neata gasca!
Va spun si voua si daca vrea cineva sa ma anunte ca sa ii iau bilet.
Instructorul meu de salsa organizeaza un spectacol de craciun pentru ajutorarea copiilor din centrul de plasament Delfinul din Agigea. Pretul biletului este de 10 ron ( chiar si dansatorii isi cumpara bilet). Va fi un spectacol de dans de vreo ora si ceva. Initial trebuia sa se tina sapt. asta in sala de spectacole a Cercului Militar C-ta dar s-a inchis mai devreme decat era stabilit asa ca s-a amanat spectacolul pt. data de 13 ian. Oricum suma de bani care se va strange e bine venita si atunci decat deloc. Si pe langa pretul biletului fiecare mai contribuie dupa posibilitati si dorinta cu jucarii sau cu ce vrea daca are si vrea, daca nu este de ajuns sa vina si sa se delecteze cu minunatiile alea de dansatori. Sa nu va mai spun ca in pauze cand mai fac avansatii repetitii raman cu gura cascata, uit si sa mai clipesc ca sa fiu sigura ca nu ratez nici o miscare sau unduire. Se misca beton oamenii aia. Si daca vrea cineva sa se relaxeze seara ii pot da nr. de tel al instructorului ca sa se inscrie la curs din ianuarie.
Mav, cami, monica aseara la curs ma grabeam sa nu intarzii si de aia n-am mai stat cu voi. Daca o sa va reuniti in wk sigur vi sta si eu mai muklt. De obicei noi mergem duminica in jurul orei 10.30, dar daca e vorba de gascain wk putem veni si dupa amiaza.
la toata gasca si inchei ca m-am intiiins
roxanaz spune:
buna dimineata!
aveti mare grija la mers azi, burnita asta care tot cade ingheata imediat si afara este un adevarat patinoar!!
Irina, la brico sunt brazi frumusei cu vreo 70 de ron, noi din aia vrem sa luam. (sper ca azi-maine).
iulyp spune:
Am vazut akum si la piata la groapa brazi tot cu 70ron. Noi o sa impodobim bradut artificial si anul asta din motiv de spatiu limitat. Abia cand ne vom muta vom putea impodobi bradut natural.
irina81 spune:
V-ati incheiat asigurarea obligatorie pt masina? A mea expira pe 25. Ce preturi mai sunt? Am auzit ca s-a scumpit cu 70%.
Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005)
uite asa cresc eu
Cornelia spune:
Dragele mele, va urez Craciun fericit si un An Nou cu multa iubire!
Nu am avut timp sa va mai scriu si abia acum m-am eliberat, dar ma apuc de facut bagaje si alergat prin oras dupa una alta. Sambata dimineata plecam si ne intoarcem pe 4 ianuarie.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze
Madamsadamy spune:
Bua ziua.
Am facut si noi bradul, artificial,dar frumos de tot.Intradevar i-am vazut si noi pe cei naturali, la Real, la 150 ron erau tare tare frumosi.Dar a spus cineva aici mai sus ca din lipsa spatiului il face tot artificial.Si noi santem in aceeasi situatie, lipsa spatiu si cred ca si comoditate.Asta e.
Alina, multumim frumos pentru carte. Pana ajunge la copii o rasfoieste Mihai si..........ii place , e super.
Vad ca nu s-a mai inscris nimeni ptr intalnire, asa ca poate o reprogramam. Sant in continuare in tratament si nu-mi permit sa ies din casa decat strict.Poate intre craciun si revelion cand toata lumea se linisteste cu alergatura si pregatirile pentru Craciun.
Va pup si spor la treaba.
Ontica Camelia spune:
Buna!
Dana poate vine mosu' la tine cu cativa saci de sanatate, ca prea te mai chinui.
Alina multumim pt carte, ai ajuns in timp util la medic? Cum a fost la serbare?
Cornelia spor la facut bagaje.
Noi ieri am avut o zi plina: dimineata i-am facut vaccinul de 4 luni Teodorei si am cantarit-o, a luat 500g in 14 zile , are 6700g. Dupa-amiaza am avut serbare la Alex, inceputul a fost ok, dar sfarsitul...tragic, un sfert dintre copii nu au vrut sa spuna rolul, au plans sau au stat parintii pe langa ei , educatoarele erau disperate saracele. Frumos a fost cand i-a chemat mosu' ca toti si-au spus rolurile la foc automat. Mandrela noastre: Alex, Andrada si Oana (myoni) nu au avut stres si s-au comportat bine.
pa, o zi buna!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
www.youtube.com/watch?v=HFihJ8u56j8&feature=related" target="_blank">colinde cu drag
mav spune:
Salut!
Dana, chiar vroiam sa te sun, ca nu-mi mergea forumul... Noua ne era imposibil sa ajungem azi in oras si ma gandeam sa trecem maine pe la Colonadelor (ai zis ca mamica lucreaza in tura cu tine)... cu un pachetel, dar am uitat ca tu esti in concediu medical...
Lasa ca rezolvam noi alta data...
Aura, frumoasa si actiunea voastra. Nu stiu daca noi vom fi in zona la data respectiva (vrem sa mergem la munte in ianuarie, dar inca n-am stabilit sigur perioada), insa asta nu ne impiedica sa cumparam niste bilete, nu? O sa mai vorbim...
O zi buna tuturor!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)