Gasca de Constanta (95)
Raspunsuri - Pagina 13
mav spune:
quote:
Originally posted by iulyp
Mi-am adus si eu aminte de 2 replici ale Nicoletei de zilele astea.
1.o stergeam la gura de lapte si ea foarte serioasa: ia mana de la gura mea ca musca!
2. aseara in brate la tac-su care radea cu gura pana la urechi de schimonoselile fetii o aud: tati baga dintii in gura!
Aura, mamica Nicoletei(29.09.2004) si a lui Andrei(12.06.2006)
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ege spune:
buna fetelor!!!!dana,am vazut ca intrebai de noi.
noi suntem bine,exceptand bronsiolitele,laringitele care se lipesc luna de luna de noi.
am avut probl cu hardul asa ca am stat fara calc.ege creste f frumos,vb 2 limbi,este o nazdravana.ma gandesc cu groaza ce o sa fac cand o sa incep munca,pt ca simt ca se apropie momentul despartirii de fusta mea.
intre timp mi-am scos unghia definitiv,aveam panaritiu + o ciuperca iar dr nocivin m-a sfatuit sa imi scoata unghia cu mugue cu tot.vad ca imi merger destul de bine,sper sa ma pot incalta in pantofi de revelion.
dana,tu mai lucrezi la colonadelor?o sa facem revelionul acolo,in salonul international,la otomani
ieri am fost cu nepotelul meu si cu ege la buc.nepotelul are probl asa ca l-a vazut un neurolog.am fost la spitalul grigore alexandrescu.au insistat bunicii sa mergem si noi,dar nu am facut rau pt ca ne-a vazut o dr oftalmolog la infosan si ne-a spus ca ege nu are probl cu ochii nu il mostesneste pe sotul(el are astigmatism),in schimb re nepotelul probl.sa nu va mai spun ca din cauza faptului ca l-au tinut incorect in incubator 10-12 zile are probl cu coloana,muschii...asta e in spitalul judetean constanta.
sincer mi-au placut f mult medicii de acolo,isi dau interesul si fara banii
revin merg cu ege sa faca treaba mica
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
mav spune:
Neatza!
Fisun, ma bucur ca ai dat un semn si ca sunteti bine! Am scris de atatea ori ca sunt ingrozita de drii nostri din Cta (imi este efectiv groaza de momentul in care voi mai avea nevoie de serviciile lor)... ma bucur ca ati dat peste altfel de dri la Buc!
Sa mai scrii si mie mi-era dor de voi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
La noi ningeeeee!
Roxana, am vazut si eu pozele, sunteti tare frumosi!
O zi buna tuturor!
myoni spune:
salutare dragi mamici.am revenit si eu pe la voi.sunt rupta de oboseala am fost asta noapte de munca si am fost si azi la facultate si nici macar nu mai stiu cum ma cheama.oni a mea a fost racita dupa care am luat de la ea pe rand cum a vrut fiecare-prima mama adica eusi care ma tot lupt cu raceala asta care cred ca nu mai trece apoi tati care se trateaza in felul lui si apoi vedem cine se mai ofera.multa sanatate la puiuti si un pup dulce pt voi mamicilor
ege spune:
unde sunteti fetelor?la tinimtex?
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
mihaela77O spune:
buna seara,gasca....
ce ziceti de zburlita mea si de somnorosul meu?
http://good-times.webshots.com/album/561782821wdPSRy
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
mihaela
Dodo-pui spune:
Buna gasca si un wk cat mai placut!
Mihaela ti-am vazut puii sa-ti traiasca iar pt Mihaita in special multa,muuuulta sanatate.Sunt niste copii frumosi.
Bogdan-Andrei
Madamsadamy spune:
Buna ziua, gashca!!!
Ege, bine ai revenit. Sigur ca mai lucrez in colo; de ceva vreme sper... nu mult.
Sant in tratament pentru pneumonie.Ca tot vb de doctori... .
Dupa ce am facut procedurile ptr durerea de mana, in ultima zi de fapt am inceput cu o tuse usurica.A doua zi am facut putina febra . Fiind vineri m-am doftoricit eu acasa am luat ospen de 1000 fervex si sirop mucosolvan etc .Luni am ajuns la DR Loghin, va mai amintiti ca am intrebat de nr de tel sau... oricum l-am gasit aici la voi.Consultatia nu a durat f mult sau cu o investigatie speciala, asa ca mi-am luat frumos reteta si in doua zile mi-a cedat tusea. Totul ok. Am plecat la munte tratamentul il urmam inca ptr ca am avut 15 zile.Dar dupa mi-a revenit tusea si credeti-ma urata rea si in special noaptea de ma trezeam ziua zombi.Am inceput si munca cu tusea mea de muream.Am fost la Loghin ea, si dupa ce i-am zis aceasta istorie si ei m-a intrbat ce doctor mi-a dat tratamentul. Pana la urma a trebuit sa ii spun ca el fostul sotz .... .M-a trimis la raza si surprizaaaa aveam pneumonie nu stiu cum ceva cu epi....
si uite asa am o sacosa de medicamente printre care si injectii.
El, Loghin mi-o fi dar un tratament bun de mi-a oprit tusea aia nebuna dar nu a investigat sa descopere cauza si........ Cum ziceati? E doctor bun? Cineva imi zicea ca trebuia sa merg inapoi la el ,dar pe mine m-a mai rezolvat ea acum aproape doi ani.Cum sa ma duc inapoi cand dupa 15 zile de tratament si 7 pauza revine tusea la fel de seaca si urata? Oricum vreau sa ma duc si la un alergolog. Stie cineva vreunul bun?
Adinuta, e normal sa ne lovim de oameni cu probleme, sant peste tot in jurul nostru. Dar, la institutii tot timpul se gaseste cineva, mai ales acum in preajma sarbatorilor, mai cu bani si dorinta de afirmare sau aparitii mass media sa doneze cate ceva . Pe cand cei din jurul nostru abia daca mai gasesc mila vecinilor sau a unor persoane cu credinta. Cazul prezentat in vara chiarm-a socat. Asta ma umple de putere, ptr ca de multe ori imi propun ceva si daca este mai greu ma las balta. De aceea v-am prezentat cazul e un lucru extraordinar sa te zbati cum se zbate . Iar pentru copilasul ala, sincer ea ii ofera o locuinta dar oare intelege copilul acum?
Pentru fetiza si chiar pentru o ocazie de a ne vedea in preajma sarbatorilor am propus. Daca mai are cineva oameni cu nevoie de ajutor sa-i propuna de ce nu?
Multa sanatate la pitici, si voua spor la treaba.
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Nu stiu ce faceti voi, dar eu mi-am imbracat bine fata cea mare si sotul si i-am trimis sa se joace in...zapada, a inceput sa ninga iar cu fulgi mari ca din poveste. Nu de alta dar maine daca se incalzeste iar pierde copilul placerea . Pe cea mica am tinut-o putin cu nasucul in ger si a adormit aproape instantaneu .
umflatel celor doi copilasi frumosi foc.
Dana multa sanatate! Se intampla si din astea din pacate , medicii examineaza superficial pacientii.
Alina-mav astept indicatii legate de carte.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator