Creme - am luat 3 ce imi mai trebuie?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Larissa.. Apa termala n-are a face cu celelate produse. Nu "interactioneaza" cu restul produselor. Eu de ex. ma dau dimineata, dupa ce m-am spalat pe fata, las cateva minute, sterg surplusul si dau cu crema. Nu zilnic, da cat pot de des
Eu folosesc Avene. Nu mi s-a parut scumpa, si se gasesc si doze mai mici.
Dar ca idee. Nu e ceva "obligatoriu". Iti ziceam de ea pt ca fetele au zis ca e ok impotriva cosurilor :-)

Jasmine..
Lotiunea tonica e destinata sa ia ultimele impuritati si evt. laptele demachiant ce ramane pe fata si sa inchida porii. Parerea mea e ca e bine sa te dai. (si nici nu se consuma asa repede ca laptele demachiant)

Eu dimineata ma spal doar pe fata, dau cu apa termala (daca am timp sau nu uit) si dau cu crema. Stiu ca se recomanda sa te demachezi si dimineata bla bla dar eu sar peste faza asta si sincer nu stiu pe mineni sa se demacheze si dimineata. Exceptie daca ai probleme cu tenul (acnee, alergi au mai stiu eu ce ;)
Seara ma demachez cu lapte, apoi lotiune tonica si evt. crema. O data pe satamana gomaj, si o data masca hidratanta (aici poti sa impovizezi singura acasa)

Daca au efect? Daca si nu . Mie una imi ies cosuri daca nu ma demachiez (cand mie lene ), punctele negre au mai disparut (nu ca avem multe da totusi...), porii s-au mai inchis etc. etc. Da cred ca ajuta si la moral
Numai ca (iar parerea mea si cred ca nu numai a mea) e ca numai creme, masti etc. nu sunt efective fara o alimentatie corespunzatoare, apa suficienta, somn, fara fumat, fara alcool (un pahar de vin cred ca e totusi ok )...

Ascultati instinctul si nu turma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu am tenul mixt si folosesc demachiant, lotiune tonica si crema hidratanta. Acum mai nou m-a lovit sa imi iau un ser cu vitamina C, pe care il aplic inainte de crema hidratanta.
Dimineata ritualul consta in demachiere, lotiune tonica, ser, crema hidratanta, fond de ten si anticearcan - totul imi ia 10 minute.
Lunar merg la tratament cosmetic si recunosc ca asta m-a ajutat cel mai mult. Am avut o perioada de cateva luni cand nu am fost si am simtit/vazut diferenta.
Sunt de parere ca pe langa ingrijire trebuie sa mananci echilibrat, sa nu fumezi (macar nu prea mult) si in general sa nu faci excese.
Daca au vreun efect cu adevarat cremele? Nu stiu dar psihic eu ma simt mult mai bine si asta se vede pe fata mea.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

multumesc fetelor.

mi-am luat si eu aseara crema de noapte Boots.

Mergi la inceput