Gasca de Constanta (95)
Raspunsuri - Pagina 12
mav spune:
salut!
am dat comanda pt carti. vor fi puse la posta azi si le voi primi luni, cel tarziu marti. pretul a ramas 20 lei/buc. vom stabili atunci cum ne intalnim, eu deocamdata nu stiu ce program voi avea.
eu x4
gabi (dodo) x2
dana x1
mihaela (umflatel) x1
cami x2
irina x1
aura x1
oana (mygirl) x1
fug ca-s prinsa rau de tot in proiecte...
o zi buna tuturor!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
...N-am mai scris de mult despre ispravile lui Seb... nu pt ca n-as fi avut ce... perle si nazdravanii se aud/ vad/petrec zilnic in casa noastra.... Dar acum chiar n-am rezistat sa nu notez asemenea replica:
"Mami, eu nu ascult regulile tale, eu ascult sentimentele mele!!!"
...Eu il trimiteam la culcare, el mai vroia sa se joace la calculator...
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mihaela77O spune:
mav,multumim frumos,pt carte,acum asteptam urmatoarele indicatii,cat despre sebi al tau,super tare replica asta...ma rog sa vina si la noi ziua sa ne putem bucura de replicile lui mihaita!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
mihaela
sinzi_ana spune:
Va salutam si noi din tarile calde!!! hihi...
Dodo, ti-am trimis un pm...
Mav, tare dragut Sebi...
Rox, ce mai face Pat?? Nu ai mai pus poze deloc...stii ca eu mereu cer!!!!!
Ne pregatim de zor...mai avem o saptamana...deja bagajele sunt aproape gata si nu am pus nimic de-al nostru in ele...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
roxanaz spune:
bunas dimineata!
noi am avut ieri serbarea unde am fost tare mandra de piticot. Patrick ca de obicei ca fost primul, nu a avut emotii si a spus poezia frumos - dar prescurtat ce e drept . a fost fericit ca a venit Mosul si ca i-a adus un compresor....parca asta ne lipsea in colectia de utilaje de constructie. pozele sunt aici, cu cateva la inceput in care e pirat: http://family.webshots.com/album/561694565aYmkmF
Sanzi spor la bagaje, aveti grija la limita de kg .
aici fulguia putin de dimineata... macar miroase a iarna
Irina ce mai faceti? cum e Matei acum? e normal sa se viruseze in primul sezon....va fi mai bine in primavara, ai sa vezi!
o zi buna tuturor....TGIF!
Dodo-pui spune:
Buna tuturor,
Sinzi am raspuns.
Noi suntem mult mai bine inca ragusit si tusitor dar"vorbim" nonstop ceea ce-i indiciu ca suntem pe calea cea buna.
Mav astept urmatoarele relatii.
O zi buna tuturor.
Bogdan-Andrei
iulyp spune:
Mav. cand am citit primul tau mesaj am crezut ca am aparut prea tarziu cu cererea dar ai fost pe faza si m-ai citit si pe mine.
Rox super piratul tau. Si costumatia de elf( sper sa nu fi gresit) e super. Frumusel rau flacaul
Noi suntem in asteptarea serbarii de luni. Partea naspa e ca amandoi au serbarea in aceeasi zi la aceeasi ora si eu sunt singura. Inca lucrez la convingerea soacra-mii sa ma insoteasca. Sanse se pare ca se intrezaresc.
O zi frumoasa va doresc.
iulyp spune:
Mi-am adus si eu aminte de 2 replici ale Nicoletei de zilele astea.
1.o stergeam la gura de lapte si ea foarte serioasa: ia mana de la gura mea ca musca!
2. aseara in brate la tac-su care radea cu gura pana la urechi de schimonoselile fetii o aud: tati baga dintii in gura!
Madamsadamy spune:
Alina, multumesc frumos, astept sa intru in posesia ei.
Fetelor, prima zi de munca super obositoare. Insa m-am documentat despre colega mea Violeta.Este anul 4 la drept la Brasov, este pe tura cu mine deci libera in zilele cu sotz. Copilul are doar 3 ani dar este maricica, inaltuta arata de 4. Nu i-am spus inca nimic si nici nu vreau sa divulg actiunea noastra, sa fie o surpriza si ptr mamica, care sufera tare mult ca Andreea(asa o cheama pe cea mica) nu prea a avut parte de atentii nici de sf Andrei nici de Mos Niculai.Daca credeti ca se poate sa ne vedem pe 20 sa facem o surpiza placuta acestor doua fiinte, alegeti va rog un loc de joaca unde sa ne putem vedea si sa cadem de acord la o oara buna ptr toata lumea, 17.30-18.00 de ex.
Sanatate la pitici.
ADINUTZA spune:
Am vazut si eu pozele puse de Gabi si Roxa, dragalasi tare baieteii vostri.
Sanzi, vreau si eu sa merg cu tine la maternitate sau unde hotarati, vreau si eu sa ofer. Pot sa mai fac o sugestie, sa mergem la Postcura de la CET, unde sunt numai copii seropozitivi, abandonati. Acum mi-am amintit de ei si chiar imi doresc sa repet gestul de a lua acasa in ziua de Craciun, unul sau doi copilasi abandonati. Sa-i rasfat pentru a simti si ei atmosfera calda a sarbatorilor petrecute in sanul familiei si sa le ofer cel mai de pret cadou, afectiunea.
Vorbesc din amintiri, pe vremea cand eram doar prietena cu sotul meu, faceam asta, pe toti i-as fi infiat,asa imi erau de dragi, dar anii au trecut, avem proprii copii si sub povara sarcinilor zilnice nici nu m-am mai gandit la asta si acum imi pare rau...
Dana, cred ca fiecare dintre noi cunoastem familii in dificultate, si cred ca si tine ca e foarte important sa le fim alaturi. Noi doar ce am scapat iar de un sac de jucarii si unul de haine, dar daca strangi ceva pt fetita de trei ani pot sa-i ofer si eu de la Andrada.
Tatiana, ma bucur pentru voi! Va imbratisam cu drag.
noi