Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

SIM DISTRACTIE PLACUTA!!!!!!!!!!!!!!

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Gabriela, hi, hi, nici nu esti departe de adevar. Ca zbanghiul de Vladutz isi salta deja fundul si-si trage picioarele sub el cand sta pe burta. Ba incearca sa-si impinga si mainile, si cade in bot. E haios. Si sa stii ca nu glumesc. Chiar seamana cu tine, foarte mult. Cand era mai micuta nu era asa evident. Dar in ultimele poze, cea cu tine si cele in salopeta verde, esti tu in miniatura, cu foaarte mici nuantze. Asa deci... urlau amandoi, ha?

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Gabriela, am vazut si eu pozele cu bombonica roz de Sara. E asa de scumpaaaaa

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Am vazut doua dulceturi de fetite ,pe micuta SARA CARE ESTE DULCICA FOC ,si am mai vazut pe ERIKA,FRUMOASA MOGALDEATA CU OCHII MIIGDALATI SA VA TRAIASCA MAMICI !

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Ziua buna si de la noi!!!

La multi ani sarbatoritilor de 3 lunisoare Antonia Maria de mami Mandarinutza, Elisa Lavinia de mami myral, Erikade mami Devylla, Andrei Serban de maim Roxana_G, David de maim andreeaiosif, Albert Raoul de mami mirella76, Vlad Mihai de mami Slippers76, Matteode mami Piccaflor, Gabriel Alexandru de mami adrianaolimpia, Constantin Vladimirde mami Aniast72!!!

La multi ani sarbatoritilor de 2 lunisoare Sofia Dianade mami isa13belle, Vlad de mami ramonarosca, Flavia Mariade mami pitic-03, Luca de mami Katrin, Miruna Andreea de mami Danuta36, Lisa Mariade mami adimercedes, Alexandra de mami daniela76, Ebonee de mamidanielle02, David Andrei de mami mami25_7, Andrei de mami Carmenita!!!

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

ROXANA asteptam vestile bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Maria, multumesc. Acum chiar am plecat.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Vazut si poze de beblusi frumosi si dragalasi!!! Nu nominalizez pentru ca nu vreau sa uit vreun frumusel...i-am vazut insa pe toti, toti...

Rox bravos pentru seara la club!!! Bafta azi!!!

Afibebe condoleante pentru nashic. Copii nu ar trebui sa ne paraseasca inainte de vreme...

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

sim spaima shopurilor am fugit si eu ca am de luat cam multe si sunt singura,trebe sa i-au si fata cu mine,o sa dureze ceva plimbarea.
gabriela

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna,

pentru toti sarbatoritii de azi, nu-i nominalizez ca sunt multi si nu vreau sa uit pe cineva. Va doresc sa cresteti mari, sanatosi,frumosi si norocosi, iar parintii sa se bucure de voi.

Am vazut poze cu printese tare frumoase.

Noi acum am venit de afara ca nev era fomica, dar il asteptam pe tati care o sa ne scoata la plimbare, la cumparaturi ca bate vantul prin frigider.

Roxana sper sa vi cu vesti bune de la doctor.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 12 sapt
http://community.webshots.com/album/561620358MwlXsk

Mergi la inceput