Creme - am luat 3 ce imi mai trebuie?
Pentru inceput sa va spun ca nu sunt o maniaca, ca nu am folosit n-spe creme pana acum doar ca imi doresc ca tenul meu sa arate altfel.
Am tenul mixt, preponderent gras si cu cosuri. Nu f f multe destule dar mereu sunt cateva prezente pe fata. Asa ca azi cu tupeu mi-am luat trei lucruri:
Clinique- anti- blemish solutiona - cleansing foam
Clinique- anti- blemish solutiona - claryfing solution
Am inteles ca este si o crema dar acum nu era pe stoc. O sa revin saptamana viitoare!
Deci ce imi mai trebuie? E bun de ceva ce am luat? Sau bani aruncati pe geam? Am inteles ca la ten gras trebuie totusi si o crema hidratanta. Ce imi recomandati?
Daca aveti alte idei...va rog sa ma ajutati!
A si mi-am mai luat un anticearcan tot clinique: all about eyes? cearanele sunt de la munca multa si somn putin! Ajuta la ceva?
Poate trebuia sa intreb inainte sa cumpar dar uite ca nu m-am gandit. Nu am luat totusi crema principala si poate imi recomandati altceva!
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Raspunsuri
jenn spune:
Sper sa iti mearga bine cu produsele cumparate!Eu una din cele enumerate de tine am folosit doar crema pt ochi si mi-a folosit,am fost foarte multumita de rezultate.Aceesi crema se poate sa aiba efecte diferite pe tenuri diferite.Sugestia mea ar fi sa faci un tratament cosmetic intii ca sa actioneze produsele pe un ten curatat.
jenn spune:
Am uitat!Teoretic ti-ar trebui si o crema de zi si una de noapte.Acum depinde de virsta,la topicul creme de zi tot in femina intim gasesti multe experiente ale fetelor,dar nu e neaparat ca daca mie nu mi-a mers un produs ,tie sa ti se intimple la fel.Si eu am tot ten mixt.Cosmeticiana din tara spunea ca cel mai bine merg bine gamele-adica aceeasi marca toate cele.Daca nu ,schimbi cw crezi tu ca nu te ajuta,nu isi face treab pt care le ai luat.Eu am 33 de ani si folosesc o crema de ochi scumpa,restul sunt oil if olaz.
XIO spune:
Pai teoretic ai nevoie de un gel de cuaratre , o lotiune tonica , o crema de zi si una de noapte.
Vezi iarna sa nu-ti iei crema hidratanta , ci nutritiva
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
larissa_79 spune:
multumesc de raspuns fetele! deci eu acum am gelul de curatare, lotiunea tonica. Imi mai trebuie practic crema nutritiva de zi si cea de noapte? sau nu mai una e nutritiva? si cum fac sa aflu daca e nutritiva sau nu. Eu am luat produsele din Sephora si mi s-a parut ca tipa vroia cu orice pret sa vand. Adica nu prea explica prea mult...sau poate a fost doar impresia mea! Am 28 de ani...de fapt in martie fac 29. A si am si crema de ochi. Ma dau cu ea seara si dimineata? si dor sub ochi nu...? adica nu si pe pleoape! scuze ca pun intrebari tampite dar nu prea m-au preocupat prea mult ptr mine cremele si cosmeticele in general. Si mai bine intreb decat sa fac pe atotstiutoarea cand eu habar nu am ...m-am dus acolo si am ametit de cate am vazut si pe cuvant daca aveam macar idee ce are fiecare crema si pe ce dau banii
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
Emma_ spune:
Larissa asta e doar inceputul
Si eu am tenul mix.Eu cind am inceput sa cumpar creme de fata am inceput cu gama Nivea,crema de ochi si crema de fata.
Dar dupa o perioada am auzit si citit despre tot felul de creme-miracol si am inceput sa experimentez.
Am incercat de la cele cu pret acceptabil la cele cu pret exagerat ca si Estee Lauder si Dior.Ce pot sa-ti spun decit ca trebuie sa gasesti crema care se potriveste cu tenul tau si nu numai.
Eu acum incerc gama Lise Watier,este destul de noua aici in Canada,dar este minunata.
Eu folosesc in felul urmator.Dimineata folosesc un "peel"care se numeste "dead sea-facial peel" si care ajuta sa curete porii si pielea moarta(sper ca asa este corect,fetelor va rog sa nu rideti de mine).
Dupa aceea folosesc o crema de ochi-impotriva ridurilor,cearcanelor si pungilor de sub ochi,dupa care folosesc un ser de fata care este impotriva ridurilor si da si un pic de lifting la fata.
Dupa care aplic crema de zi hidratanta.
Apoi se poate aplica fond de ten sau machiajul pe care vrei.
Un singur lucru pot sa spun din experienta mea:fata mea arata mai bine acum decit acum 5 ani. Secretul:pielea trebuie tinuta moale si elastica,hidratata tot timpul.
Nu trebuie neaparat sa cheltui o avere pe o crema,dar asa cum am mai spus,trebuie sa gasesti crema potrivita.
Have fun,girls!![]()
Annie80 spune:
cremele de fata,
1. trebuie sa aibe factor de protectie solara (cele de zi)
2. trebuie sa hidrateze
acestea elemente ar trebui folosite obligatoriu in toate cremele
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
roxanaz spune:
eu as intreba in primul rand daca tenul acneic (cosurile) este datorat varstei sau unor infectii minore?
daca nuai 18-25 de ani este suficienta linia de curatare 1-2-3 - Sapunul in varianta lichida sau solida, lotiunea tonica adecvata tipului de ten si DDM Lotion - sau Gel daca spui ca ai ten mixt pentru ca nu incarca si hidrateaza perfect.
pentru hidratare inainte de machiaj poti folosi www.clinique.co.uk/templates/products/sp_nonshaded.tmpl?CATEGORY_ID=CAT1038&PRODUCT_ID=PROD1214" target="_blank">moisture surge extra, eu sunt teribil de multumita de textura si efect.
all about eyes este ok.
asteapta sa apara DDM Gel ca probabil despre el este vorba ca "crema principala"....face parte din sistem si nu sunt deloc bani aruncati.
Roxana
louisea spune:
Daca esti hotarata sa investesti serios in creme, ai putea cere sfatul fetelor de la drogerie (sau cum io zice?
).. Iti pot vedea si analiza tenul :-)
Ce ti-as mai recomanda e o apa termala... ar fi eficienta impotriva cosurilor si porilor deschisi, dupa zisele fetelor pe la alte subiecte. Pulverizezi pe fata, lasi cateva minute, stergi surplusul si te dai cu crema.
Eu am Avene dar e si de la Vichy si alte marci..
Ar mai fi si mastile de gomaj, de hidratare etc...
larissa_79 spune:
louisa, pai si amestec apa termala ( mi-ar fi de mare folos un nume exact) cu ce mai dau acum? Nu ma prea pricep foarte si mi-e ca imi dau farmacistele ce au pe stoc....ca se prind ca nu ai habar exact.
M-am dat aseara cu ce am luat si deja ma simt mai bine! A si mi-au dat cadou o cremuta mica ( monstra cred) care se numeste Clinique superdefense, tripe action moisturizer, hydratant triple action. Sa ma dau cu ea noaptea? Repet eu am tenul mixt ( mai mult gras) si nu stiu daca e buna pentru. Poate ma puteti ajuta!
Sincera sa fiu nici nu vreau sa imi incarc tenul f f mult. Legat de forma usoara de acnee care o am, am fost la un dermato f bun din Bucuresti si mi-au zis sa fac un tratament. Insa, in timpul acelui tratament si 1 an dupa sa nu raman insarcinata. Ori eu imi mai doresc un bebe in urmatorii 2 ani si nu ma incurc pentru 2 3 cosurele acolo sa imi risc sanatatea copilului. Poate sunt eu exagerata dar pe mine m-a speriat ce mi-a zis.
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
Jasmine spune:
hai sa pun si eu niste intrebari de incepator (sa nu radeti,va rog):
-la ce foloseste exact lotiunea tonica?E o necesitate?Simtiti ca va e mai bine?In ce sens va e mai bine?Sau e doar o chestie pe care producatorii o vara pe gat clientelor pt ca "va face bine"?
-cam cat dureaza sa aplicati toata "schema" de dimineata?Curatare,lotiunea tonica,crema de ochi,crema hidratanta?
Cand te trezesti si nu stii cum sa pleci mai repede spre serviciu,cam cat timp iti ia sa-ti dai pe fata cu toate astea?
-intrebarea principala : se simte intr-adeavr o imbunatatire a tenului la folosirea tuturor acestor creme,lotiuni,geluri,masti...etc???
Va intreb pt ca eu folosesc de ani de zile doar crema hidratanta de la Nivea.Vara folosesc Nivea Pure Energy ca e mai usoara si iarna Nivea Rich Moisturizing Day Care.Imi dau cu crema doar dimineata,dupa ce ma spal pe fata doar cu apa rece de la chiuveta.
Imi merge foarte bine,nu am cosuri,nu am riduri (desi am o varsta respectabila).In ultima vreme seara parca simt nevoia unei creme de noapte.M-am apucat sa citesc subiectul fluviu despre creme si am ametit de tot.Sunt 1 milion de creme,una mai laudata decat alta.Daaar...pe langa fiecare crema grozava mai sunt si gelurile de curatare (care iar nu stiu daca sunt o necesitate) si lotiuni tonice,si creme pt ochi,si creme antirid,si masti cu nu-stiu-ce-si-nu-stiu-cum si.....n-as vrea sa ma complic inutil cu toate astea.
Asta e motivul pt care va intreb : se simt ceva efecte clare,palpabile la folosirea acestui arsenal,sau e doar confortul psihic pe ideea ca "am grija de tenul meu"?