Gasca de Constanta (95)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

'Neatza!
V-au inghetat nasucurile cand ati iesit din casa? As dori sa tina zapada sau chiar sa mai ninga pana la Craciun.
Mi-a spus sotul ca in oras se circula greu de tot, asa ca aveti grija soferitze si soferi .
Am pus colinde sub semnatura.
O saptamana super!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

www.youtube.com/watch?v=HFihJ8u56j8&feature=related" target="_blank">colinde cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
se circula ingrozitor in oras...si va fi tare frig asa ca numai gheata e. pacat ca nu mai ninge sa se bucure putin si copiii.
incepe si ultima saptamana inainte de sarbatori...ce aglomeratie....incepe sa mi se ia de cumparaturi
Fisun imi pare rau ca se tot lipesc probleme de voi....sper sa fiti mai bine la anul!
Cornelia credeam ca ne vedem ieri la Bogdan.... a fost frumos! cand plecati?
Sanzi gata bagajele?
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Neata la toata lumea!
Intr-adevar se circula groaznic. Am stat o ora azi in trafic si nici macar nu stiu cum se circula cu a 3-a. Sa va mai spun ca am strabatut podul de la butelii la intoarcere numai cu 1-a? Groaznic.
Azi avem serbare, sunt asa fericiti piticii. Dar mai fericiti au fost azi dim. cand le-am aratat zapada pe geam s-au inghesuit pe geamul ala ca nu aveau loc( ca de obicei) si iar Andy a muscat-o pe Nik si ca de obicei s-a lasat cu cearta. Iar cand am iesit afara fericire maxima. sper din suflet sa ramana zapada toata ziua iar soarele asta de acum sa raman cu dinti si sa nu topeasca zapada.
Diseara sper sa ne plimbam cu sania.
O zi calduroasa va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.eu nu am mai avut timp sa curat masina dimineata si cand am vazut ce gheata e acolo am lasat-o.am luat un taxi sa-l duc macar pe razvan.pacat ca acum bate soarele.o sa se topeasca.razvan era tare incantat dimineata.nu cred ca apucam sa ne dam cu sania.eu mai am saptamana asta ceva de tras.
roxa, nu-mi spune de sumparaturi ca eu nu am luat nimic si mi-e groaza cand ma gandesc ce ma astepta.ieri am facut 2 saptamani de cand am renuntat la biberon si dormim toata noaptea fara sa ne trezim.pentru mine e un lux si ma bucur ca si razvan isi face somnul ca lumea fara trezit.sunt cea mai fericita.noi joi avem serbare.ieri i-am facut coronita din beteala.ma duc sa caut cablu de la aparat sa va pun poze.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/razvan-poze%20noi/?action=view¤t=P1020433.jpg

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Si eu am circulat cam greu si cu teama,fiind prima data cand merg cu masina prin zapada , dar am ajuns cu bine la munca.
Matei s-a cam strambat la zapada ca se "murdarise".
Ieri am impodobit bradul si am facut sfestanie.Am sarbatorit ajunul pentru ca tati nu va mai fi cu noi in ajun.
Dana,dr Loghin chiar e bun,vreau sa cred ca nu aveai pneumonia atunci.Ce trat ti-a dat?
Roxa,Matei e bine acum,dar pana nu i-am dat antibiotic nu a cedat febra la antitermice. Pacatoase rau virozele astea!!!
Fisun,imi pare rau pt racelile voastre,ceva pt imunitate ai incercat?
Adriana,e un scump Razvanelul.

Cu intalnirea cum mai ramane?

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005)

uite asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Alina,am uitat sa-ti multumesc pentru carte. Abia astept sa vina,desi cred ca inca e greuta pt el.

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005)

uite asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

salut
sa va povestesc eu cum se vine de la eforie cu 30km la ora?

iesim dimineata din casa si aud de la alex "vai doamne!doamne! ce de zapada!"

acum se topeste zapada si o sa fie tare dezamagita.bine ca nu i-am aratat sania.

adriana - felicitari ptr nopti dormite.

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Fetelor, au venit cartile. Daca vrea cineva, ne putem intalni chiar si in seara asta (desi e destul de tarziu...), numai sa-mi spuneti. Maine dupa-amiaza trebuie sa ajung la dr (pt mine), insa nu am stabilit o anumita ora. Miercuri dupa-amiaza are Sebi serbare la gradi si nu stiu cat dureaza...
Deci, propun sa ne vedem maine (marti) sus la Tomis Mall, la locul de joaca, intre orele 17,00 si 18,30. Daca nu puteti ajunge, dati-mi de stire si vom vedea cand/cum ne intalnim.
Va multumesc pt intelegere!
O seara buna tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Mihaela, multumesc ca m-ati anuntat. E destul de aiurea cu banii, ca am comandat 16 carti.... pe care le-am si platit deja (desi pt masa de Craciun n-am cumparat nimic inca), dar in fine, o sa supravietuiesc.
Fetele cu cartile, va rog sa-mi confirmati daca veniti sau nu, am multe probleme de rezolvat azi si as vrea sa fiu sigura ca nu va astept degeaba. Daca nu puteti veni azi dupa carti, stabilim alta intalnire, numai sa nu astept degeaba. Multumesc!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput